Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ms.Blueberry kdyz mi Petula pred tema dvema roky odesla, tak jsem si na predlokti nechala vytetovat v italstine vetu. Mnozi z tech co ziji by zasluhovali smrt a mnozi z tech co zemreli by si zaslouzili zit. Mozna to zni drsne ale podle me to je pravda. ![]()
@Ms.Blueberry tak to je mazec
tys ty kamerový záznamy viděla??? My měli jít dneska na mši. Mámina kamarádka je věřící a chtěla za něj nechat sloužit mši, ale máma má rýmu a malej kašle. Tak radši nepůjdeme. Ale v 9 kdy to začne, tak zapálíme svíčku. Jsi moc statečná, vzládla jsi to. Uvidíš, že bude rok od roku líp. Hlavně že máme ty svoje dětičky. ![]()
@snikinka píše:
@Ms.Blueberry kdyz mi Petula pred tema dvema roky odesla, tak jsem si na predlokti nechala vytetovat v italstine vetu. Mnozi z tech co ziji by zasluhovali smrt a mnozi z tech co zemreli by si zaslouzili zit. Mozna to zni drsne ale podle me to je pravda.
Drsne to je, ale pravdive taky
ja to nechapu, proc je to takhle nespravedlive, ale bohuzel on cely zivot je nespravedlivy ![]()
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry tak to je mazectys ty kamerový záznamy viděla??? My měli jít dneska na mši. Mámina kamarádka je věřící a chtěla za něj nechat sloužit mši, ale máma má rýmu a malej kašle. Tak radši nepůjdeme. Ale v 9 kdy to začne, tak zapálíme svíčku. Jsi moc statečná, vzládla jsi to. Uvidíš, že bude rok od roku líp. Hlavně že máme ty svoje dětičky.
Nn, nevidela a asi bych ani nechtela, bylo by to jeste horsi…pokud jste nastydly, tak to nema cenu lamat pres koleno, hlavne, ze na nej vsichni myslite
A uzijte si krasnou oslavu narozenin
jaky jsi delala dort?
@Ms.Blueberry děkujeme moc… čekáme až se vzbudí taťka, pak půjde spát malej. Pak si uděláme obýde, dáme dortíka a možná pojedeme odpoledne za kamarádkou. Ale to ještě nevim, když je takhle hnusně…
No hele dělala jsem nepečený dort. Na dno dortový formy piškoty, na to krém z uvařenýho kokosovýho pudinku a tvarohu, na to dokolečka broskve a doprostřed borůvky, pak zas piškoty, zase krém a nahoru pokrajích jsem dala rozkrojené na půlky červené hroznové víno. Odpoledne odendám ty okraje dortový formy (krásně to ztuhlo) a jogurtem nebo lipánkem přilepím takový ty trubičky s vanilkou (bude to vypadat jako košík). Do prostřed pak prdnu 2 marcipánový postavičky, svíčku do tvaru jedničky a ještě dozdobím hroznem. A je to ![]()
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry děkujeme moc… čekáme až se vzbudí taťka, pak půjde spát malej. Pak si uděláme obýde, dáme dortíka a možná pojedeme odpoledne za kamarádkou. Ale to ještě nevim, když je takhle hnusně…
No hele dělala jsem nepečený dort. Na dno dortový formy piškoty, na to krém z uvařenýho kokosovýho pudinku a tvarohu, na to dokolečka broskve a doprostřed borůvky, pak zas piškoty, zase krém a nahoru pokrajích jsem dala rozkrojené na půlky červené hroznové víno. Odpoledne odendám ty okraje dortový formy (krásně to ztuhlo) a jogurtem nebo lipánkem přilepím takový ty trubičky s vanilkou (bude to vypadat jako košík). Do prostřed pak prdnu 2 marcipánový postavičky, svíčku do tvaru jedničky a ještě dozdobím hroznem. A je to
Ty jo, to zni hodne dobre a ty nepeceny jsou kolikrat lepsi jak peceny
Musi to i krasne vypadat.
@Ms.Blueberry až bude hotový, tak ti pošlu fotku. Jako já ten krém včera jedla samotnej jak to bylo dobrý
máma mě musela krotit. Prckovi jsem dala líznout a chutnalo. ![]()
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry až bude hotový, tak ti pošlu fotku. Jako já ten krém včera jedla samotnej jak to bylo dobrýmáma mě musela krotit. Prckovi jsem dala líznout a chutnalo.
Jee, tak to se tesim na foto ![]()
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry tak to jsou moje výtvory
No to je parada
jsi sikulka! A urcite to muselo byt moc dobre.
No a zapaleni svicek dopadlo dobre…kdyz jsme sli dolu pod most, tak jsem myslela, ze to neustojim a dostanu zachvat place, ale nastesti dobre, pri zapalovani ukapla slza, ale spis jsem tak jako vzpominala. Hlavne kdyz jsem tsla pod tim mostem a koukala nahoru, tak mi behal mraz po zadech. Je to silena vyska a skocit dolu, na to musi byt hodne velika odvaha. A on prost jen tak sel, dokouril cigaretu a bez rozmyslu skocil
(bylo to zachyceno na kamerach)
bylo mi z toho z toho uplne divne, kdyz jsem se predstavila jak leti…kazdopadne jsme se byli vecer jeste podivat z mostu a svicky stale horely, tak jsem mela radost, ze bezdomovci ani nikdo ji je neznicily.