Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
11.4.19 18:01

@no.comment jen se klidne ptej :D :palec: auto máme kia sorento. Máme ji asi rok, je 7mistna takže se nám do ní vše vešlo, teď máme smůlu protože se nevejdeme :lol: zatím to budeme řešit tak že když někam budeme potřebovat tak já pojedu s detma a přítel za nama druhým autem který má do práce nebo koupíme minibus ať můžeme jezdit pohromadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
11.4.19 18:07

@Cristina786 8o 8o 8o 8o 8o 8o tak to jsem jeste nevidela :mrgreen: tak maly vekovy rozdil, to ses ani nemohla hormonalne vyrovnat a uz jsi byla zase tehotna :hug: Ja mam 4 leteho kluka a rocni dvojcata holky, vic uz nedam i kdyz jsou holky zlaty. Mas mou hlubokou uctu. Az je jednou odvedes do skolky a skoly, tak nebudes vedet co s casem :mrgreen: Uz jen to pradlo, pleny pro vsechny, no ty brdo. Vim, ze tu je nekdo, myslim fofrnik, ktery maji troje dvojcata, ale nevim ted vekovy rozdil. Je fakt, ze v takoveto smecce si deti pak musi poradit sami. Drzim palce, at jsou deti hlavne zdrave :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.4.19 18:20

@janaapo já rikam že se sotva otru o přítele a hned jsem z toho tehotna. děti jsme blízko sebe chtěli ale tak moc jsme to neplánovali. na poprvé jsme si řekli že to je štěstí. Po druhé náhoda a se třetí jsme říkali že teď už to určitě potrvá dlouho než se zadari. U poslední mi doktoři tvrdili že už neotehotnim že toho bylo tolik a je nemožný mít další dite. No a za pár měsíců jsem tam byla zase těhotná a dokonce zase s dvojčatama. Nikdo nechápal. :roll: až půjdou nejmladší do školky (počítám ve 4 letech) tak mi bude skoro 28 tak se těším že se začnu pořádně věnovat koníčkum ale kdo ví co do té doby bude :oops: :mrgreen:
Jinak prádlo je šílený to je fakt.. Já to přes den hazim postupně do pračky a sušičky a přítel po večerech srovnává :oops: :lol:
Na plenach jsou jenom dvojčata. Timea je bez plen od roka, stejně tak Terezie. Akat starší dvojčata jsou na plenach (poslední dva dny jen na noc :srdce:) a nejmladší dvojčata jsou na latkovkach :D další už neplánujeme, to už by nám ani ta dodávka nestačila :mrgreen: zatím teda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.4.19 19:45

Holky nevím jestli víte ale Lidl ode dneška akce na tehotenskou módu..docela dobře jsem tam pokoupila..nějaká trička, satky, kalhoty, leginy a za pár korun… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.4.19 21:17

@Cristina786 no já ti musím taky pogratulovat :potlesk: jste krásná rodinka a zaroven se taky nestacim divit. Jak s nimi všema budeš chodit na prochajdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.4.19 21:22
@L_cie píše:
@amitrama fotky jsou super…ale jsi na nich ty? Jedná je blond a dvě hnedy…tak jsem zmatena :lol:
Jinak jsme akorát dorazili z veletrhu…smutný je že pro psy a kočky toho měli víc jak pro děti :D haha jinak fakt nic moc…i když zklamana úplně nejsem… lístek jsme měli zadarmo tak jen to příšerné drahé parkovne…já jsem tam u nejakeho lulubaby nebo jak se jmenuje okukovala a informovala se na látkové pleny, to jsem byla ráda…kočárky pro dvojčata jsem viděla myslím 2-3… pak jsem mrkla na postylky a osahala si sklenene lahve pro děti což mě docela zklamalo…jo a zjistila shop kde mají pěkně a levné zavinovacky…na for pets jsme dostali nějaký dva vzorky pro psika…tak co…ale teda co mi vadilo byl ten vzduch tam…jsem myslela v pulce že to tam semnou svihne…Příspěvek upraven 06.04.19 v 17:24

Ne ne já ještě nemám fotogenicky pupik. To byla jenom inspirace pro Sonci, ze i za deště to nemusí být trága. Jak si dopadla s kočarkem? Už máš pořízeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
12.4.19 06:29
@amitrama píše:
Ne ne já ještě nemám fotogenicky pupik. To byla jenom inspirace pro Sonci, ze i za deště to nemusí být trága. Jak si dopadla s kočarkem? Už máš pořízeny?

Ne…co jsem měla vybraný tak paní prodala dříve někomu jinému 😪 takže stále vybíráme…ale my máme čas ještě no…ale včera jsme koupili další body pro deticky v lidlu…2ks za 89 kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.4.19 07:33

@amitrama dekuju :D na procházky nejspíš tak že Tobias a Tomas budou v kočárku a Terezii budu mít v nositku. Nebo zkusíme dokoupit takovou tu přídavnou sedačku. Starší dvojčata toho už hodně ujdou, v kočárku jsou jen na vylety aby se mohli vyspat. Ale ve městě musí mít '' voditka'' protože zdrhaj a ne vždy poslechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.4.19 07:46

Holky, tak vám ukážu první náhledy ;) Vypadá to docela fajné :pankac: Měla jsem s sebou dvě trička a tuniku, ale v ty se teda vůbec nelíbim. A vybrala jsem si 7 fotek, co mi upraví a pošle origos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
12.4.19 08:22

@sonci82 Krásný :palec: budeš mít i nějaké fotky s partnerem? My byli na focení už začátkem března, měla jsem strach, abych to potom zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.4.19 08:25

@Nugetkka nene,byla jsem sama…bylo to hned dopoledne a on je teďka na dvanactkach :( ani to nevěděl…jen večer jsem mu ukázala náhledy a prý, že ty jsi šla bez nás? No jenže, když bych mu o tom řekla, tak by měl spousty keců, na co fotky, je to drahy apod.,na to ho moc znám :mrgreen: Takhle to je lepší :mrgreen: :mrgreen: A hlavně třeba s malým jsem nic takového neměla, tak jsem chtěla hezkou památku že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.4.19 09:07

@sonci82 moc pěkné :palec: husinu není vubec vidět :). Úplně si mě navnadila na focení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.4.19 09:18

@sonci82 moc hezky! :potlesk: Vidis, nakonec budou moc povedeny, a to ses bala, ze se to cely pohnoji kvuli nynejsimu pocasi atd a mas tam i ty krasne rozkvetle stromy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
12.4.19 09:26

@sonci82 My dostali poukaz na focení, takže jsme jít museli… naštěstí :lol: jinak bych ho tam asi taky nedotáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
12.4.19 09:34

@sonci82 krasny fotky. I pres tu zimu to vypada, jak bylo krasne.

Ja o tom foceni taky premyslim. Tady u nas foti kamaradka, takze neni treba se nejak extra dlouho predem objednavat. Jen teda chlap vypada vsude jako Fester Adams, tak premyslim, ze bych sla jen s dcerou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí