Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@no.comment jen se klidne ptej
auto máme kia sorento. Máme ji asi rok, je 7mistna takže se nám do ní vše vešlo, teď máme smůlu protože se nevejdeme
zatím to budeme řešit tak že když někam budeme potřebovat tak já pojedu s detma a přítel za nama druhým autem který má do práce nebo koupíme minibus ať můžeme jezdit pohromadě ![]()
@Cristina786
tak to jsem jeste nevidela
tak maly vekovy rozdil, to ses ani nemohla hormonalne vyrovnat a uz jsi byla zase tehotna
Ja mam 4 leteho kluka a rocni dvojcata holky, vic uz nedam i kdyz jsou holky zlaty. Mas mou hlubokou uctu. Az je jednou odvedes do skolky a skoly, tak nebudes vedet co s casem
Uz jen to pradlo, pleny pro vsechny, no ty brdo. Vim, ze tu je nekdo, myslim fofrnik, ktery maji troje dvojcata, ale nevim ted vekovy rozdil. Je fakt, ze v takoveto smecce si deti pak musi poradit sami. Drzim palce, at jsou deti hlavne zdrave
![]()
@janaapo já rikam že se sotva otru o přítele a hned jsem z toho tehotna. děti jsme blízko sebe chtěli ale tak moc jsme to neplánovali. na poprvé jsme si řekli že to je štěstí. Po druhé náhoda a se třetí jsme říkali že teď už to určitě potrvá dlouho než se zadari. U poslední mi doktoři tvrdili že už neotehotnim že toho bylo tolik a je nemožný mít další dite. No a za pár měsíců jsem tam byla zase těhotná a dokonce zase s dvojčatama. Nikdo nechápal.
až půjdou nejmladší do školky (počítám ve 4 letech) tak mi bude skoro 28 tak se těším že se začnu pořádně věnovat koníčkum ale kdo ví co do té doby bude
![]()
Jinak prádlo je šílený to je fakt.. Já to přes den hazim postupně do pračky a sušičky a přítel po večerech srovnává
![]()
Na plenach jsou jenom dvojčata. Timea je bez plen od roka, stejně tak Terezie. Akat starší dvojčata jsou na plenach (poslední dva dny jen na noc
) a nejmladší dvojčata jsou na latkovkach
další už neplánujeme, to už by nám ani ta dodávka nestačila
zatím teda
![]()
Holky nevím jestli víte ale Lidl ode dneška akce na tehotenskou módu..docela dobře jsem tam pokoupila..nějaká trička, satky, kalhoty, leginy a za pár korun… ![]()
@Cristina786 no já ti musím taky pogratulovat
jste krásná rodinka a zaroven se taky nestacim divit. Jak s nimi všema budeš chodit na prochajdy?
@L_cie píše:
@amitrama fotky jsou super…ale jsi na nich ty? Jedná je blond a dvě hnedy…tak jsem zmatena
Jinak jsme akorát dorazili z veletrhu…smutný je že pro psy a kočky toho měli víc jak pro dětihaha jinak fakt nic moc…i když zklamana úplně nejsem… lístek jsme měli zadarmo tak jen to příšerné drahé parkovne…já jsem tam u nejakeho lulubaby nebo jak se jmenuje okukovala a informovala se na látkové pleny, to jsem byla ráda…kočárky pro dvojčata jsem viděla myslím 2-3… pak jsem mrkla na postylky a osahala si sklenene lahve pro děti což mě docela zklamalo…jo a zjistila shop kde mají pěkně a levné zavinovacky…na for pets jsme dostali nějaký dva vzorky pro psika…tak co…ale teda co mi vadilo byl ten vzduch tam…jsem myslela v pulce že to tam semnou svihne…Příspěvek upraven 06.04.19 v 17:24
Ne ne já ještě nemám fotogenicky pupik. To byla jenom inspirace pro Sonci, ze i za deště to nemusí být trága. Jak si dopadla s kočarkem? Už máš pořízeny?
@amitrama píše:
Ne ne já ještě nemám fotogenicky pupik. To byla jenom inspirace pro Sonci, ze i za deště to nemusí být trága. Jak si dopadla s kočarkem? Už máš pořízeny?
Ne…co jsem měla vybraný tak paní prodala dříve někomu jinému 😪 takže stále vybíráme…ale my máme čas ještě no…ale včera jsme koupili další body pro deticky v lidlu…2ks za 89 kč ![]()
@amitrama dekuju
na procházky nejspíš tak že Tobias a Tomas budou v kočárku a Terezii budu mít v nositku. Nebo zkusíme dokoupit takovou tu přídavnou sedačku. Starší dvojčata toho už hodně ujdou, v kočárku jsou jen na vylety aby se mohli vyspat. Ale ve městě musí mít '' voditka'' protože zdrhaj a ne vždy poslechnou.
Holky, tak vám ukážu první náhledy
Vypadá to docela fajné
Měla jsem s sebou dvě trička a tuniku, ale v ty se teda vůbec nelíbim. A vybrala jsem si 7 fotek, co mi upraví a pošle origos.
@sonci82 Krásný
budeš mít i nějaké fotky s partnerem? My byli na focení už začátkem března, měla jsem strach, abych to potom zvládla.
@Nugetkka nene,byla jsem sama…bylo to hned dopoledne a on je teďka na dvanactkach
ani to nevěděl…jen večer jsem mu ukázala náhledy a prý, že ty jsi šla bez nás? No jenže, když bych mu o tom řekla, tak by měl spousty keců, na co fotky, je to drahy apod.,na to ho moc znám
Takhle to je lepší
A hlavně třeba s malým jsem nic takového neměla, tak jsem chtěla hezkou památku že ![]()
@sonci82 moc pěkné
husinu není vubec vidět
. Úplně si mě navnadila na focení.
@sonci82 moc hezky!
Vidis, nakonec budou moc povedeny, a to ses bala, ze se to cely pohnoji kvuli nynejsimu pocasi atd a mas tam i ty krasne rozkvetle stromy ![]()
@sonci82 My dostali poukaz na focení, takže jsme jít museli… naštěstí
jinak bych ho tam asi taky nedotáhla.
@sonci82 krasny fotky. I pres tu zimu to vypada, jak bylo krasne.
Ja o tom foceni taky premyslim. Tady u nas foti kamaradka, takze neni treba se nejak extra dlouho predem objednavat. Jen teda chlap vypada vsude jako Fester Adams, tak premyslim, ze bych sla jen s dcerou ![]()