Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
7.4.19 08:28

@L_cie @Sissi1112 Cena je uzasna,ale presne,taky chci mit mista vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.4.19 09:09

Ja to prave taky puvodne resila, ale pak jsme se rozhodli, ze radsi za sebou, aby to nebyl takovej tank :mrgreen: Mam v planu je ruzne naklikavat na podvozek a prostridavat, at to maj variabilni a z ruznejch pohledu na svet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
7.4.19 09:30

@Sissi1112 kazdy ma sve pro a proti. Me se jednak nelibi mit deti za sebou a pak mi prijde,ze nebude tak stabilni. Ale to se mozna mylim,nevidela jsem ho ve skutecnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.4.19 09:44

@no.comment prave, je tezky vedet predem, kdyz mame vsechny dvojky poprve :nevim: :oops: Kdybych mela vybrat pro jedno, hned bych vedela, jakej a jakej urcite ne, abych neudelala stejnou chybu, jako pred 13ti lety u predrazenyho kocarku pro prvni dceru, kterej byl ok do 6m, pak total na pytel a jeli jsme koupit golfky :mrgreen: Holt se uvidi, az se proveri praxi, jako ostatne vse, hlavne, at se v nem klukum libi a vejdu se s nim alespon nekam do kramu apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
7.4.19 09:51

@Sissi1112 presne tak. Chybama se clovek uci :) Ja jsem u monokocarku treba mela dvojkombinaci,ale sportak byl hrozny. Pak jsem koupila samostatny sportak. Ale zase je fakt,ze ten hluboky kocarek byl perfektni. I za tu cenu dvojkombinace bych jen hluboky kocar,ktery by se nam libil,nenasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
7.4.19 10:35

Holky, ten obchod v Koline je https://www.kocarky.cz a my kdyz tam byli, tak jsme si zavolali a rekli nam, ze maji na miste asi 35 kocarku pro dvojky a fakt bylo z ceho vybirat :palec: hodne se nam venovali, vsechno ukazali. Koupili jsme dvojkombinaci (asi!!) a různé serepeticky a stal nas 28 000 Kc. Na FB jsem vsak v různých skupinach a dost holky prodavaji kocarky a za opravdu fajn ceny a kocarky vypadaji moc dobre doporucuju :) Treba skupiny Bazarek -obleceni pro nejmensi, nebo Bazarek pro dvojcata apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.4.19 11:32

Ahojky :)

My teda pořídili TFK Twinner Twist Duo,je z 2016,ale taky ho tu v jedné prodejně vyprodávali. Viděli jsme naživo novější typ v jiné prodejně,ale asi tam už jde v těch nových kolekcích jen o design. Dle prodavačky,tak nevím.

A kamarádka,co má dvojčata ,tak ti kvůli místu kupovali za sebou a byla s ním prý spokojená,ale teď nevím typ,asi ABC? Ale mně se to taky nelíbí,my tomu říkáme autobus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.4.19 11:35

My včera byli odpo u tchánu na chalupě ,tak jsme měli mňam mňam burtiky,ale byli jsme hrozně vyuzení od ohně :mrgreen:

A dneska jedem k bráchovi slavit neteře 18tku.

Aspoň,že víkend vyšlo krásné počasí,aspoň tady na západě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.4.19 11:37

A pořád jsem přemýšlela,že bych pořídila nějakou tu knížku První deníček apod. A nevedela jsem,zda jednu pro dvě nebo pro každého zvlášť? Tak jsem objednala tuhle:

Tak jaká bude 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.4.19 12:33
@sonci82 píše:
A pořád jsem přemýšlela,že bych pořídila nějakou tu knížku První deníček apod. A nevedela jsem,zda jednu pro dvě nebo pro každého zvlášť? Tak jsem objednala tuhle:Tak jaká bude 😀

Haha my jim taky říkáme „autobus“ :D
Album na dvojcatka jsem dostala od taty…a moc pekne..chtěla jsem pro dvě a ne každé zvlášť… Takže za mě spokojenost…
Počasí je fakt krásný…já jsem dnes sice nějaká lina ale určitě ven pujdeme/pojedeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.4.19 12:34

Já než zjistila dvojcata tak jsem jako první koukala na kocarky a už jsem slintala nad tím jak jsou pěkný a jaký si vyberu…a pak bum dvojky a tam mi ty kočárky fakt přijdou většinou takový smutný/ubohy/nijaky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
7.4.19 15:26

@suzka1 Koukala jsem na webovky obchodu, mají sice velký výběr ,ale chybí mi tam základní informace a to jsou rozměry. Nenašla jsem je ani u jednoho z kočárků pro dvojčata. Docela škoda. A třeba pro nás byly rozměry zásadní a podle toho jsme mohli vybírat :/. A volat jim na prodejnu s prosbou ať mi změří 5 různých kočárků :D to by měli radost. Je fakt, že rozměry si člověk může doledat na jiném webu, ale je škoda, že to na stránkách neuvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
7.4.19 15:41

Kdybych neměla v plánu jezdit s kočárkem na výlety do větších terénů tak bych asi koupila JOIE Aire twin, je skladný, ma super rozměry a stojí par korun. Když člověk pořídí vložky pro novorozence tak nemusi kupovat zvlaste korbicky, jde hezky polohovat uplně na ležato a teď je v akci za 3990Kc plus 2× taška Emitex za 1600 místo korbiček a pořád je cena pod 10 tis. Což je fajn akorát, že asi jenom do města nebo na mírnější teren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.4.19 19:08

Holky, zrovna ted jsme se bavili v diskuzi my a dvojcata o kocarcich, no a po roce jsme spokojene prevazne ty co maji Bumbleride oproti easywalkeru treba… Osahat jsem mohla kocarky v obchode Malvik, meli jich tam fakt hodne, ted se stehovali myslim na Pankrac, tak se kouknete. Muj bracha mel sourozenecky za sebou a strasne spatne se zvedal pri vjezdu na chodnik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
7.4.19 19:35

@janaapo jee super. Tak to se na Pankrac sjedeme podivat. Dekuju za upozorneni. Ja jsem se divala tedka na Valco snap duo. Tam jdou dat i hluboke korby. No jeste to ale musim prostudovat a idealne osahat nekde v obchode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí