Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@L_cie @Sissi1112 Cena je uzasna,ale presne,taky chci mit mista vedle sebe.
Ja to prave taky puvodne resila, ale pak jsme se rozhodli, ze radsi za sebou, aby to nebyl takovej tank
Mam v planu je ruzne naklikavat na podvozek a prostridavat, at to maj variabilni a z ruznejch pohledu na svet ![]()
@Sissi1112 kazdy ma sve pro a proti. Me se jednak nelibi mit deti za sebou a pak mi prijde,ze nebude tak stabilni. Ale to se mozna mylim,nevidela jsem ho ve skutecnosti..
@no.comment prave, je tezky vedet predem, kdyz mame vsechny dvojky poprve
Kdybych mela vybrat pro jedno, hned bych vedela, jakej a jakej urcite ne, abych neudelala stejnou chybu, jako pred 13ti lety u predrazenyho kocarku pro prvni dceru, kterej byl ok do 6m, pak total na pytel a jeli jsme koupit golfky
Holt se uvidi, az se proveri praxi, jako ostatne vse, hlavne, at se v nem klukum libi a vejdu se s nim alespon nekam do kramu apod ![]()
@Sissi1112 presne tak. Chybama se clovek uci
Ja jsem u monokocarku treba mela dvojkombinaci,ale sportak byl hrozny. Pak jsem koupila samostatny sportak. Ale zase je fakt,ze ten hluboky kocarek byl perfektni. I za tu cenu dvojkombinace bych jen hluboky kocar,ktery by se nam libil,nenasla
Holky, ten obchod v Koline je https://www.kocarky.cz a my kdyz tam byli, tak jsme si zavolali a rekli nam, ze maji na miste asi 35 kocarku pro dvojky a fakt bylo z ceho vybirat
hodne se nam venovali, vsechno ukazali. Koupili jsme dvojkombinaci (asi!!) a různé serepeticky a stal nas 28 000 Kc. Na FB jsem vsak v různých skupinach a dost holky prodavaji kocarky a za opravdu fajn ceny a kocarky vypadaji moc dobre doporucuju
Treba skupiny Bazarek -obleceni pro nejmensi, nebo Bazarek pro dvojcata apod. ![]()
Ahojky ![]()
My teda pořídili TFK Twinner Twist Duo,je z 2016,ale taky ho tu v jedné prodejně vyprodávali. Viděli jsme naživo novější typ v jiné prodejně,ale asi tam už jde v těch nových kolekcích jen o design. Dle prodavačky,tak nevím.
A kamarádka,co má dvojčata ,tak ti kvůli místu kupovali za sebou a byla s ním prý spokojená,ale teď nevím typ,asi ABC? Ale mně se to taky nelíbí,my tomu říkáme autobus ![]()
My včera byli odpo u tchánu na chalupě ,tak jsme měli mňam mňam burtiky,ale byli jsme hrozně vyuzení od ohně ![]()
A dneska jedem k bráchovi slavit neteře 18tku.
Aspoň,že víkend vyšlo krásné počasí,aspoň tady na západě.
A pořád jsem přemýšlela,že bych pořídila nějakou tu knížku První deníček apod. A nevedela jsem,zda jednu pro dvě nebo pro každého zvlášť? Tak jsem objednala tuhle:
Tak jaká bude 😀
@sonci82 píše:
A pořád jsem přemýšlela,že bych pořídila nějakou tu knížku První deníček apod. A nevedela jsem,zda jednu pro dvě nebo pro každého zvlášť? Tak jsem objednala tuhle:Tak jaká bude 😀
Haha my jim taky říkáme „autobus“ ![]()
Album na dvojcatka jsem dostala od taty…a moc pekne..chtěla jsem pro dvě a ne každé zvlášť… Takže za mě spokojenost…
Počasí je fakt krásný…já jsem dnes sice nějaká lina ale určitě ven pujdeme/pojedeme ![]()
Já než zjistila dvojcata tak jsem jako první koukala na kocarky a už jsem slintala nad tím jak jsou pěkný a jaký si vyberu…a pak bum dvojky a tam mi ty kočárky fakt přijdou většinou takový smutný/ubohy/nijaky… ![]()
@suzka1 Koukala jsem na webovky obchodu, mají sice velký výběr ,ale chybí mi tam základní informace a to jsou rozměry. Nenašla jsem je ani u jednoho z kočárků pro dvojčata. Docela škoda. A třeba pro nás byly rozměry zásadní a podle toho jsme mohli vybírat :/. A volat jim na prodejnu s prosbou ať mi změří 5 různých kočárků
to by měli radost. Je fakt, že rozměry si člověk může doledat na jiném webu, ale je škoda, že to na stránkách neuvádí.
Kdybych neměla v plánu jezdit s kočárkem na výlety do větších terénů tak bych asi koupila JOIE Aire twin, je skladný, ma super rozměry a stojí par korun. Když člověk pořídí vložky pro novorozence tak nemusi kupovat zvlaste korbicky, jde hezky polohovat uplně na ležato a teď je v akci za 3990Kc plus 2× taška Emitex za 1600 místo korbiček a pořád je cena pod 10 tis. Což je fajn akorát, že asi jenom do města nebo na mírnější teren.
Holky, zrovna ted jsme se bavili v diskuzi my a dvojcata o kocarcich, no a po roce jsme spokojene prevazne ty co maji Bumbleride oproti easywalkeru treba… Osahat jsem mohla kocarky v obchode Malvik, meli jich tam fakt hodne, ted se stehovali myslim na Pankrac, tak se kouknete. Muj bracha mel sourozenecky za sebou a strasne spatne se zvedal pri vjezdu na chodnik ![]()
@janaapo jee super. Tak to se na Pankrac sjedeme podivat. Dekuju za upozorneni. Ja jsem se divala tedka na Valco snap duo. Tam jdou dat i hluboke korby. No jeste to ale musim prostudovat a idealne osahat nekde v obchode