Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
6.4.19 16:12

@amitrama Moc hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
6.4.19 16:14

@no.comment Já v hodně obchodech viděla, že vyprodávali staré modely a nových měli třeba po 1-2ks :think: nakonec jsme ale koupili trojkombinaci z druhé ruky, na příští léto to stejně vidím na nějaké golfky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
6.4.19 16:17

@no.comment no jenomže ani ten základ easywolker tam nebyl, ale nevadí. co jsou to za obchody? Já jsem z prahy 4. Já to sice jeste úplně nezjistovala, v planu mám kupovat nejdřív za měsíc, ale predstavu bych uz chtěla mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
6.4.19 16:17

@Nugetkka v obchodech v Praze jsi je videla? Ja chci taky spise bazarovy,ale uvidime ceny v obchodech… A opravdu si je chci osahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
6.4.19 16:21

@amitrama chtela bych se jet podivat do Eshopbaby,ten je na Hajich anebo v ulici Dobronicka. Tyhle obchody mam nejblize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
6.4.19 16:52

@no.comment V Praze jsem nebyla, viděla jsem v Jihlavě, Pardubicích i Žďáře nad Sázavou, potom v nějakých internetových. Měli je jako nepoužité, jen staré modely cca za 5.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.4.19 17:20

@Nugetkka kde jsi viděla dvojceci kocarky za 5 tisíc? Já ať koukám jak koukám tak všude jen mezi 20 a 30 tisíci…ta trojkombinace no nebo dvoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.4.19 17:21

@amitrama fotky jsou super…ale jsi na nich ty? Jedná je blond a dvě hnedy…tak jsem zmatena :lol:
Jinak jsme akorát dorazili z veletrhu…smutný je že pro psy a kočky toho měli víc jak pro děti :D haha jinak fakt nic moc…i když zklamana úplně nejsem… lístek jsme měli zadarmo tak jen to příšerné drahé parkovne…já jsem tam u nejakeho lulubaby nebo jak se jmenuje okukovala a informovala se na látkové pleny, to jsem byla ráda…kočárky pro dvojčata jsem viděla myslím 2-3… pak jsem mrkla na postylky a osahala si sklenene lahve pro děti což mě docela zklamalo…jo a zjistila shop kde mají pěkně a levné zavinovacky…na for pets jsme dostali nějaký dva vzorky pro psika…tak co…ale teda co mi vadilo byl ten vzduch tam…jsem myslela v pulce že to tam semnou svihne…

Příspěvek upraven 06.04.19 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
6.4.19 17:23

@L_cie presne,vsude sportaky minimalne za 20 tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.4.19 17:26

@no.comment jediné co je levnější když kupujes zvlášť golfky a zvlášť korby jenže se nakonec stejně dostaneš na stejnou cenu… proto jsem databze se pojedeme v pondělí podívat do Loun k jedné paní na dvoj kocarek co prodává…komplet…vypadá dobře..korbicky, golfak, autosedacky, pěkná modrá barva…jen trochu praskle madlo jako ten molitan na tom madle nebo co to je…a prý ojeta kolečka…ale ta se dají myslím vyměnit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
6.4.19 17:59

Treba u mono kocaru-dvojkombinace jsem zjisila,ze sportak je na prd. Kupovala jsem pak jiny sportak. U dvojkocaru jsem nenasla zadny jen hluboky kocarek,vzdy minimalne dvojkombinace. Koukala jsem i na bugaboo donkey,ale ten je pekne drahy,ale zase nejlehci. Tak at se Vam kocarek libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.4.19 18:44
@no.comment píše:
Treba u mono kocaru-dvojkombinace jsem zjisila,ze sportak je na prd. Kupovala jsem pak jiny sportak. U dvojkocaru jsem nenasla zadny jen hluboky kocarek,vzdy minimalne dvojkombinace. Koukala jsem i na bugaboo donkey,ale ten je pekne drahy,ale zase nejlehci. Tak at se Vam kocarek libi

Jo bugaboo donkey jsem taky doporucovala ..dobrá je ta možnost si poskladat…ale ta cena…uuuuu to je mazec no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
6.4.19 18:55

@L_cie Určitě v obchodě BabyLine ve Žďáře nad Sázavou, názvy ostatních obchodů si nevzpomenu. Ale jsou to opravdu ty staré modely, jedna velká korba, do které dáš obě děti :mavam: jako na zahradu by asi byli dobrý ale jinak bych s tím nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.4.19 20:58

Ahoj holky :) Co se kocaru tyce, taky jsme nevedeli, jen to, ze chceme novy a ne za mega palku. Nakonec jsme objednali a jako darek od me babicky dostanou kluci tenhle:

https://www.detskyruzek.cz/…ew-01-bezova

Je objednany pres tenhle shop na Radlicke. Taky jsem si ho chtela osahat, ale naprostou nahodou jsem ho mela moznost chvilku checknout pres znamou zname a proto jsme ho zvolili. Takze jsem to pak uz neresila v tom shopu, jen se proste online objednal a ted cekame, az k babicce dorazi. Jinak jsem s pani z toho obchodu mluvila po tel kvuli nejakemu detailu ohledne barvy a znela hrozne prijemne, tak verim, ze by se treba v pripade zajmu dala i zaridit nejak zkousecka “jak sedi do ruky”, pokud by to slo. V tyhle verzi, balicku, jsou jak 2 hluboky korby, 2 sportovni, prislusenstvi plastenka, taska, moskit. atd, za tam uvedenou cenu. Auto sedacky si bud objednate jine a koupite jen adaptery, nebo za 2100,–/1kus ve stejnem designu objednate origo od kocaru, coz jsme udelali my. Verim, ze budeme spokojeni. Jinak me kocar nadchnul, jak jsem ho videla. Urcite by se dal nekde vygooglit na netu eventuelne i pekny pouzity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.4.19 08:13

@Sissi1112 vypadá dobře…ale já jsem si jako jediné jistá tím, že nechci mít ty mistecka za sebou ale vedle sebe… :D ale jinak dobrá cena… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí