Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
svědění mě jeden čas taky trápilo, myslím, že ještě někdy před 20tt a bylo to vážně na zbláznění. mazala jsem na sebe oleje a krémy několikrát za den a vůbec to nepomáhalo, pak to najednou přešlo. Teď se mažu ráno a večer, popraskané mám stejně celé bříško
Teď poslední dny mě zase trápí nateklé nohy
no ještě, že už se blížím ke konci ![]()
@Nugetkka u nás ten problém bude asi někde jinde, protože nás to trápí i mimo těhu. A na otékání se už těším
Až se zvednou teploty, budu jak balon ![]()
@Sissi1112 není to blbý, snad na něco přijdeme. Kožařka mi říkala, že to v mým věku (41) normální není. Až nebudu těhu, tak se chystám ještě navštívit čínskou medicínu. Ale bojím se, že mi něco budou moct dát taky až po kojení. S tím hřebenem jsi mě pobavila, protože ho používám taky jako drbátko, abych nevypadala, že mě doma někdo týrá ![]()
@Sagema Těm, co budou těhotné přes léto to vůbec nezávidím
zase ale můžete chodit bez problému ven, ono je na všem něco ![]()
@Nugetkka to teda, leto s timhle melounem bych nedala!
Ale zas nebudou muset resit, jestli zapnou bundu nebo kabat ![]()
Ty brdo,holky,já doufám,že ta vedra začnou až později
Ale co,šaty kdyžtak mám. Jen to vidím,že max vylezu před barák na lavičku,protože už teď mě zmáhá dojít někam dál. Jsem zvědavá,kolik váží,cca.
A dnes gynda, pak ke tchýni se ukázat,pracuje vedle v baráku. Pak dojet na chirurgii na kontrolu. Ale tak ještě,že se tramvaji dostanu všude ![]()
A co jsem si od jedné paní nechala dělat Mickey hnízdečka,mantinel,tak jsem si ještě u ní objednala dvě zavinovačky stejné jak hnízdečka,juchuuu
Jen nemám zatím perinky,tak nevím zda už pořizovat nebo až na podzim. Pár povlečení mám po malým,ale vnitřky ne no. Zas si říkám,bude teplo,budou v zavinkach? A mám deky. Uvidím. Každopádně by se hodily povlečení s Mickeym potom ![]()
@sonci82 píše:
Ty brdo,holky,já doufám,že ta vedra začnou až pozdějiAle co,šaty kdyžtak mám. Jen to vidím,že max vylezu před barák na lavičku,protože už teď mě zmáhá dojít někam dál. Jsem zvědavá,kolik váží,cca.
A dnes gynda, pak ke tchýni se ukázat,pracuje vedle v baráku. Pak dojet na chirurgii na kontrolu. Ale tak ještě,že se tramvaji dostanu všude
No já teda do MHD radeji moc neleží a v těch vedrech bych ani nelezla…docela se toho bojím…protože mám termín začátek září ale počítám že se narodi spíš v srpnu…to bude asi docela peklo ty poslední dva měsíce…
Holky, kdo jste z Prahy a okoli a premyslite o newborn foceni, tak doporucuju LUPE FOTO (na FB). Maji navic kazdy mesic foceni pro mimca zdarma, viz foto a pro ukazku nas Kubik je ten vlevo
Spoluprace s Petrem a Luckou bezvadna, nas stal poukaz na foceni 3000Kc,foceni v jeho atelieru 3h a posila mi postou 12 vyretusovanych fotek, ktere jsme si vybrali
Na dvojcata si s sebou vzal manzelku a další fotografku a my se o nic nestarali
Fotky hsou naaaadherne! Mame u s nim jeste 2 poukazy na foceni, jedno vyuzijeme urcite na krtiny a posledni az bude klukum treba 6 mesicu
Takze jen kdyby byl zajem, doporucuju! ![]()
@suzka1 píše:
Holky, kdo jste z Prahy a okoli a premyslite o newborn foceni, tak doporucuju LUPE FOTO (na FB). Maji navic kazdy mesic foceni pro mimca zdarma, viz foto a pro ukazku nas Kubik je ten vlevo![]()
Spoluprace s Petrem a Luckou bezvadna, nas stal poukaz na foceni 3000Kc,foceni v jeho atelieru 3h a posila mi postou 12 vyretusovanych fotek, ktere jsme si vybrali
Na dvojcata si s sebou vzal manzelku a další fotografku a my se o nic nestarali
Fotky hsou naaaadherne! Mame u s nim jeste 2 poukazy na foceni, jedno vyuzijeme urcite na krtiny a posledni az bude klukum treba 6 mesicu
Takze jen kdyby byl zajem, doporucuju!
Díky za tip…já mám sice kamarada fotografa ale newborn zrovna nefoti…tak se mrknu a na doporučení je vždy lepší než když člověk neví do čeho jde ![]()
@L_cie tak já třeba zas většinou MHD,alespoň co se týče doktorů a ani by to nemělo cenu,bych stejně neměla kde zaparkovat.
Jinak teda dnes byla kontrola,tak prckove mají 1300g, Dr rikal na 29.tyden jsou krásní,pomalu to miva i jedno dítko. Vyfasovala jsem antibiotika polykat a opět ten hnusný Macmiror zavadet. Že by hrozil odtok plodové vody nebo předčasný porod,kvůli nějaké infekci. Ale já tem názvům moc nerozumím.
Příští středu jdu do fakultky na rizikovou poradnu,tak jsem zvedava co mi řeknou. A koncem dubna ke svému dr na krev atd.
A od 29.4. bych měla snad jít na MD.
Do toho ten cukr,tak jsem dostala zadanku na diabetologii. To taky byla akce si někam zavolat a objednat se
Nakonec se povedlo a mám tam jít v 11 ve středu. Snad to stihnu,i když ve FN mám být v 7:20,tak snad mi vezmou včas. A sestra na dia se mě ptala kolik jsem měla glykémii a ona,že to je o fous,že to vypada,že bude stačit vysadit pečivo a sladkosti,ale že samozřejmě víc se dozvím tam. Tak ať žijou Kolonády
![]()
Jo a Adélka je pořád hlavou dolů a Jonáš hlavou hore,tak jak si vždy myslím,že to je tělo,tak to je asi hlava,co mi tu strká pod žebry 😂