Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
4.4.19 17:05

@sonci82 To mají pěkné váhy :palec: já jdu na kontrolu v pondělí, tak jsem zvědavá, co se dozvím. Pak jdu ještě 17. a po Velikonocích už budu chodit do poradny do nemocnice.
Já už se nevydávám sama ani MHD tak jsem závislá na tom, kdy mě přítel někam vezme :zed: ale vážně se sama bojím hlavně potom, co jsem málem omdlela. Dnes jsem šla nakoupit pár metrů od baráku a teď odpočívám. Vážně obdivuju, když se některá staráte ještě o starší děti, já mám co dělat sama se sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.4.19 17:44

@Nugetkka tak já mám 10ti letyho,ale to už je pohoda. Jen teda s ním ráno vstávám v sedm,to spolu snídame. A většinou je ještě ve družině,poslední rok,asi si to tam chce užít a rád chodí domů až ve čtyři,tak mám celý den pohodu. Teď přišel z venku a jde dělat školu. Taky si říkám,že s ním nikam nejdu,ale copak já dojdu někam daleko :( ven chodí na hřiště s kamarádem,tak jsem ráda,že si ho venku našel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.19 18:35

@sonci82 Nebude to dlouho trvat a půjdeš ven se všema třema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.4.19 18:46

@Nugetkka 8o to bude rodeo :mrgreen:
A mladej tu půl léta pak nebude,to bude taky zajímavý až se pak vrati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.19 19:15

@sonci82 To bude koukat, až se vrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
4.4.19 20:55

@Nugetkka ja uz jsem neschopna ted v 17.tydnu. Kdyz nekam potrebuju,tak dojedu co nejblize autem.Strasne se zadychavam i pri chuzi na kratke vzdalenosti. MHD nastesti jezdit nemusim a ani vlastne nemuzu,jsem z vesnice a nam tu jezdi autobus jen parkrat denne. Prochazky mam zakazane,takze vylezu akorat ven za barak na lehatko. Mam dceru skoro 4 letou a ta je se mnou vlastne uz cele 3 mesice doma. Je to zahul,protoze ta me fakt odpocivat nenecha. Nastesti babicka dela tyden a tyden je doma. Bydlime spolecne v rodinnem dome. Takze v ten sudy tyden se ji venuje prakticky od rana,kdyz je tatinek v praci. Ale pristi tyden uz snad pujde Adelka do skolky tak budu mit „veget“.
@sonci82 krasne vahy dvojcatek. A proc jsi dostala antibiotika? Mas nejake obtize nebo proste jen preventivne? Ja si preventivne jednou za tyden zavadim boraxove globule

Kdyz jsem byla na konci tehotenstvi s dcerou,tak jeste nebyly tak sileny ty vedra. Ale posledni mesic bylo pekne teploucko,ja otekla,porad nalozena v bazenu. No a pak nastoupily vedra,kdyz jsme prijely z porodnice,ze ven jsme chodiky az v 9 vecer,kdy se dalo dychat
Letos to bude asi horsi,pocitam s velkyma vedrama uz od cervna. A s tim mega puoikem to budw fakt zradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.19 21:48

@no.comment To musí být vážně záhul. Mám kamarádku, ta když čekala dvojčátka, tak měla první dceři 2 roky a ke konci jí musela pomáhat celá rodina. Já už se k ničemu neohnu, ke všemu si musím kleknout a je štěstí, že už se dá chodit venku v pantoflích, protože boty už taky neoblíknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
5.4.19 06:32

@sonci82 já teda MHD fakt nesnáším…asi už jsem zlenivela co mám auto…klasika :D děti mají krásnou váhu zrovna jsem si říkala, že to už musí být něco se s tím tahat v břiše…
@Nugetkka mám to stejně, taky obdivuju lidí co už mají dítě. My máme jen psa a malého a stačí mi to :D ale aspoň mě to dokope na prochazky
@no.comment man to stejně…jsem sice už 18..(mám proti tobě těch pár dní navic) a jako se psem kolem baraku, naproti do tesca…ale když už se to spojí dohromady…tak už to začíná být narocnejsi a když po cestě mluvím tak taky dýchám jak pes…ještě jak jsem astmatik…a o nejakych delsich nakupech si můžu nechat zdát…už jsme byli vybirat tehu oblečení a partner řekl, že každý den půjdeme max do tří obchodů protože pak už se jen vlecu :lol:
Jdeme v sobotu na ten veletrh for KIDS tak jsem zvědavá jak to zvládnu tam
A teda tenhle týden mě od neděle jak byla změna toho času bolí hlava každý den… už jsem z toho vyrizena…a poslední asi 3 tydny mě pekelně boli kostrc…někdy lepší a někdy horší…parkrat už mě přítel musel i podpirat abych si došla vůbc na záchod… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.4.19 07:18

@L_cie na bolest hlavy zkus meduňkový čaj, mně pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
5.4.19 07:34

Ahoj holky, nestíhám vůbec dočíst :) . Vůbec nějak nic nestíhám. Docela jsem si zavalila rekonstrukci, děláme novou kuchyň, podlahy v celém byte, protože jsem si to vymyslela. Dlouho jsme to odkladali a myslela jsem si že teď na to bude dobrý čas (než když budou děti) ale je to strašné. Vleče se to. Ráda bych už vyrazila do Ikei a zarizovala pokojicek, jenomže ten je jedno velké skladiste :(.
Nastesti manzel spoustu veci udela sam, takze na me je akorat vše domlouvat, obehat a dohlizet.

K tomu uz nevim jak si v noci lehnout… máte někdo takový ten velký tehotensky polstar na spani?? Spí se s ním dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
5.4.19 07:42

@amitrama my nastesti predelavame jen obyvak. 14 dni jsme meli vse z obyvaku postrkane v jinych pokojich. Ted uz mame vymalovano,polozeny ooberec,nastehovanou sedacku. Jen cekame na nabytek.
Kojici polstar je super. Spim na nem skoro od zacatku. Nam takovy do L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.4.19 07:43

@L_cie tak to jsi dobrá,vydat se na veletrh. To bych asi nezvládla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.4.19 07:45

@amitrama tak to nezávidím..my naštěstí byt máme 3 roky hotový,ale taky to bylo po stary babe ruina,takže se boural umakart atd. Prostě vše nové.

Já mám polštář do C a je bomba,já ho nemít,tak se nevyspim,protože nevím kam bych co nacpala pod sebe. Jen poslední dobou mám vždy prelezene 👂
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.4.19 07:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
5.4.19 07:58

@sonci82 dekuji za typ vypadá dobře a navíc není ani tak drahý, asi si ho koupím.

@no.comment taky po tom co se položí podlaha a vymaluje se to bude o poznani lepsi. Tesim se uz na finální stav :D

My jsme rekonstrukci odkladali asi 5 let, je pravda ze byt az tak hrozny nebyl, ale nebylo to nic co bych si sama vybrala. Místo toho jsme si jezdili po krasnych dovolenych…no nic ted to budu muset vydrzet. Prachu vsude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí