Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Konečně se dostanu i k odepisování
. Holčičky krásně papají i mlíčko se nám rozjelo
… jsou skoro celou dobu se mnou jen na noc je jěště měli sestřičky abych dospala. Jizva asi taky dobrý ale radši se nedívám
. Moje celodenní zábava „Najdi 5 rozdílů“. ![]()
@Leňa31 a tys měla komplet narkozu nebo jen tu polo? Jak to zvladas po fyzické stránce, co bolesti a tak? Já se cisare fakt dost bojím…myslím toho hojeni…stačil mi slepak…ale prirozeny porod moc nechci…tak jsem zvědavá…
@Leňa31 jste vsechny tri uzasne. A mas holcicky nejak oznacene?
@L_cie neboj se toho. Hlavne,ta radost z deti ti vjele silu do zil. Nerikam,ze to neboli,ale ty deticky za to fakt stoji
@L_cie měla jsem epidural ale nic co by se nedalo vydržet. Stav po se dá vydržet není to sice příjemné ale stojí to za to.
@Leňa31 to je jasne jasne. Ja ale myslela,jestli je mas oznaceny nejak,abys je od sebe rozpoznala. I kdyz maminka asi sva miminka pozna,ze?
@no.comment občas zblbnu když příjde doktor ale jinak je rozeznám
Mají každá jinak šišatou hlavičku ![]()
Ahoj hoky, tak dneska jsem byla na kotrole a dvojčátka mít nebudu. Mám syndrom mizejícího dvojčete. Jedno se vyvíjí dobře, je dle UTZ 9+1 a druhé se vyvíjet přestalo 6+6… Mrzí mě to, ale asi to tak mělo být… Dr. mě hned cpala neschopenku, ale jak dělám daně tak doma teď být nemůžu. Prý je riziko i pro to druhé, tak nevím co si o tom mám myslet. V každém případě, jdu v pondělí na krev kvůli screeningu a taky mi udělá UTZ. Tak snad to dopadne dobře alespoň s tím druhým mimískem. Moc Vám držím palečky ať máte zdravá miminka a všechno to zvládnete s úsměvem!!!!
@Elleník ani nevíš, jak Ti rozumím. Když zalistuješ hlouběji tady v diskuzi, najdeš mé příspěvky. Ale nakonec budeš ráda, že budeš mít jedno zdravé miminko, to je to nejdůležitější. Holt u nás to příroda chtěla jinak a určitě věděla, proč to dělá. Hlavně se tím netrap a soustřeď se na to, které v Tobě roste. Tvoje psychická podpora a dobrá nálada ho jen a jen bude podporovat a to teď hodně potřebuje ![]()
@Leňa31 moc gratuluju! Krásné holčičky a krásně jste to všechny zvládly ![]()
@Elleník Ježíš,co to čtu
Tak hlavně ať to jedno krásně roste a budete se radovat z tohoto bojovnicka ![]()
Holky,ja jdu konečně ve čtvrtek na kontrolu,to se pořád vleče ![]()
@Elleník To mě moc mrzí ale buď ráda, že čekáš jedno zdravé miminko a dávej na něj velký pozor
přeju Ti ho sil.
@sonci82 Čtvrtek máš už za chvilku a těším se na dobré zprávy ![]()