Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nugetkka TP 30.5. dvojvaječné překvapení
Sissi1112 TP 7.6. bi bi kluci
sonci82 - TP 24.6. bi-bi páreček = Plzeň
klara1410 TP 22.7. bi-bi holka kluk
79Pavlínka79 TP 27.7. mo-bi kluci
Dracek89 - TP 17.8. - mo-bi kluci
Amitrama Tp 30.8. Bi-bi holka kluk
L_cie TP 10.9. (Interně jsem to ale dětem naplanovala max na 22.8.
), asi dvojvajky, rozhodně bi bi a asi dva kluci…i když doufáme, že se z jednoho nejisteho chlapecka ještě stala holcicka
= Praha
No. comment TP 14.9. mo-bi pohlavi nevime
Makas TP 20.10. mo-bi pohlavi nevíme
Ellenik TP dle MS 1/11, dvojvajecna
Dobré ránko ![]()
Já dneska měla šílenou noc, neustale jsem se budila, střídavě křeče v lýtkách,horko
A nevím,co všechno ..holt jsem včera měla moc zážitků
Je asi pro mě lepší,když jsem v týdnu sama doma,pohoda,zdřímnu si po obídku,a pak i v noci spavam lépe a jdu max na zachod. Asi si dneska zdřímnu po obědě,no
Není jiná možnost. A to jsem se vzbudila v 7:30 (vedle kvikalo morče) a navíc mi skubalo břicho,děti už asi rajtovaly 😁
Amitrama Tp 30.8. Bi-bi holka kluk
L_cie TP 10.9. (Interně jsem to ale dětem naplanovala max na 22.8.
), asi dvojvajky, rozhodně bi bi a asi dva kluci…i když doufáme, že se z jednoho nejisteho chlapecka ještě stala holcicka
= Praha
No. comment TP 14.9. mo-bi pohlavi nevime = Benesov u Prahy
@Elleník my třeba auto vůbec neřešíme,to jen ostatní,že si ASI budeme muset koupit větší auto,že si asi budeme muset pořídit větší bydlení.
Auto - jak jsme ve městě,de facto se autem nikam moc nejezdí,není ani potreba. To jen k mým rodičům (40km), nebo Lukyho táta na chalupu (10 km) a jinak jsou v Plzni,krom Lukyho mámy,ta jako bydlí tam,kde naši,ale to je případ pro Chocholouška a tu vidíme málo. Nemaka, hlavně aby měla doma petky s pivem
Na výlety jakože taky extra nejezdime a s prckama nevím jak to bude no… Jsem si vybrala chlapa,ktery nikam moc nejezdí
A máme teda v garáži stát Focuse,ale třídveřový ho a s tím manžel jezdí když je sucho apod. Mazlík no
A máme ještě po dědovi Felicii u baráku, ten šel do duchodaku a hrozně si přál,aby ji měl Lukáš
Ale s tou se jezdí taky občas. Nebo přes zimu,když jsme jeli k našim,tak tou,aby Ford chudák nebyl moc špinavej
Ale s tou já nejezdím,nemá ani posilovač řízení. Do Focuse si radši taky Sednu jako spolujezdec,kdyby náhodou. Mně se nejlíp jezdilo,když jsem tu mívala od našich Fabii,ale jak nechodím do práce,tak není potreba,tak je u našich a zas si s ní jezdí mamka.
A byt máme 3+1, 76m²,a stačí si myslím. Zatím se vlezem a až děti vyrostou,zřejmě jim necháme ložnici a my budem spát v obýváku. Tomáš má svůj pokoj a bylo myšleno,že když bude další dítě,tak budou pak mít společný pokoj. No to jsme nevěděli,že to bude trvat 4 roky,než budou děti, a že vůbec budou dvě 😂 A když jsme koukali na byty 4+1,tak rozměrově jsou de facto to samý co máme teď. Ale žijou lidí i v horších podmínkách
V ložnici máme postel,skříň velkou a úzkou a ještě dvě postýlky za sebou tak dáme v pohodě. Takže zatím nic neřešíme.
A mám připravené těsto na vafle,tak je půjdu zachvilku péct.
A mám ještě dneska super plán…ségra mi poslala bakalarku,že jestli ji můžu přečíst a napsat,jestli tam má něco špatně
překlepy,hrubky atd. Už jsem od patka večer na str. 55,no je to zazivny čtení 😂 😂 😂 Téma nejaka ošetřovatelská péče o pacienty po operaci hydronefrozy. Ji je totiž 48 a měla jen stredni zdravku,ale dnes se vyžaduje VOS od sester…tak se na to dala,ale už se blíží ke konci
Tak ji pak zas můžou vrátit do vyšší platové třídy,tabulek a nevím co. Nejhorší je,že ona na té urologii dělá od 19ti let (2 mateřské),praxi má jak blázen,a kdyby měli nadbytek sester a přišla by holka po škole s diplomem,tak má ségra asi smůlu,a může mít práci kolik chce let ![]()
Sorry za ty moje romány
![]()
@sonci82 píše:
@Elleník my třeba auto vůbec neřešíme,to jen ostatní,že si ASI budeme muset koupit větší auto,že si asi budeme muset pořídit větší bydlení.Auto - jak jsme ve městě,de facto se autem nikam moc nejezdí,není ani potreba. To jen k mým rodičům (40km), nebo Lukyho táta na chalupu (10 km) a jinak jsou v Plzni,krom Lukyho mámy,ta jako bydlí tam,kde naši,ale to je případ pro Chocholouška a tu vidíme málo. Nemaka, hlavně aby měla doma petky s pivem
A byt máme 3+1, 76m²,a stačí si myslím. Zatím se vlezem a až děti vyrostou,zřejmě jim necháme ložnici a my budem spát v obýváku. Tomáš má svůj pokoj a bylo myšleno,že když bude další dítě,tak budou pak mít společný pokoj. No to jsme nevěděli,že to bude trvat 4 roky,než budou děti, a že vůbec budou dvě 😂 A když jsme koukali na byty 4+1,tak rozměrově jsou de facto to samý co máme teď. Ale žijou lidí i v horších podmínkáchNa výlety jakože taky extra nejezdime a s prckama nevím jak to bude no… Jsem si vybrala chlapa,ktery nikam moc nejezdí
A máme teda v garáži stát Focuse,ale třídveřový ho a s tím manžel jezdí když je sucho apod. Mazlík no
A máme ještě po dědovi Felicii u baráku, ten šel do duchodaku a hrozně si přál,aby ji měl Lukáš
Ale s tou se jezdí taky občas. Nebo přes zimu,když jsme jeli k našim,tak tou,aby Ford chudák nebyl moc špinavej
Ale s tou já nejezdím,nemá ani posilovač řízení. Do Focuse si radši taky Sednu jako spolujezdec,kdyby náhodou. Mně se nejlíp jezdilo,když jsem tu mívala od našich Fabii,ale jak nechodím do práce,tak není potreba,tak je u našich a zas si s ní jezdí mamka.
V ložnici máme postel,skříň velkou a úzkou a ještě dvě postýlky za sebou tak dáme v pohodě. Takže zatím nic neřešíme.
My to prave resit musime. Mame postaveno za vesnici na samote. Je tu bozsky ale bez auta ani ranu. Holky vozim do skoly a skolky 8 km do mesta… Auta mame tri, vsechny prstorny, ale s dvojcaty jsme jaksi nepocitali. David i ja jezdime do prace svym,i kdyz delame spolu. Ja koncim driv, nebo delam z domu. Problem je ten kocar - Galaxi ma 7 mist, ale pak uz zase nezbude misto v kufru… A na strechu nevim jestli je neco jinyho nez rakev, aby se tam kocar vesel…
@sonci82 My taky auto neřešíme. Já mám malé Clio, přítel octávku. Letos to na nějaké výlety nevidíme a příští rok pořídíme nějaké skladné golfky nebo nosítka, šátky
Byt máme zatím v pronájmu, velikost nic moc, takže časem do baráčku
s tím je to taky horší. Přítel zdědil po dědovi starý, obrovský dům ještě navíc s věcným břemenem strýce, takže hypotéku nám na to nikdo nedá, peníze na opravu nemáme, bydlet se v tom nedá
takže dar nad zlato ![]()
@Nugetkka píše:
@sonci82 My taky auto neřešíme. Já mám malé Clio, přítel octávku. Letos to na nějaké výlety nevidíme a příští rok pořídíme nějaké skladné golfky nebo nosítka, šátkyByt máme zatím v pronájmu, velikost nic moc, takže časem do baráčku
s tím je to taky horší. Přítel zdědil po dědovi starý, obrovský dům ještě navíc s věcným břemenem strýce, takže hypotéku nám na to nikdo nedá, peníze na opravu nemáme, bydlet se v tom nedá
takže dar nad zlato
Tak to My holky řešíme jak auto tak bydlení
partner má nějaká firemní auta…ale to je des a spína a pořád plne materialu… já měla starou mazdicku kterou jsem na podzim vymenila za passata…ale nechtěla jsem kombik…takže mám normálně hatchback…dve děti do zadu dáme, ale jestli dáme kocar do kufru to zatím netusime ![]()
A pokud jde bydlení tak taky máme panelak, 3kk asi 73m a balkón a já jsem teda řekla, že nez se to narodí tak se musíme přestěhovat…do něčeho většího…idealne do domecku bych ráda…ale uvidíme co se najde no ![]()
@sonci82 píše:
Dobré ránkoJá dneska měla šílenou noc, neustale jsem se budila, střídavě křeče v lýtkách,horko
A nevím,co všechno ..holt jsem včera měla moc zážitků
Je asi pro mě lepší,když jsem v týdnu sama doma,pohoda,zdřímnu si po obídku,a pak i v noci spavam lépe a jdu max na zachod. Asi si dneska zdřímnu po obědě,no
![]()
Není jiná možnost. A to jsem se vzbudila v 7:30 (vedle kvikalo morče) a navíc mi skubalo břicho,děti už asi rajtovaly 😁
My včera byli na vitani jara…nějak se nám to protáhlo a taky jsem dnes úplně ko. Vstávala jsem včera v 6 ráno, v 11 jsme odjížděli a domů jsme dorazili asi ve 22:15…partner si tam ještě dál s rodinou par panacku, tak jsem zpět ridila a cesta se nám protáhla ještě o objizdu přes brandys nebo co kvůli nehodě na dálnici…no řeknu ti, že celé odpo venku, chození, posezení, 2 hodiny za volantem…jsem padla do postele jak mrtvola…a dnes mě pes vzbudil v 5:20… ![]()
@L_cie píše:
Tak to My holky řešíme jak auto tak bydlenípartner má nějaká firemní auta…ale to je des a spína a pořád plne materialu… já měla starou mazdicku kterou jsem na podzim vymenila za passata…ale nechtěla jsem kombik…takže mám normálně hatchback…dve děti do zadu dáme, ale jestli dáme kocar do kufru to zatím netusime
A pokud jde bydlení tak taky máme panelak, 3kk asi 73m a balkón a já jsem teda řekla, že nez se to narodí tak se musíme přestěhovat…do něčeho většího…idealne do domecku bych ráda…ale uvidíme co se najde no
No vidíš a my domek máme a bude nám v šesti stejně malej, problém je ze nejsou architekti… oslovili jsme minuly týden 6 studii a všichni mají čas až příští rok, letos plno. Tak nevím jak budem pristi rok přestavovat s dvěma prcky a dvěma skolackama
![]()
@Elleník píše:
No vidíš a my domek máme a bude nám v šesti stejně malej, problém je ze nejsou architekti… oslovili jsme minuly týden 6 studii a všichni mají čas až příští rok, letos plno. Tak nevím jak budem pristi rok přestavovat s dvěma prcky a dvěma skolackama![]()
4 děti…mě by klaplo…ségra má 3…stačí mi tydenni navsteva a jsem vyrizena…super že to zvladnes/zvladnete…to už bude fakt makacka…
![]()
@L_cie píše:
4 děti…mě by klaplo…ségra má 3…stačí mi tydenni navsteva a jsem vyrizena…super že to zvladnes/zvladnete…to už bude fakt makacka…![]()
To se uvidí, jestli to zvládneme
![]()
My mame rodinny dum na vesnici. Mame tu skolku,takze to je pohoda,ale jinak nic,ani obchudek. Takze auto potrebujeme. Ja mam Forda Fusiona,do kteryho se tezko vejdou 3 sedacky a kocar.Ale pritel ma velky auto,Nissana Patrola,tak tam se snad slozime
Nastesti treba na nakupy budu vetsinou jezdit sama,tu hodinku budu mit pro deti hlidani. Mame cele patro v baraku (dole bydli moji rodice). Mame velkou loznici,Arelka pojicek,celkem velky obyvak,kuchyn a jeden pokoj,kterymi rikame „paradni“. To je takova satna a skladiste vseho mozneho. Dvojcata zatim budou v postylkach u nas v loznici. Az budou vetsi,tak my pujdeme do paradniho pokoje a dvojcatum nechame nasi loznici.
My máme byt 3+1, momentálně neschopenku využívám a řeším rekonstrukci a zvelebovani jako takové. Pokoj který máme navíc zatím nevyužity, bude muset mrnatum stacit. Stejne ze začátku budou okupovat nasi ložnici a ta je dost velká. Auto taky řešit zatím nebudeme, uvidíme jestli něco kromě kočárku pojme, snad jo.
Jinak koukam že včerejší jarní počasí nám všem dalo co proto
.
Amitrama Tp 30.8. Bi-bi holka kluk = Praha
L_cie TP 10.9. (Interně jsem to ale dětem naplanovala max na 22.8. ), asi dvojvajky, rozhodně bi bi a asi dva kluci…i když doufáme, že se z jednoho nejisteho chlapecka ještě stala holcicka = Praha
No. comment TP 14.9. mo-bi pohlavi nevime = Benesov u Prahy