Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
21.3.19 17:58

Holky,ja teprve koncim 15.tyden a uz mi prijde,ze ted chodim jako „kachna“. Hrozne se zadychavam,ale to bude i tim,ze mam vysazene prasky na tlak,ktery jsem brala pres 10 let. Jinak taky potrebuju hodne odpocivat. Stojim treba 2 hodiny a uz si musim na chvili lehnout. Bricho me jakoby tahne,mam ho tvrde odshora. Uz se fakt „tesim“ na ty vedra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
21.3.19 18:24

Ahoj, jmenuji se Lenka a dnes jsem byla na první kontrole a UTZ a MUDr mi sdělila, že mám dva gestační váčky s živým plodem… Docela šok :) Těhu je neplánované, už mám dvě děti 5 a 8 let. NIcméně mi říkala, že je velké procento, že jeden váček zmizí, že se to stává. Dle MS jsem 7+6 a dle UTZ jeden váček 7+2 a druhý 6+6… no tak uvidíme :think: Další kontrolu mám 1/4.
Nemáte někdo zkušenost z rozdílně velkých váčků???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
21.3.19 19:17

@Elleník Ahoj a moc gratuluju :hug: teď koukám na mojí první fotku z utz a tam mám jeden 7+2 a druhý 6+3 na další kontrole už oba stejně velké a dnes začínám 31tt :pankac: taky mě strašil tím, že jeden zmizí ale naštěstí se tak nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
21.3.19 19:30

@Nugetkka Jééé to moc děkuji za podporu. Nejdřív jsem byla v šoku a rozbrečela se, protože mě napadlo - 4 děti, ježiš… a navíc nejsem nejmladší, mimi neplánované… ale teď už by mi to bylo moc líto. Mudr mi předepsala nějaký globulky na zavádění do pochvy - 3× denně 2ks - Utrogestan, tak nám budu držet pěstičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
21.3.19 19:32

@Elleník 3 dny neni takovy rozdil. A hlavne to muze byt chybou mereni. Ja beru utrogestan taky. Drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
21.3.19 19:36

@Elleník To věřím, že čtyři děti už jsou šok ale jak to zpracuješ, tak se začneš těšit :palec: já měla příběh úplně jiný, budou to naše první miminka a jsme rádi, že je vůbec mít budeme. Utrogestan jsem taky brala, polykala do nějakého 13tt, prý, aby měli oba dostatek výživy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
21.3.19 19:39

Děkuji holky :hug:
jsem nějaká zdrchaná, vyčistim zuby, uložím holky a jdu si lehnout :lol: Krásnou dobrou noc :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.3.19 06:28
@Elleník píše:
Ahoj, jmenuji se Lenka a dnes jsem byla na první kontrole a UTZ a MUDr mi sdělila, že mám dva gestační váčky s živým plodem… Docela šok :) Těhu je neplánované, už mám dvě děti 5 a 8 let. NIcméně mi říkala, že je velké procento, že jeden váček zmizí, že se to stává. Dle MS jsem 7+6 a dle UTZ jeden váček 7+2 a druhý 6+6… no tak uvidíme :think: Další kontrolu mám 1/4.
Nemáte někdo zkušenost z rozdílně velkých váčků???

Gratuluji k dvojcatuam. Já mám od začátku rozdíl mezi nimi dva dny 7+6 a 8+1, na prvo screeningu 13+4 A 13+6 a prý je to v pohodě.
Doktorku máš hustou, že ti řekla, že je šance že jedno zanikne…u mě to bylo přesně naopak…sama jsem se na to zeptala a doktorka na mě hodila pohled jako že jsem zabijak děti :lol:
Při druhé kontrole už tam se sestrickou radostne juchaly jak se tam obě mimca placaji…
Ale teda 4 děti… no pěkný to bude kolotoč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.3.19 06:30
@no.comment píše:
Holky,ja teprve koncim 15.tyden a uz mi prijde,ze ted chodim jako „kachna“. Hrozne se zadychavam,ale to bude i tim,ze mam vysazene prasky na tlak,ktery jsem brala pres 10 let. Jinak taky potrebuju hodne odpocivat. Stojim treba 2 hodiny a uz si musim na chvili lehnout. Bricho me jakoby tahne,mam ho tvrde odshora. Uz se fakt „tesim“ na ty vedra

Mám to stejně…stejný týden, stejný pocity…
I když nevím zda vůbec dvě hodiny vydrzim… jako asi jo.. když jdeme na procházku, víkendové nákupy nebo tak…ale většinou už tak po hodině max se zacinam plouzit jak šnek a pak přijdu domu a jen sebou plácnu na postel a musím odpocivat…takže v tom nejsi sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.3.19 06:40

@Elleník ahojky a gratuluji :potlesk: Určitě oba porostou a vše bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.3.19 06:46

@Sissi1112 držím palce na kontrole :palec:
Já dneska 26+4,utíká to šíleně. Od pěti zas nespím,takže přes den to chvilka spánku jisti :lol:

Holky,vy jste byli s dvojcatky na 3D? Mně vždy Dr říká,že jsou tam tak nastouchany,z má pomalu problém je změřit,tak jsem ani nepřemýšlela na něj jít. Já mám někdy z 17tt dva snímky z genetiky a jsem za ně ráda,ve 3D. Se synem jsem byla,al to bylo jedno no… Bude asi lepší,až je uvidím naživo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.3.19 06:47

@L_cie @no.comment
Nejhorší je to krásný počasí a člověk si nemůže pořádně užít procházku,výlet apod. A bur hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
22.3.19 07:05

@sonci82 presne tak. Ted to ale jeste jde,je krasne,dychatelne teploucko. Ale az prijdou ty vedra,tak budu asi zalezla doma pod klimoskou… Ale tak my nastesti mame celkem velkou zahradu,takze alespon si sednem tady. Vcera jsme byly cele odpoledne venku. Vecer jsem se sprchovala a najednou koukam a ja mam pekne spalene ruce. No a na obliceji mi klasicky vyskakaly pihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.3.19 07:57

@no.comment svatá pravda,zatím je krásně hezky…až bude hnusně hezky,to bude horší…a právě poslední dobou mi přijde,že vedra přicházejí čím dál dřív…už květen..my jsme v paneláku,tak někdy peklo…ale máme možnost vyjet k rodičům na barák,na vesnice,máme tam bazének,pohodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
22.3.19 07:58

@sonci82 přesně taky uvažujeme nad 3d ultrazvukem. Původně mi to přišlo zbytečné, v Praze to leze přes 1000Kč, ale našla jsem levnější pracoviště. Ale stále si říkám jestli to vůbec bude k něčemu. Když jsem to včera na kontrole 16+6 viděla jak už teď se zobrazují hůř tak nevím… Ale na druhou stranu alespoň jedno by se mohlo hezky zobrazit. No nevím, láká mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí