Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
19.3.19 16:22

@lorelai947 jeee,moc gratuluji! Preji Vam trem hlavne zdravicko a at Vam chlapaci delaji jen radost. Miry maji opravdu suprove,jako mnoha mono miminka. A ja si vcera rikala,jestli uz jsi nahodou neporodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
19.3.19 16:44

@lorelai947 Moc gratuluju!!! Váhy jsou úžasný a jsi dobrá, že jsi to dotáhla až do 37tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.3.19 17:02

Probudit se po císaři byl hroznej mazec - takovou bolest jsem ještě nezažila… Ale jak mě začali dopovat lékama proti bolesti, tak už se to dalo. S narkozou jsem problém neměla, zhruba hodinu po císaři jsem už byla úplně vzhůru. No a cca za hodinu mě zkusí rozchodit, tak to asi taky nebude příjemný, ale samozřejmě to musí být…
Miminka už jsem tu měla dvakrát, zatím jim nemám moc co dát, ale sají jak o život :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.3.19 17:17

@lorelai947 Moc gratuluju to je bezva donosyt prcky tak daleko a s takovýma váhama. Tak ať jste brzy všichni v pořádku a zdravý pohromadě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.3.19 17:34

@lorelai947 juuuuu,obr gratulace a kluci jsou teda parádní s Miramare :palec: :srdce: :dance: :kytka: Těšíme se na foto :) Jsi měla celkovou narkózu? Jak myslíš šílený probuzení,jakože ti bylo blbe,nebo tě vše bolelo? Tak se pěkně zotavuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.3.19 17:35

@lorelai947 ty jo,tak hlavně abys jim tam neomdlela. Hlavně,když ti prvky vozí. Musíš mít hodně sil,ať můžeš být s nimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
19.3.19 17:40

@lorelai947 ono ta prvni chuze po narkoze je hruza. Ja jsem si myslela,ze uz nikdy nebudu chodit poradne. Ale kazdym dnem je to fakt lepsi a lepsi. Hlavne ten pohled na deti doda strasne moc energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.3.19 17:46

@Lorelai947Jupiii! :dance: Obrovska gratulace k macikum! :lol: :kytka: Hlavne, at jsou v poradku a ty si nech dat poradne oblbovaku, at te to boli co nejmene a rychle se zotavis a budes ciperna mamca :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.3.19 19:51

Moc vám všem děkuji za gratulace :kytka:
Mám za sebou první chůzi - vstát z postele a ujít dva metry mi zabralo asi půl hodiny a byla jsem z toho tak utahaná jako bych uběhla maraton ve světovým rekordu :lol: :lol: :lol:
Ale dostala jsem pochvalu že jsem to tak hezky zvládla. Přesně jak píše @no.comment žene mě kupředu ta myšlenka na děti :hug:

@sonci82 jj, celkovou narkozu jsem měla. A probuzení šílený kvůli té bolesti břicha. Jinak já narkozu zvládám dobře, takže špatně mi nebylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
19.3.19 20:05
@lorelai947 píše:
Moc vám všem děkuji za gratulace :kytka:
Mám za sebou první chůzi - vstát z postele a ujít dva metry mi zabralo asi půl hodiny a byla jsem z toho tak utahaná jako bych uběhla maraton ve světovým rekordu :lol: :lol: :lol:
Ale dostala jsem pochvalu že jsem to tak hezky zvládla. Přesně jak píše @no.comment žene mě kupředu ta myšlenka na děti :hug:@sonci82 jj, celkovou narkozu jsem měla. A probuzení šílený kvůli té bolesti břicha. Jinak já narkozu zvládám dobře, takže špatně mi nebylo. ;)

Ty jo…jak to tak popisujes tak se teda vůbec netěším…a měla jsi celkovou narkozu protože to byla taková rychlovka nebo jsi chtěla? Myslela jsem, že dávají na výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
19.3.19 20:58

@lorelai947 také gratuluju :kytka: . No nádhera, super míry a krásné jména. Jak se cítíš emočne ty i tvoje polovička? To dojetí se asi nedá popsat. Těším se na fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.3.19 22:01

@L_cie na výběr mi nedali, prý to bylo akutní takže jsem musela do celkové, ale proč, to doteď nevím… :nevim: Zeptám se zítra při vizitě, samotnou mě to samozřejmě zajímá…

@amitrama děkujeme :kytka: Hele, emočně… Řeknu to úplně narovinu - zatím nic moc necítím… Prostě jsem jela na sál s břichem a vzbudila se bez něj… Kluky jsem tu měla už 3× a to zkoušení kojení je fakt sranda a roztomiloučký, ale pořád mi nedochází, že jsou moji, že jsou to mé děti a já jsem jejich máma :think:
Myslím, že to je tou celkovou narkozou, že jsem jakoby nebyla u toho jejich zrození, neslyšela je křičet, neviděla je hned… Ale to přijde, jen to chce trochu víc času :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.19 23:14

@L_cie s kocarom, autosedackami, postielkami, oblecenim, kozmetikou, monitormi dychu a proste vsetkym cca 60 000 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.19 23:19

@lorelai947 ja odpadnem !!!!! Z celeho srdca blahozelam !!! :srdce: :srdce: prajem v prvom rade rychle zotavenie. Som rada ze uz su na svete a v poriadku. Nic ine si ani ja nezelam !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.3.19 06:54

@lorelai947 já co slyšela,tak při akutní sekci se dava celková narkóza,protože by se nějak muselo čekat než zabere spinal? Ale zda to tak je? A když máš plánovanou sekci,tak se spínal dává. Ale když ti asi odtekla voda,tak nebylo na co čekat…ale to je moje mínění :lol:
Snad jsi noc měla v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky