Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
18.3.19 12:34
@amitrama píše:
@L_cie jo a beru zpátky že bříško máš větší než já :lol: včera večer když jsem se viděla v zrcadle tak jsem nevěřila vlastním očím. Vylezlo mi fakt dost a ze dne na den :lol:

Mně to taky přišlo jako fofr…koukám.kazde ráno a právě o víkendu nějak přítel kouka a rika- ty jo, ty už máš břicho, teď už vypadáš jako těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.3.19 12:39

@amitrama
@no.comment
@Sissi1112
No jsem ráda, že nejsem jediná, kdo tam bude trpět .. :lol: nejvíc mě z těch recenzi desi to oddeleni sestinedeli a pak fakt, že tam medici cumi a uči se…jako jindy ok, ale v tomhle případě jim svolení nedám…
Já ještě čekám na tu registraci v Podoli, tu mám nejblíže, tam prý mou žádost předají řediteli nebo komu, nestihla jsem se registrovat v termínu, pac jsem furt měla čas a pak najednou na prvoscreen mi řekli že jsem 13+6 a že bych se měla druhý den registrovat a já druhý den nebyla ani u PC :lol:
Jako já jsem ty špatný recenze řešila i se svou gyn. A samozřejmě jsem dostala info, že lidi píšou převážně špatně recenze…což já vím, ale myslím, že v tomhle to neplatí..tady na emimi je dost recenzi a jsou dost i dobre, to já neříkám, ale já se svojí panickou hrůzu z doktorů fakt nepotřebuji neprijemne sestry apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.3.19 12:51

@L_cie. Vsude je to stejne, jde jen o stesti, kde a kdy na jaky personal narazis. Proste je to o lidech. Ono mne by se taky jinak libilo, rodit si v nejake mensi komorni porodce s hudbou, svickama, harmonickou atmosferou, usmevavym personalem a v modernim prostredi, ale… Nejdeme preci do hotelu a hlavne, u tech nasich dvojcatek jde hlavne o tu odbornost, rychlost, technicke zazemi a zkusenosti, ktere proste jsou na tech velkych pracovistich mnohem vetsi. A zas na druhou stranu, Apolinar je opravdu krasna historicka budova, jedna z nejstarsich porodek s tradici. Pokud ma clovek u porodu prozit srazku s blbcem, muze se to stat i kdekoliv jinde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
18.3.19 13:03

Tak jsem ráda, že tenhle problém nemám sama, nebudu zbytečně panikařit, v pondělí jdu na kontrolu a zeptám se na to. Do té doby si dám klidový režim :mavam:
@Sissi1112 S tím dýcháním jsem to jeden čas měla taky a pak to zase přešlo :nevim: teď mě víc trápí pálení žáhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
18.3.19 13:03

@L_cie ja jsem v Podoli uz rodila. Sice to sestinedeli je jak za krale klacka, zachody a sprchy jsou spolecny na chodbe. Ale zase se to tam da vydrzet. Dulezita je ale ta pece o deti. Jinak ja jsem nenarazila na neprijemny doktory ani sestricky. Jediny opruz pro me byla poradna. To je cekani na dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
18.3.19 13:05

@L_cie a pritomnost mediku mi nevadi,nekde se to naucit musi. Za me predchozi 2 tehotenstvi me videlo tolik doktoru,ze jsem si na to zvykla. Jinak jako nejsem nejaka exibicionistka nebo tak,ale u tech lekaru je to pro proste jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.3.19 13:22
@Sissi1112 píše:
@L_cie. Vsude je to stejne, jde jen o stesti, kde a kdy na jaky personal narazis. Proste je to o lidech. Ono mne by se taky jinak libilo, rodit si v nejake mensi komorni porodce s hudbou, svickama, harmonickou atmosferou, usmevavym personalem a v modernim prostredi, ale… Nejdeme preci do hotelu a hlavne, u tech nasich dvojcatek jde hlavne o tu odbornost, rychlost, technicke zazemi a zkusenosti, ktere proste jsou na tech velkych pracovistich mnohem vetsi. A zas na druhou stranu, Apolinar je opravdu krasna historicka budova, jedna z nejstarsich porodek s tradici. Pokud ma clovek u porodu prozit srazku s blbcem, muze se to stat i kdekoliv jinde :lol

Joo svíčky, hudba a tak to by bylo fajn :D
Já vím, že Apolinare je top místo v mnoha ohledech, ale rodila tam teta a strašně na to nadavala…měla i problémové porody a prý na ni byli fakt hnusni…je teda fakt, že prý hlavně kvuli velké nadvaze což taky porod komplikovalo…ale člověk to má prostě v hlavě…
No registrací mám, jdu si krůček po krucku a k porodu ještě daleko tak na to nebudu myslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.3.19 13:25
@no.comment píše:
@L_cie ja jsem v Podoli uz rodila. Sice to sestinedeli je jak za krale klacka, zachody a sprchy jsou spolecny na chodbe. Ale zase se to tam da vydrzet. Dulezita je ale ta pece o deti. Jinak ja jsem nenarazila na neprijemny doktory ani sestricky. Jediny opruz pro me byla poradna. To je cekani na dyl.

No ono ani u Apolinare to prý není žádný luxus…takže tohle jsem přestala řešit skoro úplně…
Partner mi říkal ještě že bych mohla rodit v Jičíně, mají tam známe ale to jsem mu říkala, že je blbosti a jak bych tam pak taky dojížděla 100km daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.3.19 13:37

@Sissi1112 měla jsem problem s dychanim prave v rvnim trimestru. Nasadil mi zelezo a byl za chvili klid pak jsem ho zacala brat obcas a ted mam uplne stejny problem jako ty. Nemuzu se poradne a dostatesne nadechnout. Jak bych dychala z poloviny… Přisuzovala jsem to teď změnám počasí. Ale asi to bude tim železem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
18.3.19 14:00

@klara1410 Železo mi taky nasadili. Podle odběrů ve 27tt jsem těsně pod hranicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.3.19 15:00

@klara1410, @Nugettka tak zelezo by me vlastne ani nenapadlo, diky! Na odbery jdu pristi tyden, tak se poptam. Vsude jsem zatim vycetla, ze je to hlavne tim, jak prckove utlacuji organy a deloha a vse je mnohem vyse nez v normalu u mono tehu. A taky se toho da pry zbavit jedinou metodou - porodem :mrgreen:
To pak zeny popisovaly okamzity pocit, jako pri konecne hlubokem plnem nadechu po 9 mesicich pod vodou :lol: Takze nadeji na “vylecení” mame vsechny :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.3.19 15:24

Ahojky :mavam:
Tak já u prvního porodu měla 2 holky že zdrávky. Vím,že se ještě přišla zeptat sestra,zda můžou přijít a já asi jen řekla,že mi to je jedno :mrgreen: Ale jen staly opodál a čumely mi mezi nohy :lol: :mrgreen: chudinky,měly určitě trauma :)

V Plzni registrace není a já mám fakultku za rohem,tak není co řešit…ještě bych mohla do jedné,ale to je přes celý město a s dvojčaty bude lepší FN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.3.19 19:08
@sonci82 píše:
Ahojky :mavam:
Tak já u prvního porodu měla 2 holky že zdrávky. Vím,že se ještě přišla zeptat sestra,zda můžou přijít a já asi jen řekla,že mi to je jedno :mrgreen: Ale jen staly opodál a čumely mi mezi nohy :lol: :mrgreen: chudinky,měly určitě trauma :)V Plzni registrace není a já mám fakultku za rohem,tak není co řešit…ještě bych mohla do jedné,ale to je přes celý město a s dvojčaty bude lepší FN.

To je ta jak se tam točily malé lásky? To prostředí a personál mi tam přišel hezky a fajn tak snad to tak bude i v realu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.3.19 19:45

@L_cie jj,Malé lásky… spousta lidí říkají,že to dělají před kamerou…ale zas spousta názoru že to je tak i normálně…ale ty recenze musí brát člověk s nadhledem. Každý čeká něco jiného…personál taky nikdy nevíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
19.3.19 09:28

Jeee holky, my jsme včera vytopili sousedy… ne naší vinou, prostě nějaká uvolnena trubka pod vanou… v 9 večer na mě busila sousedka úplně hystericka, akorát mě vzbudila už, partner nebyl doma, no komedie… ted to tu řeším. To je zase radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí