Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
16.3.19 16:00

@klara1410 chlap že by nechtěl být za hrdinu, který jako správný gentleman pomůže své vyvolené v nesnázích a jako bonus si přitom může pohrát s její mušličkou? Neznám takovýho chlapa :lol: :lol: :lol:

Jako, když mi před cca 6 lety říkala kamarádka, že to takto s partnerem provozují, lezly mi oči z důlků a neuměla jsem si to představit. Měla jsem tenkrát partnera, který nebyl na orální sex, takže jsem nebyla zvyklá mít něčí obličej tak blízko u těchto mých partií a strašně se styděla… :oops: Ovšem manžel mě časem jakémukoli studu odnaučil, takže když jsme se dostali do této fáze těhotenství nepřišlo mi vůbec divný požádat ho o pomoc. A on samozřejmě s nadšením souhlasil :mrgreen:
Ze začátku měl samozřejmě strach aby mě třeba neřízl, ale už je z něj pomalu profík a užívá si to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
16.3.19 16:38

Nooo holky,já zatím jedu s pomocí zrcátka,ale jak dlouho to půjde nevím :mrgreen: Jsem zvědavá,jestli chlap se toho někdy ujme,ale je mi jasný,jak by to dopadlo :mrgreen: :lol:

A já dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
16.3.19 16:44

@L_cie to me mrzi s partnerem. No co budu povidat,my se taky obcas stekame,ale kvuli kravinam. Jsou to ale banality.
@klara1410 ja jsem zatim v pohode. Ale ke konci tehotenstvi s dcerou me holil partner. Nedelalo mu to zadny problemy,jen me vytacelo,jak dlouho mu to trva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
16.3.19 16:55
@sonci82 píše:
Nooo holky,já zatím jedu s pomocí zrcátka,ale jak dlouho to půjde nevím :mrgreen: Jsem zvědavá,jestli chlap se toho někdy ujme,ale je mi jasný,jak by to dopadlo :mrgreen: :lol:A já dnes…

Nooo ty brdo…já jsem taky dnes dělala foto tak posílám…jsem 14+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
16.3.19 19:20

@L_cie juuuu,krásný pupík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.3.19 19:54

@sonci82 a @L_cie, krasne pupiky :potlesk: Zitra musim taky udelat nejaky nedelni update, ted uz to unavou nedavam a nezvedam se ze zupanu :zed:
Co se toho holeni tyka, stale mi je nabizena pomoc doma v tomhle smeru, ale ja to proste delam sama, teda zatim, ve 25t, zrcatko do vany, na skubani bych ted nesla jako normalne. Takze jsem to uz na zacatku jednou oholila a ted jedu kazdy tyden jednou, ale je to fakt boj, desne to trva :D :nevim:
Prijdu si mega neohrabana :lol: :zed:
A vzhledem k tomu, ze si i odjakziva zakladam na vlastnich nechtech, a ze si tyhle procedury jako mami pedi atd delam poctive sama dle sebe, ( i v salonu Opi me kdysi proste domrvili tvar nehtu atd, takze to byl jeden pokus a nikdy vic) :mrgreen: , tak je fakt uz hodne narez, udelat si sama pedikuru, to holeni jeste snad i jde, ale nehty dole :roll: :lol: Tak za 2,3 tydny uz asi sama naposledy a pak asi poprosim starsi dceru, at mi je opiluje a nalakuje, to by chlap nedal, ne ten muj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
16.3.19 20:26

Ahoj, kdy vám začal růst pupík? Jsem v prvním měsíci, po dvou dětech a mám diastazu, kterou jsem cvičením trochu zmenšila, ale jsem nějaká nafouklá a vypadám skoro už těhotně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 06:36

@anezkaop hele mě docela brzy. Sice je to první, ale já jsem měla nějakej už před tehu…nejdřív mi bylo furt blbě tak jsem shodila pár kg a brisko trochu zalezlo a pár dní mi na to kolega v práci Řekl „koukám že bříško už je trochu videt“ tak jsem se trochu urazila :lol: ale pak jsem mrkla a fakt bylo a bylo to jiný než před tehu…ségra mi říkala, že je na to moc brzy, že jsem jen nafoukla a tlustá tak jsem ji říkala, že nemám být z čeho nafoukla když téměř nic nejim a že je to proste jiný…pak jsem mrkla na instagram na #13weeks a zjistila jsem, že prostě je spousta zenskych, co už má bříško vidět i s jednim mimcem tak mě to uklidnilo a prostě vím, že každá zenska to má jinak…takže my jsme s přítelem to začali vidět kolem 13 týdne…samozřejmě večer je větší než ráno, ale je tam prostě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 06:38
@sonci82 píše:
@L_cie juuuu,krásný pupík :srdce:

Zatím :D
Já zas sleduju tebe a další a dívám se na vás jako na svoji „budoucnost“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 07:38

@anezkaop no já jsem měla břicho už taky předtím…jednak jsem byla vyžrana a jednak po roce brání a píchání hormonů…ale já to měla i z práce,neustálý přístup k jídlu jmbyl za trest…a když kouknu na fotky před deseti lety,když malýmu bylo pár měsíců,tak se mi chce brečet. Ale třeba to pak půjde dolů dobře a dostanu se na nějakou normální váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 07:39

@L_cie budoucnost :mrgreen: Smarjaaaa :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 08:04

@sonci82 no to víš…člověk to tu má jak na taliri…tak koukám do čeho jdu a kam směřují haha :mrgreen:

Jinak jak jste na tom s pribiranim holky? Já jsem zatím v pohodě…jen jsem pár kg shodila a to pribirani mě teprve čeká, ale včera jsem našla první strii, tak jsem utíkala pro krém :lol: a už jen čekám, kdy vaha začne ukazovat víc a víc a víc… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 08:11

@L_cie jja mám nahoře 9kg. Na zacatku jsem neshodila nic,až jsem se spíš divila,že se pořád držím. Ale mně celkem nic nebylo…ale tak od 16tt to leze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 08:12

@L_cie a s malým jsem tenkrát nabrala 20kg…ale jen 11 nechala tenkrát v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
17.3.19 08:13

@L_cie Já jsem 30tt a nahoře 18kg :? a to se vážně nijak nepřejídám a snažím se vyhýbat nezdravým jídlům :roll: popraskanou mám celou jednu stranu bříška, druhá pomalu začíná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí