Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
12.3.19 19:06

Holky díky za podporu… uplynul den a přítel si začíná na dva kluky zvykat a ještě trochu společně doufáme, že by z toho jednoho chlapecka preci jen mohla být holcicka :D
Pokud jde o bříška a dětičky tak já jsem dnes 14+0 a už tak dva týdny vidím, že bříško je…teda jako já ho měla i před tehu, nejsem zadnej drobek, ale zatím jsem nic nepřibrala jen shodila asi 3 kg…děti nechtějí nic moc jíst a vše posílají zpět šéfkuchaři :lol:
A prostě vidím, že to břicho je jiné než bylo před tehu…ráno je celkem pěkně male…do večera ještě povyroste a pořád tak dokola… :mrgreen:
Pokud jde o sex tak ten je tedy od začátku tehu u nás na bodu mrazu… přítel by i chtěl, ale já se proste bojim… plus je mi pořád blbě a večer jsem tak do 9 mrtva…máme teď docela hodně práce, není čas se natahnout přes den, tak večer prostě padnu za vlast a spim no…ale je fakt, že co jsem tehu tak se ráno budim extremne brzy…většinou kolem 5-5:30…
Jinak jsem dnes resila se ségrou - žije v anglii. Byly jsme domluvené že cca v půlce dubna prijedu a pomuzu ji s dětma protože ona má nějakou pracovní cestu, ale dnes jsem ji napsala, ze to nedam, že se bojim… přeci jen by to pro mě byl nějaký 19tt a kdo ví co se s dvojcaty může stát…co myslíte vy, co už jste dal? Jak jste na tom byly fyzicky a zdravotně kolem téhle doby? Mně hlavně děsí, že je to cca 5-6 hodin na cestě…na letiště, 2 hod letadlo, odbavení v anglii, hodina vlakem k segre a pak kousek autem a taky to, že ona má 3 děti a to je docela zahul…byla jsem tam teď před vánoci a vždycky se vrátím a potřebovala bych dovolenou a jako bonus ségra má doma hroznou zimu, cca 19 stupňů a já se často vracim nachlazena…teď v zimě dokonce s totalnim zanetem dychacich cest a zanetem stredniho ucha..
No byla jsem ko a partner pak naštvaný, že jsem na antibiotikach, nemocná, nemůžeme doma nikdo spát protože jako astmatik mivam šíleně kašel apod no…tak se mi to.proste nechce riskovat…ale fakt si prijdu trochu srab no…
Pardon že jsem se tak rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.3.19 19:33

@L_cie ty brdo,jak to popisujes,tak bych tam asi raději nejezdila :( Ještě přijedeš s nějakou virozkou. A hlavně ta cesta by mě asi zabila.
Já jako tak posledních 14 dní si přijdu děsně nemotorná,mám pocit,že mi vylezlo teď hrozně břicho (jsem 25+2) a když ležím,sedím,a chci vstát,tak mi děsně bolí mezi nohama kosti,jako šílený…pak fakt jdu jak kačena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.3.19 19:35

@Sagema tak to je mazec, 2 děti a každý 3,5kg…ufuf jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
13.3.19 09:27

@babikadaska Ahoj, ja mam jednovajecne kluky a v 32tt si me uz nechali v motole, kdyz jsem mela čípek 9mm. Cekalo se, az mi praskne voda nebo zacnou kontrakce. Denne jsem mela 3×2 tabletky magnezia a jen lezela, v 33tt jsem mela cipek 7mm. Nakonec jsem vydrzela do 36+1 a mozna bych vydrzela i dele, ale mobi dvojcata musela v 36tt proste uz ven. Takze nohy nahory a opravdu poctivě jen lezet na gauci a nic nedelat a cpat do sebe magnesium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
13.3.19 09:29

@Maty3010 Jsou super! Kolik kluci uz vazi a kdy asi pujdete domu? Sajou dobre, kdyz maji jeste sondicku? Jak jsou ale krasne vlasati :srdce: To moji kluci jsou zase totaaalka blondaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
13.3.19 10:20

@suzka1 Ti jsou krásní :palec: když to vidím, tak se už nemůžu dočkat těch našich drobečků.
Přijdeme mi, že je to tu většina kluků, tak jsem zvědavá, co budeme mít mi, necháme totiž jako překvápko ale cejtím se taky na kluky :lol:
Jinak poslední dny mám takový divný pocit když se třeba ohejbám nebo něco dělám, tím ale miminkům ublížit nemůžu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.19 10:32

@suzka1 dakujem za povzbudujucu info ! :potlesk:
Deticky mas nadherne !!!! :srdce: :srdce:
Takze si rodila sekciou? Zotavenie v poriadku ? Rozbehla sa ti laktacia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.19 10:34

@suzka1 dakujem za povzbudujucu info ! :potlesk:
Deticky mas nadherne !!!! :srdce: :srdce:
Takze si rodila sekciou? Zotavenie v poriadku ? Rozbehla sa ti laktacia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
13.3.19 10:44

@suzka1 :srdce: :srdce: bobici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
13.3.19 10:45

Já se tenkrát zděsila,když mi dr.rekl,že jedno je určitě kluk a to druhý neví…my se všichni modlili za holčičku a ještě že tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.3.19 14:46

@suzka1 nooo jak si ti tam kloucci hovi :) ..ti moji se už dostali kousek za porodní váhu cca 2500 a 1800 g…mlíka dost,můžu dát i jinym :lol: a kloucci se snaží.. jednou už ten větší dal svou dávku,jinak jsme tak na půl dávce s každým,ale není to pokaždé..ale snaží se :dance: ..tak přeji hezký den všem :) a ať dvojčátka vydrží u každé co nejdéle :)

Mně po císař laktace naběhla víceméně hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
13.3.19 16:14

@babikadaska Musela jsem jenom sekci a za 5 dni uz to bylo bez bolesti, ale do te doby to tedy bolelo jak cert, to nebudu lhat :( Ale musi se to vydrzet a opravdu 5 dni max to boli a pak se ulevi. Laktace se rozběhla taky velmi rychle, uz vecer po me chteli, at klukum poslu mlezivo na takove spejli s vatou, aby se jim vytrela tim pusinka :) Dalsi den uz za mnou prisla sestra a ucila me odstrikavat a tim jsem laktaci asi rozbehla. Treti den uz jsme zkusili kluky prikladat a oba byli velmi sikovni, takzrbuz si lizli a pak to slo samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
13.3.19 16:15

@Maty3010 To uz jsou pekne vahy a super, ze mas mliko. Moje pediatricka a vlastne i laktacni poradkyne byly v soku, ze oba plnohodnotne kojim :) Je to proste to nej, co tem klukum muzeme dat :palec: At ti to v porodnici utika :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
13.3.19 18:12

@L_cie ja jsem srab,nejela bych. Bala bych se a jeste ke vsemu,hlidat 3 deti,to bude taky zahul.
Ja se prave taky strasne bojim,aby sex neco nezhorsil. Chut moc nemam a kdyz jo,tak se stejne nedokazu poradne uvolnit,takze to ani poradne nejde.
@mataa ty kraso,nadherny vahy.
@suzka1 to je uzasny,donosit jednovajecny dvojcatka tak daleko.
@Maty3010 to je super,ze uz kojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.19 20:59

@suzka1 :D to znie vsetko krasne a zazracne :) PARADA!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí