Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
6.3.19 12:29

@Sissi1112 hele tohle mám teda stejný nebo podobný. Večer padnu do postele a usínám mezi 20-22 hod, prostě jak to vyjde… v noci nic moc spánek, někdy s buzenim na zachod, občas v noci budim přítele ať jde se psem když usne a zapomene a pak po 5 ráno jsem vzhůru…tak jdu se psem, jsem na mobilu apod…ale samozřejmě bych pak v 11 dopo spala jak zabita. Většinou si prostě MUSIM jit kolem oběda na 2 hodiny lehnout …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 12:41

Holky,mluvíte mi z duše…
Večer jsem max v deset tuhá…kolem druhé třetí na WC a občas mám pak problém usnout, někdy usnu,někdy ne…když usnu,tak jsem stejně vzhůru v 5,když chlap vstává…a když neusnu,když odejde,tak cucim do mobilu a pak usínám třeba v 6:15 a v 7 zvoní budík malýmu do školy,to vstávám taky,protože chci snídat…a po o spánek to jistí…taky se mi někdy stane,že spím celou noc,to málokdy…ja přijdu z WC,lehnu si na levý bok,zachumlam se do tehu polštáře a zjistím,že půl hodka prý a nespím…tak chvíli na záda,jenže to už me tukaji vevnitř…tak zas pravý bok…teď jsem asi 2 noci měla docela bolesti kolem kotníku,že jsem se mazala nějakým chladivym gelem…

To je pořád něco :lol: A není nad spánek po o…ale včera třeba jsem spala hoďku a pak jsem se nemohla probrat,nevedela která bije,úplně mimo jsem byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
6.3.19 12:58

Tak mam za sebou screening. Z genetickeho hlediska jsou mimca v poradku, jedno odpovida 13+1 a druhe 12+5,maji vse,co maji mit,NT nizke. Jen mam nejake nizke hodnoty z krve (Papp a a free beta HCG). Pry muze byt problem s placentou v budoucnu. Takze jdu na konzultaci na genetiku. No jo no,tehotenstvi s dvojcatkama je vzdy rizikovejsi… Tak jsem z toho takova prepadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 13:08

@no.comment já to zas měla vysoké a byla jsem na plodovce…a v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
6.3.19 13:10

@sonci82 ja predpokladam,ze taky pujdu na plodovku. Za jak dlouho jsi mela vysledky z plodovky a ve kterem tydnu jsi na ni byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.3.19 16:02

@no.comment tak to bude všechno v pořádku :) To už by na tom UTZ něco viděli. To jsem právě měla já. U holčičky nebyla nosní kůstka a naměřili vyšší projasnění. Sice jen 2,8 mm (v Podolí berou jako hranici 2,4 mm), ale i to na Downa stačilo. Chlapeček vypadal v pohodě, nosní kůstka byla a projasnění 1,4 mm, a taky to tak zatím je :) Já třeba byla na plodovce v 17. tt a prvotní výsledky na ty trisomie jsem měla za 2 dny. Teď čekám na kompletní genetiku, kterou budu mít za 14 dní, to znamená 4 týdny po odběru. Tohle už zvládnete! :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 16:02

@no.comment ja byla na plodovce 17+1 myslim a vysledky mi druhy den odpo volali a komplet zprávu jsem měla za 4 týdny…ale nám tam našli ještě nejaký pomíchaný chromozomy…ale to nic není…ted jeste byl manzel na bukalnich sterech (z tvari), tak jeste budem cekat na vysledky toho, jestli to malej ma z nej nebo nove vznikle…jinak ten druhy den mi volali, ze vlastne je to v poradku a zadny down apod syndromy tam nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
6.3.19 16:37

@Sagema @sonci82 diky holky za info.Nedalo mi to,koukala jsem na internet a ty hodnoty byvaji nizsi u umeleho oplodneni,kdy se berou hormony. Ja beru utrogestan,tak jestli to nemuze byt zkreslene tim a taky to muze ovlivnit krvaceni v tehotenstvi. Kazdopadne na nic z toho se me doktor neptal a ja o tom nevedela,az ted z internetu. Kazdopadne budu vse konzultovat s genetickou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
6.3.19 16:57

Tak mám v bříšku taky dva…jsem teda na začátku a může se stát cokoli…je fakt, že ovuluju vždy na dvě vajíčka, v rodině máme trojčata…takže zas tak velké překvapení to není…ale stejně… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
6.3.19 17:21

@anezkaop Gratuluju a přeju pohodové těhotenství :mavam: trojčátka, to už je pěkný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 17:25

@anezkaop gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 17:25

@no.comment já taky byla na umělém…je mi 36,dvojčata…takže v tabulkách klesam ať chci nebo ne…ty jejich tabulky ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 17:27

Jinak holky řeším,zda je kočárku dokoupit i adaptéry na autosedajdy a i teda sedačky k tomu,nebo ne…jako asi jako jediný,kde bych to využila by bylo u doktorky…jinak jak jsme ve městě,vše dostupné pěšky,tak mi přijde,že to není potřeba..

Máte nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.3.19 17:36

@anezkaop gratuluji…tak to asi nebyl takový šok když máte v rodině trojcata vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.19 17:44

@anazkaop gratuluju, vitej v klubu :lol: :kytka:
@sonci82 kdyz myslis, ze je nevyuzijete, tak se na to asi vyprdni. My do nich tedy jdeme. Budeme objednavat Bebetto 42 twin, coz ma hlubokac a sportak a daji se priobjednat prave jeste 2 “vejce”, autosedacky. U prvniho mono tehu mi to tenkrat prislo prakticky a vyuzivali jsme to dost dlouho, takze to dame i ted pro dve. Ale zase, kdyz si predstavim, ze mam obe vycvaknout z podvozku kocarku a nest dve vajicka napr. k dr, tak to abych byla poradnej vzperac :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí