Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
11.3.19 07:01

Díky moc za gratulace a tipy na kocarky :D. Taky řešíme, abychom se vlezli do výtahu. Ted jsem koukala na kočárek Bumbleride a nadchlo mě, ze jde složit jednim tahem. I ten TFK vypada skvěle. Necham si to jeste projit hlavou :think:. Teď se jdu projít do obchodu a něco nakoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.3.19 07:19

Holky,ted jsem narazila na stranky venujici se dvojcatkam. Kdo jeste nema vybrany kocarek,tak taky je nejake srovnani kocarku a dalsi uzitecne rady https://www.dvojcatka.cz/aktualita.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.19 08:11

Ahoj holky, tak my pořád v nemocnici, ale kluci rostou, kojení zatím zkouším po jednom, jsem ráda, že vůbec něco málo nakojime, ale to přijde, že jo, vždyť měli být ještě v bříšku..pak čekám, že mi pomůžou s tím jak nakojit oba současně (s tím polštářem)..my ten kojící polštář nekupovali, protože jsme čekali, zda se to vůbec povede..teď už vím, že jo..pak napíšu jak jsme to zvládli..a nakonec foto bumbrliku :) mimochodem jsou jednovaječná, tak pořád čekám, kdy budou k nerozeznání :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
11.3.19 08:59

@Maty3010 Ti jsou nádherní :palec: vidím na nich akorád stejné černé vlásky. Kolik teď váží a měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.19 09:57

@Nugetkka tak ten menší je už za porodní váhou..a ten větší ještě kousek..a měří??? včera je měřila a jsou o půl cm menší než při porodu :lol: :lol: tak nevím jak je měří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.19 10:16

@Maty3010 ale ti se vám povedli!!! :) Jsou nádherní a já v nich tu podobu vidím :) Možná ale Tobě, jako mamince, úplně stejní nikdy připadat nebudou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.3.19 10:18

@Maty3010 jsou k sežrání, ten vlevo má tak dulezitacko dospělý pohled jak krčí čelíčko. Na jak dlouho to vypadá že ještě budete v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.3.19 11:42

@Maty3010 ti jsou uzasni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.3.19 12:02

Tak máme po prvním screeningu…vše super. Riziko nejnižší možné a to 1:20000 A vypadá to na dva chlapečky…což ovšem partner hodně těžce nese…jako chtěl dvě holcicky, případně parecek…a jsou tam asi 2 kluci…i když u jednoho doktorka říkala, že tam je ještě šance, že by to byla holka, že to pohlaví tam je hůř vidět (obecne bylo druhé mimco utiskováne tím prvnim)… ale partner je z toho tak špatný až jsem z toho fakt smutná…
Jo a vlastně jediné co…tak prý nemám nic moc tlak…a bylo mi doporucena cukrovkarska dieta no…ale tak mohlo to možná být i tím že jsem si před tím dala trochu coly abych děti probudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.3.19 12:08

A ještě foto ale to mi nejde nahrat :nevim:

Příspěvek upraven 11.03.19 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.3.19 12:08

@L_cie tak paráda. Aaale přítel se s tím srovná a navíc ještě z toho jedna holčička taky může být. Máme to podobně :) já mám taky jistého kluka a to druhé snad bude holčička. Příští týden jdu na kontrolu tak snad se ukáže a potvrdí se to. U nás taky manžel jedinou kombinaci z které nebyl nadšený jsou dva kluci, nechápu to. Řekla bych to obráceně. Pro mě je důležité aby byli miminka zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.3.19 12:26

@L_cie můj manžel si taky moc přál dceru - vlastně to on i celá jeho rodina brali za hotovou věc, no a ono prd, čekáme dva kluky :mrgreen: Tak byli ze začátku všichni dost v šoku, ale manžel to brzy hodil za hlavu. Navíc když si uvědomil, že si pak s klukama bude hrát s vláčkama a bagrama, tak už byl doslova nadšený :) Chce to čas - až se dostane ze šoku nebo překvapení, bude to brát jinak… A navíc, stěžovat si nemůže - to jeho spermie rozhodly o pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.19 14:14

@L_cie dej partnerovi přečíst můj příběh tady a bude rád, že čekáte dva zdravé kluky :) To je to hlavní ;) A jinak gratuluju, že je všechno v pořádku. To si člověk oddechne, viď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.3.19 14:42

@L_cie, to vubec neres, bud stastna, ze vysly v poradku vysledky screenu :) A presne, jak pise Lorelai947 a u nas totez, proste jedno “musi byt” holcicka preci, jasne ocekavani, pak snad i zklamani… Maximalne mesic trvalo, nez si zvyknul na ten fakt a ted uz hned mezi dverma z prace hulaka na pupik: Cau kluci, dneska me napadlo, az povyrostete, budeme to a to a to… :lol: Az si spis ja zacinam rikat, jak moc testosteronu bude oproti me v dome v prevaze :lol: :lol:
@lorelai947, jak se ti vede dal, neopakovaly se uz ti poslicci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.3.19 17:42

@Sissi1112 musím zaklepat, že teď už mám od nich týden klid. Snad to tak i do porodu zůstane… Ale strašně mě svědí a na dotek bolí břicho (nebo spíš kůže na břichu) od toho jak je potrhaná :? Fakt už se těším, až budou kluci venku. Nevěřím že by se mi břicho dokázalo ještě roztáhnout byť o jeden jediný centimetr… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí