Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
14.3.19 13:38

Tak po dnešní kontrole 34+3 je jasno. Holky mají obě cca 2100g a císař naplánovaný na 28.3. v 7:45. Tak už to jenom doklepat těch 14 dní. Jinak vše drží jak má i průtoky v pořádku, tak snad vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
14.3.19 14:01

@Leňa31 To je paráda, že už máš před sebou jen takovou chvilku a hlavně, že jsi vydržela bez komplikací tak dlouho :pankac: určitě nám sem potom napiš a dej fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.3.19 08:19

@Nugetkka Jojo určitě sem pak něco přidám. Myslím že každá si prochází celou dobu určitým stresem a je pak nakonec ráda že to dotáhne do konce. Já to měla taky tak když jsem byla na začátku pak v půlce a prakticky až do teď. Snažila jsem se jen nemyslet na nic špatného a říkala jsem si že co se má stát se stane. A jsem skoro na konci. Do práce jsem chodila až do 24 týdne a pak už jsem byla doma. Mám jěště 7-letého syna takže jsme spolu věnovali o to víc času škole a ani nevím jak to uteklo. Teď se my to ale vleče. Přeju vám každé aby jste ty svoje prďolky donosili ve zdravý až do zdárného konce a aby vše probíhalo v pořádku a miminka byli zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
15.3.19 09:02

Ahoj holky, tak já byla včera na první kontrole v porodnici - tak trochu jsem doufala, že už si mě tam nechají nebo že alespoň naplánujeme císaře… Strávili jsme tam tři hodiny (!), byl nějaký šílený den a rodila jim tam jedna maminka za druhou… No a my nic :zed:
Sice už se hafo tlačí dolů, čípek už prakticky nemám, ale plodové vody prý mají ještě jakž takž dost… Všichni chápou, že mě to už hrozně bolí, ale prý mám zkusit vydržet :zed:
Další kontrola zase za týden… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 09:40

@lorelai947 asi doktoři ví,co dělají…ale musí to být šílené…já bych taky nejradši ten 36tt aby sly ven :) uvidíme,jak na tom budeme. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 10:01

Jinak já předevčírem zas jednorázově zaspinila,tak zase musím zvolnit,ale nikam jsem neletěla k Dr. Vzala jsem si Ascorutin…a dneska v noci zase krev z nosu…minulý týden mi dost tekla z jedny dírky,teď zas druhá…když netecu spodem,tak horem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 10:15

@lorelai947 :kytka:
Ja som dnes presne 36+O a ty ?? Som sice uplne hotova, ale rada by som este par dni vydrzala,kludne do 37+0 :) Som uz tyzden bez cipku,otvorena, ale verim verim verim a tesim sa z kazdeho dalsieho dna. V stredu som sa dohodla na prirodzenom porode,nie cisarsky, tak este na poslednu chvilu si chcem o tom nieco precitat. Ty mas v plane ako rodit? Ako su ulozene deticky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.3.19 10:27

@sonci82 já smrkám krev od začátku těhu. Prý je to docela běžné, asi aby se nám nestýskalo po MS :)
@lorelai947 vydrž Prťka, vydrž. Musí to být hrozný, ale pro děti určitě to nejlepší. Držím palce! Ty to zvládneš! :hug:
@Leňa31 pane jo, 14 dní uteče jako voda :) Moc hezké váhy. Těším se na fotky princezen! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.3.19 10:28

Děvčata, jakou budete kupovat tašku na kočárek? Uvažuju i nad nějakym kompromisem než kuovat drahou přímo na kočárek. Co jsem koukala tak se daji koupit karabinky na rukojeť a na ty se povesi taska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 10:37

@klara1410 já jsem si na netu vyhlídka jednu asi za 600 q je super,ale uvidím jak ji na ten kočárek dám :) Zkusím najít odkaz ;) v obchodě kde jsme kočárek kupovali,tak tam měla tašky kolem 2 litrů,nejsem blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 10:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.3.19 10:44

@sonci82 tu už jsem někde viděla určitě bude fajn. A dneska jsem zahlédla právě ty karabinky.
pohledám odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.3.19 10:49

@sonci82 https://www.dvojcatka.cz/…tem-na-tasku A možná bych vzala i návleky na kola ať si nenasviním v bytě :D . Ani jsem nevěděla že něco takového je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 11:02

@klara1410 to budu možná muset taky ještě pořídit,protože nevím zda dosáhne…

My návleky na kola řešit nemusíme :) Budem muset parkovat s kočárkem před bytem,chodba je velká,tak ho necháme na chodbě,do bytu bychom s ním nevjeli a asi by tu dost překážel. Tak ho můžeme na chodbě přivazovat k trubkám :mrgreen: naštěstí jsme až v 9.patre,tak sem se moc lidí nedostane a hlavně,všichni jezdí výtahem,tak snad to bude ok. Jen vše brát stejně radši domu. A do kocarkovny bychom se asi taky dole nedostali. Spíš bychom pak museli pro kočár,vyjet nahoru,nandat děti,pak dolů a ven. Aspoň výtah máme veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
15.3.19 11:31

@klara1410 Já zatím tašku neřešila ale budu muset pořídit. Ta, co byla přímo u kočárku je malá, takže do ní nic nedám. Ty karabiny jsou dobrý nápad, taky jsem se na ně dívala. Navíc bych nima pověsila třeba i batoh a měla pak volné ruce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí