Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
17.3.19 08:26

@sonci82 tak to je zatím dobrý vahovy přírůstek ne? Jestli od 16 tt tak to se mám příští týden na co těšit, že už to začne :mrgreen: asi abych šla koupit tehu kalhoty

@Nugetkka to je ale pořád taky v normě ne? Na dvojcata…

Já teda doufám, že moc probírat nebudu…já vím doufat můžu :lol: ale měla jsem dost kg navíc i před tak abych se pak s dětma vubec unesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
17.3.19 08:26

@L_cie jedu 37tt a nahoře 13kg. Hele, ale váhu bych vůbec neřešila. Něco mi říká, že to pak vyběháme raz dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 08:30

@lorelai947 to já taky doufám,že nás děti zamestnaji a bude to. Hlavně chci dodržovat aspoň něco jíst…a ne,že se ráno vzbudím a budu jíst až v poledne,jak to některé matky mají…

@L_cie tehu kalhoty nosím možná od 14tt,nevím…já mám i dvoje na gumu,ty jsem nosila dlouho,ale teď už taky není šance.

Já jak měla navíc dost i před tehu,tak teď už samo mám přes kilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 08:31

@L_cie jinak strie zatím nemám,kéž bych ani nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 08:38

@sonci82 no neboj, taky se dostanu přes kilo :lol:
reakce mého táty když jsem řekla, že jsem těhotná - No Lucinko, ty priberes :D
Haha ale tak co… já doufám, že moc nepriberu…zatím jsem ok..vazim se každý den, jim tak tretinove porce oproti tehu a taky lepe…protože uzeniny apod co jsem jedla dřív tak teď nemůžu ani vidět…

Uvidíme jak to Půjde dál… :) ale nic bych si z toho být tebou nedelala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
17.3.19 09:00

@sonci82 No teda to je rozdíl od poslední fotky :)
@L_cie taky dobrý. Řekla bych že ho máš trošku větší než já.
Dnes ( začátek 17 tt) jsem se vážila asi po týdnu a mám o 2,5 kg víc. Teď to asi ve velkém začne. Cítím jak mám napjatou kůži, když cvičím jogu a mám břicho nějak natáhnout tak to prostě nejde. Mám pocit že se mi roztrhne. Snažím se mazat aby kůže byla pružná, ale asi nepomáhá. Už vyhlížim první strie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 09:16

@lorelai947 to je krásný vahovy prirustek… :mrgreen:
@amitrama to víš, já necvicim a necvicila jsem prakticky nikdy no… jen občas jogu na záda…tak je to znát oproti lidem co cvici…to brisko pak mají většinou menší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
17.3.19 09:27

@L_cie Podle lékaře to je v pohodě ale já už si připadám jako obrovský balík :lol: ale znám i hodně holek, co přibrali s jedním přes 20kg a to už mi přijde šílený :roll:
@amitrama Mě prvně kůže hrozně svědila a loupala se, od té doby se mažu 1-2× za den krémem a olejem večer po vykoupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 09:41

@Nugetkka mno to věřím..
Já se bojím aby mě to břicho hlavně unesly záda…musím začít chodit na to plavání no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
17.3.19 10:33

@anezkaop me pupik zacal rust taky hodne brzo. Po jednom porodu a diastaze na 1 prst to bylo fakt znat. @L_cie ja mam zatim nahore 2,5 kg v 15.tydnu. Nezvracela jsem,jen jsem mela lehke nechutenstvi. S dcerou jsem nabrala celkem 13 kg. Po porodu slo neco malo dolu,pak se asi na 4 mesice vaha zastavila a po pul roce sla vaha dolu,mela jsem o 5 kg mene nez pred otehotnenim. Ale jak jsem prestala kojit,tak sla vaha zase nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
17.3.19 10:39

@amitrama ja teda necvicim,ale taky mam nekdy pocit napjate kuze. Hlavne teda v horni casti bricha. Kdyz treba cely dopoledne stojim nebo se vice zatezuji,tak mam to bricho takove tvrde na dotek a pocit napjatosti.
@L_cie kdxz jsem byla tehotna s dcerou,tak posledni mesic jsem se koupala v nasem bazenu. A mela jsem strach,ze me to bricho stahne dolu :) Nastesti v bazenu stacim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 10:56

Ještě porovnání ;) jen mi nějak nejde srovnat ty fotky za sebou jak bych chtěla :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
17.3.19 11:11

@L_cie Do bazénu jsem chodila od začátku a asi před měsícem chodit přestala, už neřídím a autobusy mi nejezdí :think: Tak aspoň 5minut denně se protahuju na gymnastickém míči a taky můžu doporučit :mavam:
@sonci82 Řekla bych, že ti roste jen bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 11:49

@sonci82 hele super. Taky mi přijde, že ti roste jen bříško a je vidět jak to od toho 20 tt jde rychle… podle mě to budu mít tak stejne když vidím tvůj 13 tt

@Nugetkka jo já chci do bazénu, mám ho i kousek, jen čekám až se otepli, já jsem pořád zmrzlá :D

@no.comment haha no já plánuju to plavco jen na pár měsíců abych jim tam pak nevylila všechnu vodu :oops: Jinak to jsi týdnem stejně taky jsem 15… přesně 14+5…a teda nemám nic no…ale já fakt celé tři měsíce od začátku roku jen nechutenství, žaludek na vodě, zvracení a teď pomalu do sebe něco zacinam dostávat k jidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
17.3.19 12:05

@L_cie ja jsem dnes 14+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie