Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sonci82 tak to je zatím dobrý vahovy přírůstek ne? Jestli od 16 tt tak to se mám příští týden na co těšit, že už to začne
asi abych šla koupit tehu kalhoty
@Nugetkka to je ale pořád taky v normě ne? Na dvojcata…
Já teda doufám, že moc probírat nebudu…já vím doufat můžu
ale měla jsem dost kg navíc i před tak abych se pak s dětma vubec unesla
@L_cie jedu 37tt a nahoře 13kg. Hele, ale váhu bych vůbec neřešila. Něco mi říká, že to pak vyběháme raz dva ![]()
@lorelai947 to já taky doufám,že nás děti zamestnaji a bude to. Hlavně chci dodržovat aspoň něco jíst…a ne,že se ráno vzbudím a budu jíst až v poledne,jak to některé matky mají…
@L_cie tehu kalhoty nosím možná od 14tt,nevím…já mám i dvoje na gumu,ty jsem nosila dlouho,ale teď už taky není šance.
Já jak měla navíc dost i před tehu,tak teď už samo mám přes kilo ![]()
@sonci82 no neboj, taky se dostanu přes kilo ![]()
reakce mého táty když jsem řekla, že jsem těhotná - No Lucinko, ty priberes ![]()
Haha ale tak co… já doufám, že moc nepriberu…zatím jsem ok..vazim se každý den, jim tak tretinove porce oproti tehu a taky lepe…protože uzeniny apod co jsem jedla dřív tak teď nemůžu ani vidět…
Uvidíme jak to Půjde dál…
ale nic bych si z toho být tebou nedelala…
@sonci82 No teda to je rozdíl od poslední fotky ![]()
@L_cie taky dobrý. Řekla bych že ho máš trošku větší než já.
Dnes ( začátek 17 tt) jsem se vážila asi po týdnu a mám o 2,5 kg víc. Teď to asi ve velkém začne. Cítím jak mám napjatou kůži, když cvičím jogu a mám břicho nějak natáhnout tak to prostě nejde. Mám pocit že se mi roztrhne. Snažím se mazat aby kůže byla pružná, ale asi nepomáhá. Už vyhlížim první strie.
@lorelai947 to je krásný vahovy prirustek… ![]()
@amitrama to víš, já necvicim a necvicila jsem prakticky nikdy no… jen občas jogu na záda…tak je to znát oproti lidem co cvici…to brisko pak mají většinou menší. ![]()
@L_cie Podle lékaře to je v pohodě ale já už si připadám jako obrovský balík
ale znám i hodně holek, co přibrali s jedním přes 20kg a to už mi přijde šílený ![]()
@amitrama Mě prvně kůže hrozně svědila a loupala se, od té doby se mažu 1-2× za den krémem a olejem večer po vykoupání.
@Nugetkka mno to věřím..
Já se bojím aby mě to břicho hlavně unesly záda…musím začít chodit na to plavání no… ![]()
@anezkaop me pupik zacal rust taky hodne brzo. Po jednom porodu a diastaze na 1 prst to bylo fakt znat. @L_cie ja mam zatim nahore 2,5 kg v 15.tydnu. Nezvracela jsem,jen jsem mela lehke nechutenstvi. S dcerou jsem nabrala celkem 13 kg. Po porodu slo neco malo dolu,pak se asi na 4 mesice vaha zastavila a po pul roce sla vaha dolu,mela jsem o 5 kg mene nez pred otehotnenim. Ale jak jsem prestala kojit,tak sla vaha zase nahoru.
@amitrama ja teda necvicim,ale taky mam nekdy pocit napjate kuze. Hlavne teda v horni casti bricha. Kdyz treba cely dopoledne stojim nebo se vice zatezuji,tak mam to bricho takove tvrde na dotek a pocit napjatosti.
@L_cie kdxz jsem byla tehotna s dcerou,tak posledni mesic jsem se koupala v nasem bazenu. A mela jsem strach,ze me to bricho stahne dolu
Nastesti v bazenu stacim
Ještě porovnání
jen mi nějak nejde srovnat ty fotky za sebou jak bych chtěla
![]()
@L_cie Do bazénu jsem chodila od začátku a asi před měsícem chodit přestala, už neřídím a autobusy mi nejezdí
Tak aspoň 5minut denně se protahuju na gymnastickém míči a taky můžu doporučit ![]()
@sonci82 Řekla bych, že ti roste jen bříško ![]()
@sonci82 hele super. Taky mi přijde, že ti roste jen bříško a je vidět jak to od toho 20 tt jde rychle… podle mě to budu mít tak stejne když vidím tvůj 13 tt
@Nugetkka jo já chci do bazénu, mám ho i kousek, jen čekám až se otepli, já jsem pořád zmrzlá ![]()
@no.comment haha no já plánuju to plavco jen na pár měsíců abych jim tam pak nevylila všechnu vodu
Jinak to jsi týdnem stejně taky jsem 15… přesně 14+5…a teda nemám nic no…ale já fakt celé tři měsíce od začátku roku jen nechutenství, žaludek na vodě, zvracení a teď pomalu do sebe něco zacinam dostávat k jidlu