Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
22.3.19 11:34

@sonci82 no psát si to na papír mě nenapadlo…asi proto že jak se znám, tak bych ho stejně hned ztratila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.3.19 12:21

@suzka1 Ahoj, jak zvládáš těch prvních pár týdnů s dvojčátky? ;) . Co noční spaní, koupání a tak? Furt nad tím přemýšlím jaké to bude, až tu budou ty malý uzlicci s námi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.3.19 12:29

Já se teda občas děsim,jaký to bude. Jak zvládnout dvě? Všichni mi říkají,že to bude zahul a že si dám..dáme…si spíš myslím,že horší bude až třeba začnou lézt,chodit? No snad budeme mít hodné dětičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.3.19 12:57

Ahoj holky

Ahoj holky měla bych na vás dotaz. Jsem po IVF, včera 8+0tt. Srdíčko potvrzený před 14 dny. Včera jsem byla na kontrolním utz v CAR, pomocí vaginální sondy nebylo téměř vůbec nic vidět (dutinka s tečkou, bez srdeční akce) . Dr. mě už připravoval na nejhorší :(. Nakonec se rozhodl udělat pro jistotu UTZ přes břicho a ejhle vypadá to na jednovajky. 😊 Nesetkala jste se některá z vás s něčím podobným, proč není spodem nic vidět, přes to, že je tohle vyšetření daleko lepší a přesnější? Dr. mi nebyl schopen nic vysvětlit a mám se prý hned hlásit u svého gyndaře :roll: děkuji za jakoukoliv odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.3.19 20:15

Ahoj holky :) Nestiham zirat, kolik je tu nove za dnesek dalsich budoucich dvojnaminek :P Uz to ani nestiham :lol: Vsem moc gratuluji :kytka: Nekdo z vas resil to mozne zanikle jedno dvojce. Mne na zacatku, nekde kolem 8t dr rekla, navic jsem i dost krvacela, at s tim nepocitam, ze zanikne a stava se to. Navic, kdyz jsem teda taky ten “ starsi rocnik” :mrgreen: :lol: 36let :) No a dnes, tuk tuk! :) , 26t dalsi kontrolni utz u Apolinare a Oskar a Oliver uz maji 843g a 852g :potlesk: :) Rostou jak z vody, zatim jeden hlavickou a druhy prickou. Tak jsem alespon spravne typovala polohu dle kopancu posledni tydny :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
22.3.19 20:27
@Sissi1112 píše:
Ahoj holky :) Nestiham zirat, kolik je tu nove za dnesek dalsich budoucich dvojnaminek :P Uz to ani nestiham :lol: Vsem moc gratuluji :kytka: Nekdo z vas resil to mozne zanikle jedno dvojce. Mne na zacatku, nekde kolem 8t dr rekla, navic jsem i dost krvacela, at s tim nepocitam, ze zanikne a stava se to. Navic, kdyz jsem teda taky ten “ starsi rocnik” :mrgreen: :lol: 36let :) No a dnes, tuk tuk! :) , 26t dalsi kontrolni utz u Apolinare a Oskar a Oliver uz maji 843g a 852g :potlesk: :) Rostou jak z vody, zatim jeden hlavickou a druhy prickou. Tak jsem alespon spravne typovala polohu dle kopancu posledni tydny :mrgreen: :)

Jééé to Ti děkuji za uklidnění, mě by to moc mrzelo, i když ještě včera ráno jsem nevěděla že tam mám dva kousky :lol: Tak snad to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.19 23:41

Povzbudenie

Ahoj holky, ja cakam prve deticky, bi bi dvojcatka po IVF. Napriek tomu, ze od 17 tt som mala problemy a psychicky velmi zle zvladala riziko predcasneho porodu, som dnes dosiahla neuveritelny datum 37+0 tt !! :potlesk: deti su zdrave, prosperuju, odhady vah cca 2 700 g. Teraz cakame na prirodzeny porod, obe su dole hlavickou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
23.3.19 06:19

@babikadaska :potlesk: :dance: to jsem zvědavá,kdy to přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.3.19 06:57

@babikadaska ty jo…super. jsem zvědavá pak na průběh…pokud se nepletu byla bys první kdo by tu měl prirozeny porod ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.3.19 08:11

@babikadaska Je krásné číst i takové hezké zprávy. Každá z nás má určitě jisté pochyby a strach aby děti donosila co nejdéle. A vědět, že to jde je super a aspon trochu to zmírní obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
23.3.19 08:26

@L_cie Myslím, že i první, kdo bude mít holčičky. Je to tu většina kluků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.3.19 08:55
@Nugetkka píše:
@L_cie Myslím, že i první, kdo bude mít holčičky. Je to tu většina kluků :palec:

Jo Jo taky koukám… přitom jsem četla, že největší procento se rodí dvě holky, pak dva kluci a pak parecek… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.19 09:58

@L_cie @Nugetkka aha… „obe“ v slovencine znamena, ze obe deti. Nie holcicky :) bude to chlapcek a dievcatko :D tak se omlouvam :)

Nemam precitanu uplne celu diskusiu, ale ja teda chcem prirodzeny porod a dohodla som sa s primarom vo Vyškove, ze pokial budu pri prijme obe deti stale hlavickou dolu, nie je problem. Pri porode budu 2 lekari a vraj to zvladneme :)

Som od 35+0 tt bez cipku a otvorena. Som napeta, lebo to cakame kazdou hodinou, muz si uz 2 tyzdne prisposobuje vsetok pracovny aj sukromny program, aby sme mohli vyrazit do Vyskova a stale nic… :O mam pocit, ze prasknem, som si ista, ze uz to fakt bude.

Mozme byt mamicky dvojiciek na seba hrde, tehotenstvo je fakt extremne narocne, ked vidim mamicky, s jednym babatkom v brusko v cca 38 tt ako ja, ktore este pobehuju, teraz len nakupuju, zehlia, upratuju a brusko maju polovicne ako ja, bez strii, zacalo im tvrdnut tak 2 tyzdne dozadu (mne uz pred neuveritelnymi 20 tyzdnami!!), neprezivali strach z predcasneho porodu, tak sa cudujem, o kolko horsie to mame oproti nim.

Lekari ma pripravovali, ze fyzicky to bude narocne. Nikto ma vsak nepripravil na tu velku psychicku zataz. Ked som neustale pocitala dni do dalsieho tyzdna, kedy uz budu zivotaschopne (24 tt), potom kedy im hrozia mensie nasledky (28 tt), potom som mala ciel 32 tt, potom aspon 34 tt (to uz byva velke % bez nasledkov) atd.
Teraz som taka stastna, ze som si prave zacala uzivat tehotenstvo konecne :D aspon na par dni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
23.3.19 10:17

@babikadaska Tak to jsem špatně pochopila :roll: ale páreček bude určitě lepší. My si to nechali jako překvapení, tak uvidíme :lol: Taky mi přijde, že si nikdo nedokáže představit, co je to s dvojčátky za zátěž a pak se najdou ty, co chodili až do konce do práce, uklízeli a kde co a já si pak připadám jako neschopnej blbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
23.3.19 10:22

@babikadaska jste vsichni 3 dobri,ze jste to dotahli takhle daleko. Preju,aby se opravdu miminka sla prirozene!
@Nugetkka ja si taky nekdy prijdu jako neschopna. Ale pak si reknu,ze na neahopence jsou i ty zenske,ktere k tomu v podstate nemaji duvod… Ja jsem teda byla i s dcerou od zacatku na neschopence,ale predtim jsem prave potratila,tak jsem byla na rizikovym. Ten prvni trimestr je nejrizikovejsi,tak jsem rada,ze jsem byla doma. No a ted kdyz radi vsude spalnicky a taky v mem okoli nestovice,tak tuplem. Zadnou detskou nemoc jsem nemela,takze se toho fakt bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí