Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
25.3.19 07:13

A ještě dotaz,kdo má TFK nebo měl, my ho koupili de facto jen tak,je to sporťák a korby. A chtěla bych koupit pláštěnky na korbičky. Paní v obchodě mi doporučila klidně koupit nějaký uni,že stačí. Tak od Emitexu? A na sporťák že si máme pak koupit přímo TFK,že jsou lepší a víc vydrží. Ale to si myslím,že můžu objednat až pak déle. A když bych brala na korby pláštěnku,tak přemýšlím i síťku proti mouchám atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.3.19 15:16

@suzka1 děkuji za odpověď :palec: . A co je nejhorší na tandemovém kojení? Slyšela jsem, že bývá problém, že třeba jednomu bradavku jakoby bereš a druhého prsem zase pridušuješ. Že je těžké sledovat oba najednou… Jo a jak to děláš s odříhnutím si po kojení v případě tandemového kojení? Nad tím furt přemýšlím :D . A co už nějaké procházky? Zvládáš? ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 15:40

babikadaska - TP 12.4. - bi bi - parecek

Leňa31 TP 22.4. Mobi- holčičky

Nugetkka TP 30.5. dvojvaječné překvapení

Sissi1112 TP 7.6. bi bi kluci

sonci82 - TP 24.6. bi-bi páreček = Plzeň

klara1410 TP 22.7. bi-bi holka kluk

79Pavlínka79 TP 27.7. mo-bi kluci

Dracek89 - TP 17.8. - mo-bi kluci

Amitrama Tp 30.8. Bi-bi holka kluk = Praha

L_cie TP 10.9. (Interně jsem to ale dětem naplanovala max na 22.8. ), asi dvojvajky, rozhodně bi bi a asi dva kluci…i když doufáme, že se z jednoho nejisteho chlapecka ještě stala holcicka = Praha

No. comment TP 14.9. mo-bi pohlavi nevime = Benesov u Prahy

Makas TP 20.10. mo-bi pohlavi nevíme

Ellenik TP dle MS 1/11, dvojvajecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.3.19 18:42

babikadaska - TP 12.4. - bi bi - parecek

Leňa31 TP 22.4. Mobi- holčičky

Nugetkka TP 30.5. dvojvaječné překvapení

Sissi1112 TP 7.6. bi bi kluci

sonci82 - TP 24.6. bi-bi páreček = Plzeň

klara1410 TP 22.7. bi-bi holka kluk

79Pavlínka79 TP 27.7. mo-bi kluci

Niky9191 TP 15.8. mo-bi - pohlaví budeme snad vědět příští týden :)

Dracek89 - TP 17.8. - mo-bi kluci

Amitrama Tp 30.8. Bi-bi holka kluk = Praha

L_cie TP 10.9. (Interně jsem to ale dětem naplanovala max na 22.8. ), asi dvojvajky, rozhodně bi bi a asi dva kluci…i když doufáme, že se z jednoho nejisteho chlapecka ještě stala holcicka = Praha

No. comment TP 14.9. mo-bi pohlavi nevime = Benesov u Prahy

Makas TP 20.10. mo-bi pohlavi nevíme

Ellenik TP dle MS 1/11, dvojvajecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
26.3.19 00:21

@Niky9191 Nejhorsi si je spravne dat na polstar :mrgreen: Uz z porodnice jsem si prinesla bolave ruce, silene me boli zápěstí a asi by to nechtelo nosit nic tezkeho, ale to proste neni mozne. Kluci maji „uz“ 4kg, potrebuji a chci je pochovat :srdce: Takze pro me je nejtezsi si je na ten polstar dat tak, aby byli oba u prsa spravne a mohli v pohode sat. Jinak odrihavat davam kazdeho zvlast-dam si oba na plstar, kojim a po max 20min (opravdu ty deti nenechavejte dyl, zbytecne) je zase sundam. Dam si je na bok na postel a odrihavam jednoho po druhem. Nejsem ta super matka, ktera by je umela odrihnout zaroven a hodit si oba pres rameno :lol: A co se tyce prochazek, tak kocarkujeme prakticky od druheho dne, co jsme si kluky privezli a to meli pres 2kg. Určitě hned kocarkujte, neni na co cekat. My meli zimni fusak, teplejší overalek a deku ve fusaku a kluci byli spokojeni :) A cepicka musi byt vzdy, drzi jim teplo, ktere oni jeste tak perfektne sami drzet neumi :) Hlavne se toho nebat a dat na intuici, co je pro skritky to nejlepsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.3.19 06:43

@suzka1 :palec: děkuju za vyčerpávající odpovědi ;) . Jak to čtu, tak se na ty prďolky těším čím dál tím víc :* . Tak ať se vám všem daří a kluci hezky prospivaji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
26.3.19 09:14

@Niky9191 Tes seee!!! Je to obcas na paloci, kdyz oba zacnou rvat a ty teprve zacinas prebalovat prvniho nebo kdyz je trapi prdiky :) Ale je to krasny :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.3.19 20:36
@suzka1 píše:
@Niky9191 Tes seee!!! Je to obcas na paloci, kdyz oba zacnou rvat a ty teprve zacinas prebalovat prvniho nebo kdyz je trapi prdiky :) Ale je to krasny :srdce: :hug:

To věřím, že to musí být na palici :D . Ale stojí to určitě za to :hug: :srdce: . Už se na ně moc těšíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.3.19 09:54

Ahoj holky, tak mam za sebou Ogtt, uplne jsem po letech zapomnela, jak ten roztok chutna hnusne :jazyk: Navalilo se mi na prvnich 10min, pak uz uplne v pohode. Ale klukum byla ta davka sladkosti asi prijemna, protoze rozjeli uvnitr solidni kankan :dance: :mrgreen: Vychozi prvni hodnota byla 4,7, tak snad to bude ok. Vic zjistim na poradne u sve dr v pondeli. @sonci82 jak to vlastne resis ty, kdyz ti to kvuli te tve hodnote nechteli udelat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.3.19 11:27

@Sissi1112 tak to budeš mít v pohodě.
Mně v laborce řekli,že výsledky bude mít gyndar,až tam půjdu a jdu 4.4.,takže do té doby nic neřeším. Kdyžtak začnu pak,ale zatím si užívám co můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.3.19 11:57

@sonci82 se ti vubec nedivim :oops: Ja do sebe hned po prijezdu domu naladovala vsechno mozny. Hodne brzo lezu z postele rano a snidam, tak mi to dnes prislo jak za trest, jak jsem mela hlad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.3.19 12:12

@Sissi1112 já většinou už v 5 ráno mám hlad,ale snídám s malým v 7…já dnes nevěděla,co k obědu,tak jen knedlík s vajíčkem a ledový salat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.3.19 10:35

oGTT

@Sissi1112 Taky jsem právě po oGTT a musela jsem si spravit chuť sendvičem s tuňákem :D . Nevím jaký roztok jsi měla jestli taky ochucený a nebo čistý co se dával kdysi. Mě nabídli pomerančový. A první dva, tři loky byly ok ale dopít to bylo za trest :D . A do pár minut rozjely mimča pořádnou šou :DDD. Jak by tam tančily kankán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.3.19 12:32

@klara1410 ahoj, v jakém jsi týdnu? Abych věděla na kdy se na to připravit-zatim o tom moje Dr. nemluvila, jsem na začátku 21.tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
29.3.19 12:45

@klara1410 mne rekli, ze maji prichut jen jednu, ac vim, ze jich je vic. Ale rekla bych, ze je to jedno, hnusny to je jak cumel :jazyk: @Niky9191 test se ma delat v rozmezi 24-28tt. Pry je lepsi spis pozdeji, protoze je to prukaznejsi. Dr se na to zeptej, at te posle, pokud to nedela sama. Ja k ni jdu vzdy s papirkem s dotazama. Usetrim ji praci a sama se zeptam na vse, co me v case mezi poradnama napadne, kdy planuje to a to. Uz mam pripraveny dotazy na ted v pondeli 8) Prijde mi, ze ma vzdy celkem shon, chodim pondelky a ted je tehotna snad kazda :mrgreen: i kdyz teda tady u nas jsem ted s dvojkama trochu raritka :lol: Ale kdyz jedu kazdy mesic i k Apolinari na vetsi kontrolni utz, tak je nas tam vic, jak nas tam centralizujou, tak tam muzem porovnat bubny :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí