Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
24.3.19 13:41
@amitrama
@amitrama píše:
Nugetkka TP 30.5. dvojvaječné překvapení

Sissi1112 TP 7.6. bi bi kluci

sonci82 - TP 24.6. bi-bi páreček = Plzeň

klara1410 TP 22.7. bi-bi holka kluk

79Pavlínka79 TP 27.7. mo-bi kluci

Dracek89 - TP 17.8. - mo-bi kluci

Amitrama Tp 30.8. Bi-bi holka kluk = Praha

L_cie TP 10.9. (Interně jsem to ale dětem naplanovala max na 22.8.  ), asi dvojvajky, rozhodně bi bi a asi dva kluci…i když doufáme, že se z jednoho nejisteho chlapecka ještě stala holcicka  = Praha

No. comment TP 14.9. mo-bi pohlavi nevime = Benesov u Prahy

Makas TP 20.10. mo-bi pohlavi nevíme

Ellenik TP dle MS 1/11, dvojvajecna

Leňa31 TP 22.4. Mobi- holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
24.3.19 14:12

@makas Masakr, ze vam nekdo dopruci interupci, jen kvuli mono. My jsme byli mono taky adi za tyden a dalsi tyden se uz prepazka/obaly krasne ukazaly :dance: Jen at maji mimca kazdy svuj pokojicek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
24.3.19 14:17

@Niky9191 Ahoj, celkem to ujde, i kdyz kazdy tyden mi prihde, ze maji kluci jine moresy :) Prvni mesic pohoda, krmeni po 3h, ulozila jsem je do postylky a usnuli, pohoda. Ted po kazdem krmeni oba rvou, chteji se proste nosit a nejradsi by me dudlali klidne nonstop :) Doporucuji je opravdu naucit dudlikovat, ja k tomu mela odpor, ale jednoho jsme to naucili a je klid a i on je skutecne klidnejsi. S druhym to stale zkousime a moc to nejde, takze kdyz pres den treba 3h v kuse kouká, tak se nudi (hracky jim jeste nic nerikaji) a nic nez rvani vlastne neumi :lol: Holt to zase casem tohle prejde! Jo a doporucuju zapojit manzela-vyprdnete se na to, ze chodi do prace (extra, jestli ma kancelarskou praci), protože bez pomoci krmit oba tandemove je celkem narocne. A zvete si mamku, tchyni, segru, svagrovou na vypomoc, klidne jen na to houpani, abyste vy jste stihli taky neco jineho :) Jim udelate miminkama radost a vy se date nebo byt date dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.3.19 16:29

Holky nemáte nějaký tip na vitaminy pro druhý trimestr? Nechce se mi kupovat ty tehotensky…přijdou mi to zbytečné vyhozeny peníze… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
24.3.19 16:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.3.19 19:45

Tak u nas dnes total full house! :dance: :jazyk: Cela pritelova rodina na oslavu jeho narozenin a dcera odjezd na hory se skolou. K tomu pritelova segra 3 deti (7, 2 a 6mesicu) do toho nase pulrocni stene cely v pejru z pulrocniho revu maly, takze jsem zvedava, jak se nakonec popasuje s tim, az vylezou na svet kluci :oops: :) Ale labrador je nej k detem, tak si snad zvyknou :P @sonci82 prikladam to foto dortu, co jsem pekla a rano dodelavala. Na to, ze sice varim roky a porad, ale zas tak moc nepecu, natoz dorty, tak se myslim muzu pochvalit, povedl se i chutove :) :)
Dlouhej den a rano zaclo hned tim, ze jsem uklouzla na poloschodu z loznice do satny, ale nastesti jsem reflexivne soupla ruce a kolena pod sebe ;). Jinak tohle bylo tento tyden uz podruhy :roll: Pes ukradl pytlik s hovnousema, co jsem po nem sbirala na zahrade a pri pokusu dohnat ho, jsem prozmenu upadla na koleno :roll: Proste mam teziste uplne nekde v pr… a jsem total nekoordinovana, nebezpecna sobe i okoli :mrgreen:
Kdo by rekl, jak jedna takova rodinna nedelni oslava vycerpa :oops: Dnes uz se nehnu, i sprcha uz byla ted temer nad me sily :? 8)

Příspěvek upraven 24.03.19 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.3.19 19:48

@L_cie co se tyce tech vitaminu, ja se na to teda v tomhle tehu uplne vybodla, jediny, co beru stale je listovka a jinak to do sebe peru pouze prirozene z jidla. Coz mi i dr i moje i v Apo. jen schvalili. Pokud se stravujes zdrave, je to uplne vyhovujici ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
24.3.19 21:03

@Sissi1112 Holky, na to pozor!! Doporucuju treba 3× tydne zelezo jako doplnek stravy, protoze to prckove vazne potrebuji a musela bys jit kg masa nebo zeleniny, které zelezo obsahuje, abys mela to potrebne mnozstvi. Zelezo jako doplnek stravy drobet stavi, proto doporucuju to nejist denne, ale proste parkrat do tydne.. Listovka je vhodna do konce 1.trimestru,ale od 2.trimestru uz je dulezite zelezo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
24.3.19 21:04

Jo a nektere pojišťovny prispivaji na tehotenske vitaminy :) A muzou se jist i pri kojeni. Ja pouzivam od 2.trimestru ty od maxe za 400kc,z togo 200kc mi proplatila pojistovna :) a spokojenost + zelezo samostatne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
24.3.19 21:14

@Sissi1112
Teda dort uzasnej!!!!! :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:
Sladký nejim, ale tenhle bych si dala, mnam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
24.3.19 21:17
@suzka1 píše:
Jo a nektere pojišťovny prispivaji na tehotenske vitaminy :) A muzou se jist i pri kojeni. Ja pouzivam od 2.trimestru ty od maxe za 400kc,z togo 200kc mi proplatila pojistovna :) a spokojenost + zelezo samostatne..

@suzka1
Diky za tip, složení vitamínu vypadá dobre :palec: a já se zeptám, jakou mas pojišťovnu. Ja mamVZP a tam jsem to nenašla. Přispívají pevnou částkou ale přímo vitaminy jsem nenašla. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
24.3.19 23:37

@Elleník Mam vojenskou zdravotni pojistovnu, dostala jsem 200kc a kdyz se kluci narodili, tak jsme kupovali sterilizator a odsavacku hlenu (super vec), tak mi proplatili dokonce 2×1000Kc :palec: Informuj se na VZP, na co a kolik ti muzou přispět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
25.3.19 05:14

@suzka1 díky za tip na železo… je pravda, že co jsem těhotná tak maso nemůžu ani vidět skoro…takže ho jim minimalne…rybí tuk mám z drivejska tak ho taky zaradim..četla jsem že je taky dobry..
@Sissi1112 hele zdravá strava mi zatím moc nejde…furt jsem ve stavu, že hledám z čeho mi není blbe/těžko…jako prevazne jsem na polivkach a pečivu… občas něco jiného…ke snídani buď jogurt nebo sladke pečivo a sem tam nějaké ovoce… proto bych nerada něco podcenila…
Jinak holky Já mám taky VZP a začínám zjišťovat že to je asi docela pojišťovna na nic…ani doktoři ji nemají moc rádi mi přijde… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.3.19 07:10

Dobré ránko,

Tak já mám pojišťovnu Českou průmyslovou zdravotní a vím,že přispívali těhotným 1000,– a to jsem využila na screening v 12tt. Ale do konce tehu už mi nic neprispejou. Ale i tak dobrý. Pak asi až se děti narodí,tak tam něco je,musím se podívat.

@Sissi1112 mnam,dortík teda suprový :palec: Hned bych se zakousla.

My doma dost často děláme vafle,teď jsme s malým posnidaly ze včerejška, mňam. Namazat Nutellou a jahody na to,aaach bože,jsem plná :)

Železo - já si koupila Floradix a brala jsem ho 2× denně,ale teď to zas nějak flakam. Doktor mi samozřejmě doporučil koupit Globifer Forte…jako mně prijde,že mi vždy doporučí jen to nejdražší a nejlépe vitamíny mi cpal od začátku ty,co tam oni prodávají,asi Gravital. Ale já taky brala jen listovku a žádný jiný jsem nebrala. Snažím se zeleninu,ovoce jíst každý den. S malým jsem taky nic tenkrát nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.3.19 07:11

@no.comment Ježíš,ty tašky vypadají super! A ty ceny ještě lepší :mrgreen: No,já už mám no…a koukala jsem,že v DMku taky prodávají t nástavce na prodloužení,nebo jak to říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí