Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3715
9.4.19 13:23

@mataa wow, vy uz nositkujete? Mam take nositja, i kdyz jine a stale jeste cekam, jsou na to podle me jeste malinkati. Tyhle nositka jsou specialne pro novorozence/kojence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
9.4.19 13:30

Ted koukam, ze nositko se da pouze zapujcit na zkousku, http://www.dvojcata.net/pujcovna. 200Kc/mesic+postovne+vratna kauce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 15:01

@suzka1 @mataa ten vankus MBF mam,ale mam pred nim nejaky respekt. Mam male prsia a nedari sa mi spravne si ich polozit a kojit ich na nom spolocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.4.19 15:23

@babikadaska tak určitě se brzy szijete, a pak to bude pohoda. Člověk si musí najet postupně nějaký režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.4.19 15:27

Jinak s tím kojenim - mně s malým v porodnici říkali,kojit deset minut a víc ne,že dítě si vezme jen těch 10 minut,a pak u toho „blbne“…já jako nezkušená jsem je poslouchala a docela to bylo v pohodě. Spíš jsem pak nechápala holky,když kojily 45 minut. To bych pak přes den nedělala nic jiného. A malej třeba usínal v poledne a v pět ještě nebyl k probuzení 😂 nejdřív jsem i budila,aby se najedl,ale stejně u toho hned usnul,tak Dr říkala,ať to nehrotim a počkám až se vzbudí sám. No ale taky třeba pak nespal v noci,tak jsem spala s ním odpo. Hodka v kočárku a pak doma jsem si lehla a měla jsem ho u okna ve vložne tašce na posteli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
9.4.19 16:12

@sonci82 Ja prvni mesic kojila i tech 45min a taky jsem pak uz byla hotova, ze vlastne jen cely den kojim. Pozvala jsem si pak laktacni poradkyni a ta mi pri kojeni opravdu ukazala, kdyz pili a kdyz uz jen cumlali. Je to skutecne videt, takze max 20min,at si drobet zacumlaji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
10.4.19 10:38

Tak já dnes první kontrola v rizikové poradně ve fakultce. Vše vypadá dobře a budu sem už chodit co 14 dní. Adél má 1312g a Jonáš 1464g. Jsem 29+2. Hrdlo 41mm. Přišla jsem chvilku domu a pojedu do dia poradny,co se dozvím pěkného 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.4.19 11:36

Ahoj @sonci82 :mavam: To jsou moc pekny miry obou mrnousku :) Tak at ti dopadne vse dobre i v dia poradne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.4.19 14:49

Moc zdravím všechny maminky

Ahoj, už dlouho jsem se nehlasila ale naši kluci už mají 3 měsíce a 5kg!!!
Máme už zasebou i první očkování. Kojení je nám stále daří bez potíží. Kluci mají rádi jak kočárek tak šátkování. Všem moc držím palce ať vše zvládneme :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
10.4.19 16:10

@sonci82 to jsou ale obrici, super. A co diaporadna?

Ja dnes byla u sveho gynekologa. A za 3 tydny jsem pribrala 2,5 kg 8o Vim, ze kynu, ale ze az takhle, to jsem netusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
10.4.19 17:58

@no.comment Já se až děsím toho, jak mi jde poslední dny váha nahoru :roll: taky bych pořád jen jedla a jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.4.19 19:35

@no.comment a @Nugetkka já teda musím říct, zenpoalednich pár dní už taky sleduji jak to pomalicku začíná lézt nahoru a docela se děsím, že teď to začne a už se to nezastaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
10.4.19 19:39

@Nugetkka tak ty uz to mas v podstate za par. Ja jsem teprve 18.tyden. Jim normalne, obcas si dam nejake sladke, ale u me je problem ten, ze se malo hybu :( Jsem zvedava, kolik celkove priberu. S dcerou jsem pribrala 13 kilo.
@L_cie Ja uz mam nahore 5 kilo. Rostu vsude. A konecne mam nejaka prsa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.4.19 06:36

@no.comment já jsem teda ještě nic nepribrala…respektive asi 1kg ale ten patří ke 3 kg schozenym v prvnim trimestru…takže jsem aktuálně -2kg oproti době před otehotnenim (ale měla jsem a mám dost velkou zásobu takže děti mají z čeho brat)…ale mám pocit, že mám tak o 10kg víc…a že břicho a prsa prostě rostou a za chvíli se ani nebudu vejit do dveří :D
Taky nemám moc pohybu…jen sedím u práce u PC… a poslední dny mám pořád chut na zmrzlinovy shake…ten dělám skoro denně…teď ho mixuji s kefirem…chutna jako tvarohacek…mnam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
11.4.19 07:40

@no.comment Bude to i tím pohybem, pokud jsem normálně chodila ven, na procházky a do bazénu, tak to nebyl takový problém, teď některé dny ani nevylezu z bytu, do bazénu se bojím, abych se tam někde nesklouzla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí