Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
11.4.19 16:37

@Cristina786 ty jo, jste dobri, klobouk dolu. Zaprve, nedovedu si predstavit tolik deti najednou. Zadruhe, jeste v tak malem vekovem rozdilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.4.19 16:40

@Cristina786 moc gratuluju! :kytka: To musi byt hodne zvlastni, mit dvojcata a rovnou 2×! A jeste kluky! :mrgreen: Ty bys nam evidentne mohla vsem radit do zasoby :lol:
Muzu se te zeptat, v jakem terminu jsi je rodila poprve a v jakem ted a jakym zpusobem? Jsem zvedava 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.4.19 16:43

@no.comment já i přítel jsme chtěli děti hodně blízko sobě :) původní plán byl 4 děti a jedno až by nejmladšímu bylo aspoň 10let jako bonus :D když jsem zjistila že jsem po 5 těhotná tak jsme si řekli že jedno už se prostě ztratí. Že budou dva jsme se dozvěděli až později a jen se tomu zasmáli :) uznávám že mi to někdy přijde jako kolotoč. Jednomu přestanou růst zuby a dalšímu začnou. Ale aspoň se nikdy nenudime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.4.19 17:01

@Sissi1112 radit si netroufám, sama kolikrát nevím, co dělat a sypu si popel na hlavu jestli jsme se nezblaznili :lol: starší se narodili 34+6 tt, odtekla mi plodová voda, Timon měl 2590g a Teodor 2400g, mě propustili 3. den, děti po měsíci. Mladší se narodili 39tt, porod vyvolaný. Tomas vážil 2900g a Tobias 2700g. Domů nás pouštěli po 4 dnech, kluci v inkubátoru byli asi dvě hodiny. Všechny děti jaou vaginálně :) až n poslední dvojčata. Ty museli císařem jen kvůli placentě.

Příspěvek upraven 14.04.19 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.19 17:13

@sonci82 krasne miery babatiek a krcok teda ukazkovy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.19 17:15

@Cristina786 aako to mozes zvladnut??ja mam. svoje prve deti dvojcatka a som po 14 dnoch uplne hotova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.4.19 17:19

@Cristina786 tak to klobouk dolů :) koukala jsem ti na profil, jak máš děti za sebou a cumela jsem jak puk. A ještě všechno přirozený porod, no mazec! Ale opravdu se aspoň doma nenudite. Manžel jak má pracovní dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.4.19 17:21

@babikadaska to tu ani neříkej, že jsi hotová :mrgreen: :mrgreen: Já jsem stále pozitivní, že to nemůže být tak zlé :mrgreen:

Malému je přeci jenom deset, člověk už si přijde „jinde“ než kdyby měl dvojčata třeba k tříletému dítěti. Takže si říkám, že na to jaký byl doteď už klídek, tak to začne vše nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.19 17:24

@sonci82 a to je doma so mnou manzel od porodu az do konca sestonedelia. Ale inak sme sami, rodicia oboch su daleko.
Aj ja som si namyslala blahova, ze to bude v pohode. Ale uplne ma sokoval ten napor.
Ale aha je tu niekto ako @Cristina786 a zvlada to. Asi zavisi od typu zeny aj. Pre mna to je velmi tazke. Zatial.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.4.19 17:27

@babikadaska je to taky tim, ze mate prvni deti, takze je pro vas vse nove a o to tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.4.19 17:29

@babikadaska děkuju :mavam:
@babikadaska musím, přítel je doma jen večer a o víkendech, moje rodina je 150km daleko a pritelo je z Kanady, rodinu tu nemá takže hlídání žádné :roll: naštěstí jsou všechny děti režimové a dost samostatné takže se to zvládat dá :lol: :srdce: někdy to je blázinec ale přítel dost pomáhá když vidí ze jsou děti nastydle nebo vidí že je toho hodně tak zůstává semnou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.4.19 17:34

@Cristina786 dekuju :) Klobouk dolu, musim uznat! :potlesk: Mne budou rozhodne k dospivajici dceri stacit ted ocekavani kluci 2 a tim koncim svou tehu karieru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.4.19 17:35

@babikadaska vůbec se nestresuj já si taky říkám že s první dcerou to bylo o dost těžší než teď. To první je nejvíc opecovavane a proto ti toho přijde tolik, neboj s dalším dítětem se to naučíš vypouštět. :srdce: taky mám dny kdy už nevím co dřív, říkám si jak to nezvládám a brečím zavřená v koupelně nebo na zachode ;) věř mi že časem bude líp :srdce: dvojčata jsou zahul ale zvládli to ostatní tak ty taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.4.19 17:41

@Cristina786 me by zajimaly takove ty prakticke veci. Napr. Jake mate auto, abyste se tam vsichni vesli? Promin, ze se ptam, jen me to proste fascinuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.4.19 17:46

@no.comment no to už není ani na auto :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie