Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cristina786 ty jo, jste dobri, klobouk dolu. Zaprve, nedovedu si predstavit tolik deti najednou. Zadruhe, jeste v tak malem vekovem rozdilu.
@Cristina786 moc gratuluju!
To musi byt hodne zvlastni, mit dvojcata a rovnou 2×! A jeste kluky!
Ty bys nam evidentne mohla vsem radit do zasoby ![]()
Muzu se te zeptat, v jakem terminu jsi je rodila poprve a v jakem ted a jakym zpusobem? Jsem zvedava
![]()
@no.comment já i přítel jsme chtěli děti hodně blízko sobě
původní plán byl 4 děti a jedno až by nejmladšímu bylo aspoň 10let jako bonus
když jsem zjistila že jsem po 5 těhotná tak jsme si řekli že jedno už se prostě ztratí. Že budou dva jsme se dozvěděli až později a jen se tomu zasmáli
uznávám že mi to někdy přijde jako kolotoč. Jednomu přestanou růst zuby a dalšímu začnou. Ale aspoň se nikdy nenudime ![]()
@Sissi1112 radit si netroufám, sama kolikrát nevím, co dělat a sypu si popel na hlavu jestli jsme se nezblaznili
starší se narodili 34+6 tt, odtekla mi plodová voda, Timon měl 2590g a Teodor 2400g, mě propustili 3. den, děti po měsíci. Mladší se narodili 39tt, porod vyvolaný. Tomas vážil 2900g a Tobias 2700g. Domů nás pouštěli po 4 dnech, kluci v inkubátoru byli asi dvě hodiny. Všechny děti jaou vaginálně
až n poslední dvojčata. Ty museli císařem jen kvůli placentě.
Příspěvek upraven 14.04.19 v 08:33
@Cristina786 aako to mozes zvladnut??ja mam. svoje prve deti dvojcatka a som po 14 dnoch uplne hotova ![]()
@Cristina786 tak to klobouk dolů
koukala jsem ti na profil, jak máš děti za sebou a cumela jsem jak puk. A ještě všechno přirozený porod, no mazec! Ale opravdu se aspoň doma nenudite. Manžel jak má pracovní dobu?
@babikadaska to tu ani neříkej, že jsi hotová
Já jsem stále pozitivní, že to nemůže být tak zlé ![]()
Malému je přeci jenom deset, člověk už si přijde „jinde“ než kdyby měl dvojčata třeba k tříletému dítěti. Takže si říkám, že na to jaký byl doteď už klídek, tak to začne vše nanovo.
@sonci82 a to je doma so mnou manzel od porodu az do konca sestonedelia. Ale inak sme sami, rodicia oboch su daleko.
Aj ja som si namyslala blahova, ze to bude v pohode. Ale uplne ma sokoval ten napor.
Ale aha je tu niekto ako @Cristina786 a zvlada to. Asi zavisi od typu zeny aj. Pre mna to je velmi tazke. Zatial.
@babikadaska je to taky tim, ze mate prvni deti, takze je pro vas vse nove a o to tezsi.
@babikadaska děkuju ![]()
@babikadaska musím, přítel je doma jen večer a o víkendech, moje rodina je 150km daleko a pritelo je z Kanady, rodinu tu nemá takže hlídání žádné
naštěstí jsou všechny děti režimové a dost samostatné takže se to zvládat dá
někdy to je blázinec ale přítel dost pomáhá když vidí ze jsou děti nastydle nebo vidí že je toho hodně tak zůstává semnou doma.
@Cristina786 dekuju
Klobouk dolu, musim uznat!
Mne budou rozhodne k dospivajici dceri stacit ted ocekavani kluci 2 a tim koncim svou tehu karieru ![]()
@babikadaska vůbec se nestresuj já si taky říkám že s první dcerou to bylo o dost těžší než teď. To první je nejvíc opecovavane a proto ti toho přijde tolik, neboj s dalším dítětem se to naučíš vypouštět.
taky mám dny kdy už nevím co dřív, říkám si jak to nezvládám a brečím zavřená v koupelně nebo na zachode
věř mi že časem bude líp
dvojčata jsou zahul ale zvládli to ostatní tak ty taky ![]()
@Cristina786 me by zajimaly takove ty prakticke veci. Napr. Jake mate auto, abyste se tam vsichni vesli? Promin, ze se ptam, jen me to proste fascinuje ![]()