Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ![]()
Tak já jdu za hodinku se fotit a teda venku zrovna zimaaaaaa ![]()
Včera v dia poradně ok, všichni milí, hodní. Dostala jsem domu glukometr a mám se měřit každý den nalačno, plus jednou denně po jídle. A 2× v týdnu 4× denně. Ale jde to. Dostala jsem pokyny, co jíst, nejíst, doporučení atd. Tak ranní hodnota by měla být do 5,3… Hodinu po jídle 7,5 a 2 hodiny po jídle nějak 6,3… Tak včera mi tam zkoušeli měřit, byla jsem hodinu a půl po jídle, měla jsem 5,3. A dnes nalačno 3,6. Tak já hlavně asi nebudu pít sladký vody (hlavně minerálky) a nebudu jíst sladkosti, pokud mi to půjde, ale je to šílený
Nicméně ráno jsem si dala žitný chleba s trochou másla a marmelády, plus Caro s mlíkem, tak jsem zvedava, co mi to udělá. Se můžu pomalu zas změřit. Za týden jdu na kontrolu.
@sonci82 vždyť máš ty hodnoty v pořádku, možná naopak trochu nízké. Takže spíš se měříš kvůli hypoglykemii?
Holky, dneska dorazila z Aliexpresu taska na kocarek. Je krasna, velka a ta cena, jen 300 Kc ![]()
@Nugetkka to nevím jak to bude..jako asi dietka bude…ve středu tam jdu zase, tak uvidím jak se bude tvářit na hodnoty, co doma naměřím
Holky, já byla dnes na focení, venku v tricku
brrrrr Večer možná budu mít náhledy, tak budu zvědavá
já a focení, no nevim ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala
doma z porodnice jsme teprve 4 dny a zatím mazec. Naštěstí mám doma další 4 pomocníky
![]()
Příspěvek upraven 11.04.19 v 14:30
@sonci82 ve skutecnosti vypada taska lepe. Tak alespon Ti na foceni neprselo. Urcite budes mit krasne fotky
@Cristina786 ty jo, to si skoro muzete otevrit skolku, ze?
Moc gratuluji k dvojcatkum, at Vam vsechny deti rostou!
@Cristina786 no jo, koukam, ze mas vsechny deti male. A dokonce dvoje dvojcata. Tak to jsi dalsi, kterou s dvojema dvojcatama znam
A jake mas typy dvojcatek?
@no.comment Nejstarší má 3 roky
starší dvojčata jsou dvojvaječná, mladší jednovaječná, ale Tomas je ještě takovej nateklej ![]()