Dvojčata 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
16.9.21 08:24

Ahoj holky, tak i já už mám po druhém ultrazvuku. Jsem nyní 20+6 a mimča mají 360g a 340g a jsou v pořádku :srdce:. Čípek mám kolem 5 cm. Já beru Utrogestan už od 13tt kdy jsem trochu špinila jen mi gynekoložka snížila od 17tt dávkování a zavadím 2 tablety na noc. Je to nepohodlné, ale co by člověk neudělal :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.9.21 11:07

@Monca9 ahojky, tak to je super, že je vše v pořádku ☺️️ tak to máme podobně, já jsem 20+2tt ☺️️ na druhý screening jdu teď v pondělí, tak už jsem nervózní a zároveň se strašně těším 🙏 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
16.9.21 11:48

@Monca9 supeer, gratulujuuu a šetři se, já taky měla ve 20tt na kontrole cipek 4,7 a po dvou týdnech 3,8.🤦‍♀️ 🤦‍♀️ Tak ať všichni držíme.💪 na ten Utros si taky teda zvykám, nikdy jsem ho nebrala až teď a je to docela otravny teda.😂

@Ginger77 Pak se nám taky pochlub, určitě bude všechno v pořádku.😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.9.21 12:46

@Elleaa naprosto chápu, pro mě byl poslední dva roky utrogestan denní chléb…po všech těch pokusech. I když poslední půlrok mi ho doktor vyměnil za progesteron besins a musím říct, že to bylo lepší než s utrogestanem, akorát se musel pouze zavádět. A konečně jsem ho mohla v pondělí vysadit. Doufám a modlím se, že už se k němu nebudu muset vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.9.21 10:23

@Ginger77 já se těším vždycky na každou kontrolu, abych se dozvěděla jestli je vše OK :D

@Elleaa tak to si mě s tím čípkem vůbec nepotěšila, ale jak jste řešili s @MargeCh nedá se říct že by délka čípku ovlivnila předčasný porod.
Hlavně aby jsme všechny vydrželi co nejdéle. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
17.9.21 10:41

@Monca9 to je jasnyy, ale je na prd, ze když se začne zkracovat moc, tak radi nechávají v nemocnici na sledování. Což mě děsí nejvíc ze všeho, abych nelezela třeba měsíc, dva v nemocnici kvůli tomu. To by mě fakt je*lo. :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.9.21 10:47

@Elleaa to se mi taky vůbec nechce ležet v nemocnici :(. Chodíte ještě do práce nebo už Vás nechal doktor doma?? Já sedím v kanclu, ale je super být mezi lidma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
17.9.21 11:28

@Monca9 od začátku doma, dělám osetrovatelku v domove duchodcu, tak mě nenechali dělat v tom infekčním. Na jednu stranu jsem rada, ale na druhou, jak mi je uz dobře ten druhej trimestr, tak se mi to hrozne vlece prave. Tak pak vymyslim blbosti a litam všude možne. :zed: :mrgreen: :mrgreen: Ale ted se snažím uz víc odpočívat no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.9.21 15:17

@Monca9 já do práce nechodím, jelikož jsem doma už s prvním synem na rodičáku 😁

@Monca9 No to je pravda, každá kontrola je pro mě úleva 🙏 😁

@Elleaa ano dám vám určitě vědět, jak jsme dopadli 🙏 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.21 18:54

Ahoj holky, tak jsem byla minulý tyden na 2. ultrazvuku a budu mít dva kluky😄 čípek mi teda doktor neměří, tak nevím, ale vše bylo v pořádku 😊 jinak já teda chodím práce, sedím v kanceláři, myslím, že bych se doma zbláznila, tak snad to vydrží až do plánovaného odchodu na mateřskou :D

@Ginger77 držím palce, ať je všechno v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.9.21 19:09

@Michaela 122 děkuji ☺️️ takže další dva chlapáky 💙 😁 zřejmě tu máme už chlapskou přesilu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.21 19:47

@Ginger77 To asi jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.9.21 21:52

@Michaela 122 jeee tak gratulace ke klukům :srdce:. Převaha je tady docela veliká, už si to nevybavuji ale nemam jediná dvě holky ne? :lol: :lol:

Jinak já mam dnes za sebou test na cukrovku, pěkně zdlouhavé musím říct ale už si jen pockam na výsledky.
Jak jsem všude četla ze to je hnusný, tak jsem se připravovala na nejhorší a nakonec jsem to do sebe hodila na jedničku. A kupodivu mi nebylo ani špatně ale zas už jsem to v sobě měla v 7:30 ráno :lol: takže v 10 už jsme běžela na jídlo.

Jinak já pracuji doma a sem tam jezdím ještě po schůzkách ale už se snažím víc odpočívat, avšak nebudu lhát ze mi doma někdy nehrabe. :lol:
Momentálně se stěhujeme a je šílený jak nemůžu nic a je to na příteli, přeci jen mám rada ze si to dělám po svém :lol:

Jinak mam za sebou jednou problémy s aktivním tvrdnutím břicha (během hodiny asi 15×) kdy jsem byla pak kontrolována dvakrát v týdnu kvůli čípku. Ale vše je ok, jen mam zvýšenou dávku všeho co jde, tak snad to takto už zůstane dokud bude potřeba 😇 a vše bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.9.21 23:34

@Aneeyj ano řekla bych, že jsi tu jediná s dvěma holčičkama 😁 jinak s tím tvrdnutím břicha si mě trošku vyděsila teď, asi 5 dní pociťuji, že mi taky během dne často tvrdne břicho, až mě to kolikrát děsí, mám pocit najednou, že prasknu, břicho tvrdý a napnutý 🤔 tohle jsem měla se synem v prvním těhotenství taky, ten pocit tvrdého napnuteho břicha, ale ne tedy už v 5 měsíci, ale tak v 8 měsíci 😁 tak snad to nebude nic vážného, příští týden mám v pondělí druhý screening a hned v úterý klasickou kontrolu na gyndě, tak se zeptám na to doktorky, naposled říkala, že mi zkontroluje i čípek v příští návštěvě, takže uvidíme 🙏 no holky není to sranda, jako to bylo v prvním těhotenství 😁 už začínám vidět ty rozdíly 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
18.9.21 23:22

@Ginger77 no já do té doby než se to stalo, měla tvrdnuti parkrat za den. A chvilkové.
Ale tohle bylo asi v půlce 6 měsíce a bylo to fakt za jednu hodinu tolikrát ze jsem volala na pohotovost se strachem co se deje. Jelikož jsem prvorodicka tak mě to vyděsilo, a to já nejsem ani moc plašan. Tam mi řekli ať zvýším dávku magneska a zajdu si ke své lekarce. Ale byl to víkend. Takže jsem prolezela cely víkend, s tím ze pokaždé jen při malém pohybu i v leze mi břicho cele ztvrdlo. Na gynde mi potom dali snad nejvyšší dávku magneska a hořčíku a už je to dobrý, čípek mam ukázkový takže nevím čím to mohlo být. Údajně se jedna pretocila hlavou dolu a dělala mi tam neplechu :think: ale kdo ví, pro mě je vše úplně nové takže to nemam ani s čím srovnat :lol:
Ale všichni mi říkají ze cekat jedno a dvojcata je sakra rozdíl :lol: tak nevím, mě jen děsí ze hned na prvaka budu mít dvě, ale člověk asi poprvé není pořádně připraven ani na to jedno. :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí