Dvojčata 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
7.9.21 20:14

@Missaanek já měla nevolnosti hned od prvního dne co mi vynechala ms a trvalo to až do nějakého 13tt. Špinění jsem neměla vůbec žádné 🙏

@Elleaa jeeee super, skvělá zpráva 🙏 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.9.21 21:16

@Elleaa jee moc gratuluji, my jdeme na 3D v pondělí tak jsem zvědavá :lol: je super ze nám vše to těhotenství takto prosperuje mam radost. Ale už se těším až to bude za mnou, musím říct ze mi to dává dost zabrat :lol:

A co holky? Mate už velké bříška? Mě všichni říkají ze na dvojcata je malé, ale já mam 1,5m tak si přijdu ze je velké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.9.21 13:17

@Elleaa Take moc gratuluji :kytka: Kluci jsou fakt hodne u sebe to bude sranda az je budeme porovnavat dal :mrgreen:

@Aneeyj Ja si prijdu velka dost :D Oproti prvnimu kdy sem v sedmym mesici mela sedm kilo jsem ted tak 8,5-9kg+. Bricho je urcite venku mnohem vic, i kdyz jsem zacinala s nizsi vychozi vahou. Ale zase ted mi jde bricho ven dole a s prvnim mi slo nahoru do zeber a bylo to strasne neprijemny. Bolesti, paleni zahy i v sede, podprsenky meli nejvetsi obvod co sel i s nastavcema :mrgreen:

Nasla sem srovnavacku 1 vs 2 a znat to je :mrgreen: Ja nikde verejne, ze cekam dvojky nemam, ale zacinam se trochu divit, ze se nikdo nepta :mrgreen: Asi to brzy prijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.21 14:37

@krispyna jooo to bude sranda :mrgreen: haa krasnej pupik, jde vidět, ze tvarově ho máme taky stejnej. :mrgreen: :mrgreen: Navíc Bčko mám pod zebrama a prdylkou nahoru. :mrgreen: Skoda, ze budu rodit dřív, to bych Jinak snad jela rodit i za tebou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.9.21 15:12

@Elleaa Ha to je sranda :mrgreen: Ty pupky mame fakt podobny :mrgreen: :srdce: Me to taky ceka driv, ale nedokazu odhadovat. Hodne bude delat redeni krve a na kdy to naplanujou. Gynekolozka si je chce,,vyndat,, sama, tak doufam, ze nebude cekat do posledni chvile protoze rikala, ze na vanoce nedela :mrgreen: :mrgreen: Tebe nechaji max ten 36tt?
Me vychazi podle ultrazvuku 36tt na 9.12. a vubec by mi to nevadilo :andel: Dorien mel ve 33tt vahovy odhad 2200g tak kdyby podobne rostli deti je to fajn vaha na ten tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
8.9.21 15:18

@krispyna tyjooo ale krásné brisko, já mam proti tobě docela balon :lol: 8o
Ale je to moje první těhotenství a nahore mam teda 15kg :( což me strašně trápí, možná už i budu mít víc. Je to hrozny, přitom se snažím regulovat jídlo ale zas na druhou stranu šlo mi to jen do stehen, jinak furt vše stejný. Snad se po porodu hodím zas do normálu, měla jsem váhu 53-55kg na začátku :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.21 15:21

@krispyna jee tak to měl krásný v tom týdnu. No mne max 36+6. Což mi od 36tt vychází 20-27.12.🤣 to bude smutný, budu určitě Vánoce i Silvestr v porodnici.😭 to těžce ponesu. Budu vděčná když budou mít aspoň 2kg po narození, prej ty jednovajky bývají celkove menší než dvoj. Tak jsem zvědavá no, netroufám si vůbec odhadovat.😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.21 15:22

@Aneeyj jeee ty mas krasnej pupik, kolikatej ses tt?😍 😍 😍
Co mas z toho já mám nahore už 14kg🤣 a to jsem teprve 21tt.😅
Jo už to vidim 25tt. Ale krásný, to já budu mít v 25tt nahore už tak 20kg. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
8.9.21 15:29

@Elleaa tak teď ani nevis jak si mě uklidnila ze v tom nejsem sama, já dlouho na váhu nesahla, čeká mě to zitra u doktory. Možná budu mit už těch 20kg, se zblázním :lol: no já si už sotva obuju boty teda, o spaní ani nemluvě :lol: a když se zvedam z gauce.. ani to nekomentuju :lol: :lol:

@krispyna A už jste řešili kdy budete mít plánovaný jo? Mě zatím o tom nikdo nic neřekl, jen ze budu mít na 100% císař. Jinak zatím nevím vůbec na jaký termín se připravit. V 36tt bych měla být někde kolem 20.11. Ale zatím vůbec netuším jak to bude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.21 15:41

@Aneeyj jojooo naprosto ti rozumím a můžeš byt v klidu. :mrgreen: Mne ty boty dělají problém už teď, takže se aspoň mužu připravit na to co mě čeká za měsíc. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To dej schválně zitra vědět kolik mas. :lol: :lol:
Jinak co se tyče porodu, tebe asi budou chtít nechat co nejdyl, kamarádka má dvojvajky a nechali ji do 38tt. Takže ono záleží jak si tělo poradi no. Krispyna bude muset asi dřív, skrz ty injekce atd. :( Ale nastesti kluky bude mít veliký, tak si to muže dovolit :mrgreen: :srdce: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.9.21 18:30

@Elleaa Presne tak ty blby injekce, pri tom mym syndromu rychleji starne placenta, tvori se srazeniny. Ted uz budu vic rvat, poprve sem vsechno nechavala na porodnici najednou hned prvni monitor spatnej, byl delanej ultra pozde az ve 39tt pritom sem byla rizikova :zed: Bylo to vsechno takove na posledni chvili. Ted jsem nejak vic v klidu rikam si, ze doktorka ty dve vic ohlida. Mela sem ted i ten druhy velky ultrazvuk podrobny placeny. Taky jste platily?

@Aneeyj Prave, ze termin doktorka nerikala jen koukala jak to vychazi pred vanoci s tim, ze to nejak naplanujeme, ale ona kvuli diteti nejezdi rodit na vanoce, takze by to bylo pred. Ale jak brzo kdo vi.
Taky jestli budu po tom prvnim porodu drzet, jsem dole takova.. ehm.. jak po granatu :mrgreen: :mrgreen: Na konci mi asi na kejchnuti intimka stacit nebude :mrgreen:
A brisko mas hezky :srdce: Ja na konci pribiram raketove, takze pocitam taky s velkym narustkem. Jsem zvedava pak na strie jestli se udelaji nebo ne. Nesnasim mazani, takze to zatim docela flakam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.21 21:23

@krispyna je mi to jasný, ale aspoň si to kdyžtak vyřveš a jak říkáš, ty dvojky si přece jen fakt víc hlídají. Aspoň to :mrgreen:
Já platila taky jako první - 1500,–. Tak si to pak skočím proplatit na pojišťovnu aspoň. Taky rejžují na všem, tak jim to všechno nenechám. :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
8.9.21 21:37

Tak já mám takový pupík ve 20tt 😁 no záleží jak jsou tam kluci našponovaný 😁 někdy mi přijde, že to ještě není tak hrozný a někdy mi přijde, že to je hrozný meloun a balvan a já nevím co všechno 😂 ale u prvního těhotenství, jsem začala mít vidět trošku břicho nějak kolem 24tt 😂 takže rozdíl určitě pociťuji co se týče v porovnání mezi prvním těhotenstvím a teď druhým s dvojčaty 😁 to jsem takhle vypadala tak na konci 7 měsíce 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
8.9.21 21:50

@krispyna aha rozumím, já bych pravé chtěla co nejdéle ať jsou holky poradny :lol:
No strii se taky bojím, dost to flakam. Nemazu nic a teď mam pocit ze mi břicho praská ve švech :lol:

A ano, platila jsem asi 1100,– ale byla jsem jinde než ve velké nemocnici ale sla jsem na soukromou kliniku, po minule zkušenosti a čekání skoro hodinu na vyšetření u apolinare se mi to nechtělo absolvovat znovu. A jsem rada.

Jinak zítra dam vědět 😀 ale myslím ze už 20kg to bude :lol: a zkusím se poptat jak to budu mít s tím porodem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.21 22:09

@Ginger77 Haha tak jsem hned klidnější, ze nás je víc s takovým pupikem ve 20tt :mrgreen: :potlesk: Naahodou, natož, ze jsou tam dvě mimina, tak to máme všechny dobrý. Musíme se nějak podpořit. :jazyk: :hug: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí