Dvojčata 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
20.9.21 21:34

@Elleaa děkuji ☺️️ jinak jeden má 374 gramu a druhý 379 gramu 👍 💙 ☺️️ dneska jsem 20+6tt.
Kdyz jsem byla na 2 screeningu s prvním synem, tak to jsem byla 20+5tt a měl 388 gramu 😁 tak to budou cvalíci zřejmě 😂 💙 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
20.9.21 21:40

@Ginger77 no to budouuu :hug: U mě měli kluci v 21+1 kazdej 458gr, tak jsem zvědavá jestli mi je budou měřit i zitra :mrgreen: Ale odpovídali v te době 22+2. Tak jsem prave rada, ze mají týden k dobru. Kdyby náhodou. :mrgreen: Ale kdo vi jestli to má nějaký vliv no. Největší macky tu bude mít určitě kryspina :mrgreen: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.9.21 21:53

@Elleaa jeee tak to budou taky buřtíčci 😂 😂 no tojo na kryspinu nemáme 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
20.9.21 22:20

@Ginger77 Keeez by měli aspoň ty dvě kila no. :andel: Necháme se překvapiiit. :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.21 23:02

@Ginger77
Držím palce na další kontrolu :srdce:

@krispyna
Ten emitex jsem teda nezkoušela, přišel mi moc velký, ale možná mu teda ještě dám šanci :)

@Elleaa
Díky za tip, na ty jsem taky koukala a pak jsem na ně zapomněla :). Dej vědět po kontrole, ať je vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.9.21 23:05

@krispyna Ahojky taky máme easywalker 3v1 máme na vajicka, korby i sportak. Kupovali jsme teda novy ale co se týká kvality tak nám byl doporučen nejčastěji a i jsme si ho byly okouknout. Už ho máme doma, sice u rodicu ale máme :lol:
Takže asi máme stejný :) mužů kdyžtak poslat foto pokud bude zajme ;)

@Elleaa teda koukám ze už si pěkné vybavena, máme ale si už podobně věci až na nějaké a s tím ze postýlky na nás čekají v Kolíně kde jsme je nechali dělat.

Ale už jsme přestěhováni, samozřejmě ještě ne úplně ale už bydlíme v baracku, takže jsem nadšena a od října bych chtěla holkam začít dělat pokojíček :srdce:

@Ginger77 přeji a doufam ze to bude v pořádku, nám na druhem screeningu našli nějakou odchylku na srdci ale prý je to často a vymizí to do narození (velikosti byla absolutně minimální) takže mě to ani moc nevydesilo a také věřím ze na dalším velkém vyšetření už to nebude :andel:
U své doktorky, co jsem byla týden po screeningu už nic nenašla ale nevím jak moc velký rozdíl v UTZ mají :think:

Momentálně čekám na výsledky z cukrovky, tak snad dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.9.21 05:13

@Michaela 122 děkuji 💙
@Aneeyj děkuji za uklidnění 💙 tak snad už to bude příště také v pořádku 🙏 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
21.9.21 08:14

@Michaela 122 dekujuuu, dam :hug:

@Aneeyj No tak supeeer, konecne v domečku :potlesk: :hug: :hug: Tak ať se krasne bydlí a jste tam spokojeni. :hug: :kytka: A jak se ti jinak daří? Ještě si nepraskla? :mrgreen:

Mě čeká cukrovka příští pátek, tak jsem taky zvědavá jak dopadnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
21.9.21 10:40

Ja akorat jedu z oggt, malem sem tam usnula :D Kluci si pekne pokopali, nejdriv hladem a pak glukozou :mrgreen: Ale musim rict, ze krome toho, ze je to nic moc na chut, me ted ani nehoupl zaludek:) Jen to je trochu stiplavy v puse. A vstavala sem v 5 rano a po ty dobe co sem doma se mi chtelo brecet :lol: :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
21.9.21 11:40

@krispyna tak vidis, mas to za sebou :pankac: :mrgreen: Mne to čeká příští pátek. :zed:

Jinak mám po kontrole v nemocnici. Můj gyndar mě strasil úplně zbytečne, cipek prej drží jak židovská víra a je krasne dlouhej na můj týden a dvojčata. Tak jsem strašně šťastná. :andel: Kluci jsou v pořádku, všechno ukázkový a jeden má 590gr, druhej 640. :mrgreen: Dělali tam dneska kaskadersky kusy. Prohlížel mě docela dlouho, tak se mi udělalo špatne, ze jsem musela lehnout na bok. :mrgreen: :mrgreen: Ale nemel zaplou klimu ani a bylo tam na umření. Ale přežili jsme všichni tri. Jdu si dat slavnostně nealko Frizante na můj židovskej cipek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.9.21 14:30

@krispyna já teprve dostanu termín na ogtt 😁 ale nějak se toho vůbec nebojím, jelikož při prvním těhu to bylo v pohodě ☺️️

@Elleaa tak to je super ☺️️ někdy ti doktoři opravdu umí vyděsit co 🤔 😁 já měla jít dneska na klasickou kontrolu na gyndu, ale nešel jim tam proud, takže jdu nakonec zítra. No dozvěděla jsem se to až na papírku přilepeném u nich na dveřích 🙏 😁 takže jsem tam jela zbytečně, ale tak naštěstí to nemám daleko 🙏 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
21.9.21 14:34

@Ginger77 no asi tak, holt jsem se utvrdila v tom, ze asi moc gynekologové soukromnici nemají zkušenosti s dvojkama. :nevim: :P
Haha taky dobrý, tak zitra další pokus. Ještě, ze si to měla kousek a ne hodinu cesty třeba. Tak se pochlubis až zitra Noo. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
22.9.21 20:36

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na té gyndě, ale tu komoru v mozku,,béčku,, doktorka nekontrolovala, že to nemá smysl, když se na to koukalo teď v pondělí a koukne na to až za tři týdny při další kontrole, tak snad už ta tekutina bude v úplné normě 🙏 budou to dlouhé tři týdny nervů 🙏 ale věřím, že vše bude v pořádku 💙 jinak čípek mám v pořádku, k porodu se ještě nechystám 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
22.9.21 20:53

@Ginger77 Budu drzet palce, me to ceka v pondeli take po trech tydnech, tak jsem zvedava jestli bude nejaky rozdil. U me na gynde se to neda temer srovnat, ten ultrazvuk v porodnici je oproti gynde naprosto jinde. Ona tam poradne ani nepoznala rozdil v te plodove vode.

Doufam, ze nam ty zidovske cipky ala @Elleaa vsem dlouho vydrzej :mrgreen:

Jinak holky ke kurzu vyse, sice tu nemam tyhle propagace cilene moc rada, ale mam od pani doktorky prvni pomoc detem to je pro ty starsi, ale protina tam obcas i rozdil mezi kojencem a batoletem treba u duseni a je skvelej. Hodne z obsahu ma na instagramu :kytka: Ja ho koupila potom co se nam syn dusil a pani na zachrance nam rekla, ze mame jet na orl…. :zed: Takze me v jednu chvili nedychalo dite, manzel stresem navaloval, ze bude zvracet a ja delala heimlicha, resila co tam ma protoze jsme nevedeli, oba pokousany a az po dost dlouhy dobe sem si vsimla v krku zapichnuteho stebla sena od kralika. Vytahl ho z kose a zkusil sezrat :zed: Tak ho to drazdilo na daveni ze prisel a jen obracel nemohl se nadechnout. Takze po tehle zkusenosti sem se odhodlala hned abych aspon vedela trochu vic. Musela sem zklidnit manzela, ze ho potrebuju aby svitil, pak vyhodnotit, ze to zvladneme dojet protoze to ho nezabije a jet. A je to teda nekonecny. Vzdycky sem si myslela ze kdyby mel neco v krku, ze to proste vyndam, ale hovnajz s prominutim, krvavy ruce nase, skrabli jsme ho takze i on tekl malicko, pusu sme pacili zubnim kartackem a za boha to neslo. Na pohotovosti jsme ho drzeli tri a doktorka to vyndala peanem. Od te doby se priznam, ze dostal pres hubu kdyz neco znova dal do pusy.. Neslo ho to odnaucit jeste ted to obcas udela. Hracku z kindervajicka bych mu nedala ani ted skoro ve trech letech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
22.9.21 21:29

@Ginger77 tak supeeer, zatím držíme snad všechny :mrgreen: :hug:
Určitě ta tekutina bude dobra na te příští kontrole. :hug:
Teď zase čekat no. :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek