Dvojčata 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
12.10.21 16:56

@tina.rs tak tomu našemu už bylo 8 když se kluci narodili.ale zpočátku byl takový zaskočený, to je pravda.Ale časem si zvykl a je vše dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
12.10.21 17:43

@tina.rs já měla do asi 13tt celodenni kocovinu, zvracela jsem jen parkrat sice, ale byla jsem nepoužitelná a bylo mi hodně spatne od rána do večera. :mrgreen: Ale teda start 13tt a jak když utne. :hug: Tak uvidis, třeba te to taky brzy prejde. :hug:
Noo co se tyče toho, ze mas psané gemini mobi, tak to mám i já, jednovajky. Jen já teda mám jednu placentu a každý svůj plodovy obal. Samozřejmě jsem si hned všechno cetla a vydesila se dost. :palec: Pak me uklidnil hodně Mudr. Vlasin, ze nemam rozhodne nic číst a ze je to stejně dopředu vše dane a člověk to nema šanci ovlivnit. Já se snažím nestresovat, je fakt, ze jak teď chodím po 14ti dnech do porodnice do rizikovky, tak jsem mnohem klidnější, ze kdyby se něco začalo s*at, tak na to přijdou aspoň brzy.
Takze nečti nic a klid. Uvidis, ze bude vše v pořádku, protože jsme si tady v te skupince řekly, ze tady bude vše ok a mimca budou všechny s hezkyma vahama. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
12.10.21 17:46

@ametyst jeee ani nevíš jak rada toto čtu, ze někdo s jednovajkama to dotáhl tak daleko a pustili vás brzy domu. :potlesk: :srdce: :srdce: Já si dělám takový záchytný body, 1., 2.screening, 24.tt, 1kg, 28tt, 30tt, 33tt, 2kg a krásný 36tt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak snad to vyjde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.10.21 18:08

@Elleaa V kolikátém týdnu teď jsi? Holčičky nebo kluci? Není teď v mých silách přečíst celé vlákno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
12.10.21 18:10

@tina.rs 26tt a kluci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.10.21 19:45

@tina.rs na to, že jsi v 8.týdnu, tak toho doktorka ví hodně. Mě doktor řekl, že musím počkat až do prvního screeningu, aby věděl víc. Jinak já mám též mono/bi dvojčata, mají jednu placentu, ale každý svůj plodový obal. Kdyby byly v jednom obale, tak by to dle doktora bylo o dost víc rizikovější, třeba se navzájem omotaly šňůrama a jedno by nemuselo přežít. Tak mi to řekl doktor.
Jinak podle příspěvků jsou tu holky v těhu napřed (tak 20. a víc), já jsem asi nejnovější, měla bych být 15.týden, ale mrňata jsou prostě o týden pozadu, což mi dneska doktor řekl, že tomu jako vůbec nerozumí, proč to tak je, asi tím IVFkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
12.10.21 21:57

Holky ja uz jen pomalu temer tise pozoruju, tri dny rozhanim poslicky. Mam 27+4 a odklepavam kvuli nejstarsimu kazdy den jak svatek jen abych s nim vydrzela co nejdyl doma. Nevim jestli me polozila takhle ta chripajzna, uz jen odkaslavam, ale stav se hodne zhorsil. Kdyz si vzpomenu, ze s prvnim jsem se v tuto dobu vdavala prijde mi to jako scifi :roll: Uprimne uz se nemuzu dockat az budou venku a budu to mit za sebou. Ne nadarmo se rika, ze tretim trimestrem se zenska zacina tesit na porod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
12.10.21 23:31

@krispyna žádný takový, drž děvče! :pankac: No ale co si budem, je to hrozny. Já se uz vlecu jak slon, pás sice mám, ale prd pomáhá, když jdu se psem, tak funim jak lokomotiva a ještě do toho ty zada bolí jako sviň. :roll: :zed: Večer mám spodek bolavej, jak kdyby mě někdo nakopl do stydké kosti. A nevím teda jak poznat poslicky, ale dneska mi chvilkama úplně tvrdlo bricho, jako žádná křeč ani divnej tvar, ale když jsem si na něho sahla, tak bylo jak beton. :zed: Tím, ze nemam zkušenosti tak nevím co to je, jestli tvrdnuti nebo poslicci nebo co. :mrgreen: Je fakt, ze jsem dneska gruntovala jak zběsilá, Tak jsem asi kluky naštvala. :mrgreen: Taky si uz rikam, ze bych chtěla přeskočit těch x týdnu a uz ať jsou venku. Je to fakt dřina a ne, ze ne. :zed:
Hlavne na sebe dávej pozor, na netu psaly v jiné skupince s dvojkama, ze měly poslicky i mnohem dřív a donosily děti v pohodě. Tak uvidis, ze to budeš mít stejně. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.10.21 23:49

@tina.rs ahojky a vítej mezi námi ☺️️
Tak já čekám přirozeně dvojčata gemini bi-bi tzn. oba mají všechno své, jak říká moje doktorka je to ta nejbezpečnější forma dvojčat naštěstí 🙏 ☺️️ a jelikož čekám stejné pohlaví - dva kluky, tak prý se dozvím až po porodu zda jsou jednovajecny nebo dvojvaječný, záleží v jakém dni po oplodnění se vajíčko rozdělilo 😃 jinak tedy doma už mám chlapečka, kterýmu bude v listopadu 2,5 roku, ano budeme domácnost plná chlapů 😂 ale na to už jsem si zvykla 😃 😃 takže upřímně jak už jsem psala na začátku, když jsem se dozvěděla, že tam mám dvě miminka, byla jsem naprosto v šoku, třes, pocit mdloby, pláč, mravenčení rukou, opravdu šokový stav 🙏 bála jsem se jak to všechno zvládnu a říkala si proč zrovna já, asi po třech hodinách už jsem se tomu smála a začala se snad i těšit ☺️️ další šok přišel když mi řekli že tam jsou zase kluci a já se té holčičky prostě nedočkám 😂 😂 momentálně jsem 25tt a ještě teď mám dny, kdy mě chytne panika jak to zvládnu, ale střídá se to s pocity, že se opravdu na tu výzvu těším a že to prostě zvládnu a začnu se těšit ☺️️ nejvíc se děsím právě, jak to bude snášet starší syn, je to mamanek, nikdy bezemě nebyl déle jak 4 hodiny, děsím se z toho až budu muset být několik dní po porodu v nemocnici, už teď když se nad tím zamyslím začnou mi tect slzy. Moc se toho odloučení bojím, ale věřím, že s manželem to tu zvládnou 🙏 budu tam brečet jak želva to už vím teď, ale co, nic jiného mi nezbývá. Jinak nevolnosti jsem měla den než jsem si udělala těhotenský test, to mě právě přinutilo si ho udělat, bylo mi neskutečně zle, nezvracela jsem tedy ani jednou ale bylo mnohdy na mále, opravdu od toho 4tt do nějaký ho 13tt mi bylo na zvracení každý den a celý den 🙏 takhle zle mi nebylo v prvním těhotenství 😃 nepomohlo nic, jen maximálně pořád něco málo jist, abych neměla lačný žaludek, to Bylo pak jinak ještě horší 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.10.21 23:53

Jinak holky dneska jsem byla na kontrole a ten mozkomisni mok je v pořádku 🙏 🙏 🙏 tak jsem nejšťastnější ☺️️
A doktorka mi říká, že se mi béčko posunulo dolů, dokonce že je níž než to áčko a že si snad i vyměnili strany, že nejdřív bylo áčko vlevo a teď je vpravo No jsem z toho blázen fakt, to je furt něco, nějaká perlička 🤔 😂 no nějak tomu nerozumím, tak snad to ničemu nevadí, ale nic jako neříkala, že by to bylo špatně 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.10.21 23:56

@krispyna tak snad to budou jen poslicci a nebude to znamenat blížící se porod, také už se nemůžu dočkat, až to budu mít za sebou a budeme všichni doma a hlavně zdravý 🙏 🙏 🙏 tohle těhotenství je záhul 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
13.10.21 00:11

@Ginger77 no tak slaaava, to mám moc radost!😍 😍 😍 To jsou skvělý zprávy.😊 Noo hezky ti tam lítají teda.😂 Já je mám pořad příčně podle kopancu, tak jsem zvědavá jestli se někdy vůbec přesunou někam.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.10.21 08:27

@tina.rs Ahoj vítám tě mezi námi. Já když šla poprvé k doktorce ji oznámit, že jsem těhotná, tak jsem se dozvěděla, že můžu být docela ráda, že jsem otěhotněla přirozeně. Mám nepravidelné a docela dlouhé cykly. Když jsem přistoupili k ultrazvuku a ona mi řekla, že tam mám mimča dvě. Koukala jsem jak já, tak myslím, že i doktorka :mrgreen: :mrgreen:. Začátek těhotenství jsem měla krušný, protože byli miminka už od plodu každé různě veliké a strašili mě, že se to menší mimčo neudrží a mluvili o tom syndromu mizejícího dvojčete. Snažila jsem se neupínat na to, že čekám dvojčata, ale to se lehko řekne. Měla jsem o ně strach. Přítel mě pořád ujišťoval, že bude vše v pořádku a miminka budeme mít dvě. Smířili jsme se s tím, že to bude mazec a těšíme se na ně. Babičky máme také daleko a budeme na ně sami, jsou to mé první děti, takže zkušenosti nula, ale musíme to zvládnout :lol: Čekám dvojčata gemini bi-bi holka a kluk nyní jsem v 25tt. Kluk je pořád menší než holčička, ale prospívá a nic mu nechybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.10.21 08:33

@krispyna Ahoj, jak řiká @Elleaa žádný takový držíme přeci do 36tt všechny :mrgreen: :mrgreen:. Já už se taky sotva vleču, když lezu do druhého patra v práci, funím jak sentinel div by mi neprdla cévka :mrgreen: :mrgreen: Už toho moc nenaspím, pořád sebou házím z boku na bok, berou mě křeče do lýtek to bych se pos** a začínají brát kyčle a to si říkám, že mám pupek ještě docela malý, co bude potom…nechci předvídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.10.21 08:35

@Ginger77 super, že kontrola dopadla v pořádku :lol: Já mám od poslední kontroly mimča taky zas úplně jinak, dělají si si co chtějí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí