Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
27.2.12 10:45

To ja jsem rada ze mi to vyslo takhle na jaro a leto, ze nemusim schanet zimni veic:) aspon nejaka uleva:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára13
27.2.12 11:36

Tak to já mám břicho jak s jedním mimčem :D Každý se mě ptá, kde je obě mam. A vždycky odpovim, že v pr… a to doslova, protože mi to ze začátku vlezlo vše do zadku a do boků :D

• Citovat
  • Upravit
Klára13
27.2.12 11:38

Holky jak se pozná tvrdnutí břicha?

• Citovat
  • Upravit
3351
27.2.12 11:55

ty jooo tak to bud rada ze nemas tak velkyho pupika:) a boky a zadek zhubnes;) budes behat kolem deti, takze v poho… me taky prijde ze se mi to zacina vrazet spis do boku nez na bricho:(…
Kláro13 to opravdu netusim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
27.2.12 12:09

Holky,kdy vám začalo růst bříško ? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
27.2.12 12:22
dagmariana píše:

ASAhojky mě asi tak postupně od začátku v 11tt jsem měla 99cm přez pupík a ted na začátku 18tt už 104cm a mimča pěkně kopou a občas je to pěkná rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
27.2.12 12:37

Já si taky dovolim říci, že jsem v 11 tt a už je bříško na dotek malicko tvrdsi(vyhlazuje se mi špíček:-D) ale vide to bude asi tak za mesic pocitam.. nwm:-D ty joo, to budeme pekny boubelky:-D a kdy zacli kopat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
27.2.12 12:50
Kátísek píše:
Já si taky dovolim říci, že jsem v 11 tt a už je bříško na dotek malicko tvrdsi(vyhlazuje se mi špíček:-D) ale vide to bude asi tak za mesic pocitam.. nwm:-D ty joo, to budeme pekny boubelky:-D a kdy zacli kopat?
šimrání jsem cítila cc na přelomu 14 a 15tt a od 17tt pořádné kopance sice ne celý den ale tak 3× 4× za den
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára13
27.2.12 16:13
dagmariana píše:

Mě se začalo rýsovat až v 5. měsíci (teď jsem v 6.). Na konci 5. měsíce mi během 2 týdnů hrozně rychle vylítlo, až mi popraskalo :( Od té doby se tak nějak klube postupně. Ale jak už jsem tady psala, já ho mám na dvojčata malé :D

• Citovat
  • Upravit
3351
27.2.12 16:16

já doufam ze taky nebudu mit brísko nejak extremne veliké, ale to neovlivnim:-D.. noo ja uz se ted denne mazu telovym mlékem, nekdy jednou, nekdy dvakrat, prave ze chci tomu popraskani predejit, tak uvidime stli mazani k necemu bude:)
A boli to kdyz kopou? ja si to nedovedu predstavit:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára13
27.2.12 16:21

Já si ho mazala hned od začátku i teď, ale vubec to nepomohlo :( … Mě zatim nekopou tolik, aby to bolelo, ale je to hodně znát :) Akorát dneska bych řekla, že mě ta jedna potvůrka pěkně kopla do vaječníku, a to bolelo :D

• Citovat
  • Upravit
630
27.2.12 16:52
Kátísek píše:
Holky.. poslednich par dni me poboliva bricho.. no bricho, spise ostra, nekdy tupa bolest, takove dloubani v oblasti vajecniku, proste nad trisly.. ne porad ale nekolikrat za den me tam dloubne, jako krec, neco takovyho, ani nwm jak to mam popsat, na leve i na prave strane, ale nikdy ne na obouch.. nevite cim to muze byt? nemate nekdo taky takovehle „problemy“? :nevim:

já to mívala taky, hlavně na pravé straně, říkala jsem to i dr., a řekla, že je to normální. ono to tělo začíná vnímat a připravovat se na trošku větší zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
27.2.12 16:57
Kátísek píše:
já doufam ze taky nebudu mit brísko nejak extremne veliké, ale to neovlivnim:-D.. noo ja uz se ted denne mazu telovym mlékem, nekdy jednou, nekdy dvakrat, prave ze chci tomu popraskani predejit, tak uvidime stli mazani k necemu bude:)
A boli to kdyz kopou? ja si to nedovedu predstavit:-D

nee nebolí to, tedy aspoň mě to nebolelo, spíš je to hlavně hrozně srandovní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
27.2.12 17:53

Tak alespon, ze vim ze to bodani v brise je v norme:-D a na to „kopani“ se tesim :-D ale jsem deesne unavena, porad, nic me netrapi,ale ta unava je desna.. kdybch mela vetsi penize na neschopence tak bych sla hned.. jsem jak chodici mrtvola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
27.2.12 18:19
Kátísek píše:
Tak alespon, ze vim ze to bodani v brise je v norme:-D a na to „kopani“ se tesim :-D ale jsem deesne unavena, porad, nic me netrapi,ale ta unava je desna.. kdybch mela vetsi penize na neschopence tak bych sla hned.. jsem jak chodici mrtvola…

to bude v pohodě, hlavně že vše okolo je ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky