Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
170
26.9.10 10:46

ahoj holky zdravím Jolanda a Pistinka :-) jsme rádi že ste se přidali…dnes tady máme ošklivé počasí pořád jen prší a prší..ale nevadí,alespon je manžel se mnou doma a budem koukat na tv..nebo dvd…holky chci se zeptat taky vam do tehu kecaji rodiče??matka ??mě strašně,pořád se rozčiluju,ale nechci se hádat..už mě to vážně štve..proč mě nemůžou nechat napokoji :-( já si to chci všechno zařídit sama s manželem,vždyt sme na to dva, jenže oni si furt myslí že jsme neschopni a že dvojčátka nezvládnem že budem potrebovat jejich pomoc,matka si prej veme dovolenou proste rozhoduje sama za sebe :-( manžel muj si veme dovolenou..matka si mysli ze vsechno zna vsechno ví…já se to chci taky vsechno naucit…doufám že nemáte takové rodiče jako já že vám do toho tolik nekecají..nejradeji bych se odstehovala nekam daleko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
26.9.10 10:56

U nás taky jen prší a asi to jen tak nepřejde :roll: Holt podzim, nedá se nic dělat :-?
Nám rodiče do ničeho nekecají, nabídli jen pomoc, když budeme chtít ale že by se vnucovali to ne :wink:
22 tak si s nimi zkus promluvit v klidu na rovinu, třeba si to vyříkáte a uděláte si mezi sebou jasno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
26.9.10 11:12

pokusím se ale moje matka je paličák..ale jinak to nejde..máš pravdu..protože mě už to vážně štve. no jdu se napapat a pak hajnout k teleizi.tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
26.9.10 18:49

Ahoj holky,

já právě ještě do práce chodím, ale jak jsem Vás tak četla tak jsem si říkala, že jsem asi jediná. Dr. mě taky chtěla nechat doma, hned jak jsme zjistili, že čekám dvojčátka. Ale řekla jsem jí, že chci ještě chvilku chodit do práce, tak mě nechala. Ale počítám, že maximálně za měsíc už zůstanu doma.

Nám rodiče do ničeho nemluví. Akorát moje mamka, že přijede hned jak se narodí. Tak to jí ještě rozmluvím, budu mít doma přítele a akorát by se mi tady motali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
26.9.10 19:36

Jolando, tak hlavně ať ti pak dají nějaké pěkné vycházky :-)

Holky, já jsem celý dnešek prospala :-D

Jinak moje mamka ještě neví, že čekáme miminko. Na začátku jsem měla problémy a tak jsem našim nechtěla nic říkat, aby pak nebyli smutní, kdyby to dopadlo špatně a teď čekám, kdy k nám přijedou na návštěvu, abych jim to řekla.

U mý mamky nehrozí, že by chtěla být u nás, když mi nechceme. Ona spíš čeká, a když jí poprosíme aby přijela, tak přijede. A u mamky přítele, je to stejné.

Kdyby se mi sem chtěli vnutit, tak bych to asi nejdřív zkusila tak, že bych něříkala ať nejezdí, ale řekla bych ať přijede, ale třeba až po měsíci, tedy kdy skutečně potřebuji a dřív, že to není dobré. Snad by se tak nemusela urazit nebo naštvat :-)

Jinak holky, já vůbec nevím, jak zvládnu dvě miminka najednou. Trošku se toho někdy bojím. Když nemám vůbec žádné zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
1277
27.9.10 12:19

Pistinko,nejsi sama..já mám z toho strach taky.Dnes jsem byla na kontrole a už víme,že jedno mimi bude chlapeček..šel vidět pinďa :mavam: Druhé se pěkně vrtělo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
27.9.10 15:35

ahoj Romčo je tak to gratuluju, :potlesk: a vkolikátem že jsi týdnu, že to bylo poznat :palec:
holky taky vás tak bolí záda a hlavička a kičle, já to mám z toho válení se v posteli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
27.9.10 17:29

16tt.Čekala jsem že se potkáme na FB,ale zase jsem tě prošvihla :roll: To není z toho válení :-) doktor říkal,že je to normální,dnes jsem mu přesně co jsi napsala,popsala já. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
27.9.10 19:15

Jee Hermo, to je super :-) já se taky tak těším :dance:

Pistinko nic si z toho nedělej, občas z toho mám taky strach, ale to zvládneme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
29.9.10 09:07

Ahoj holky :mavam:
Nám nešel net,tak jsem vás dočetla a musim napsat že porodnici už asi mám v tom Kolíně,v neděli ráno jsem si na intimce našla nahnědlý hlen,tak jsem letěla do Kolína do nemocnice,nikde dr. nic nenašel krev tekutinu nic,tak mě poslal domu a já jsem se ho tam zrovna vyptala jak je to u nich a dvojčatama tak řekl že u nich maji i JIPku takže dobrý jen teda kdyby to bylo nějak moc brzy tak musim rovnou do Prahy a tam mě nesměji vyhodit…s tim špiněnim to mám každé ráno,včera jsem tam kvůli tomu byla znova a dr.mi jen na chodbě řekl že to nic neni -což nechápu- je to fakt jen jednorázové a po ránu jinak celý den nic,tak nevim co mám dělat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
29.9.10 15:08

Ahoj holky, tak mám dneska po velkém ultrazvuku, nic špatného dr. nenašel :palec: Jen mě teda trošku vykolejil, když jsem se ho ptala jestli je všechno v pořádku, tak mi řekl, že ultrazvuk není všemožný a zázračný, že co může to změří, miminka odpovídají týdnu, jsou stejně velká, takže pro něj je to v pořádku :wink: … tak co si o tom mám myslet? :nevim: Ale důležitý je, že nic špatného neshledal. I jsem škemrala o pohlaví a vypadá to zatím na dvě holčičky :dance: ale nic neslibuje, u jednoho mimča byl o holčičce přesvědčenej víc a u druhýho prostě jen nenašel piňďu :lol: A už vážíme 382 g a 397 g :palec:
A už mi doporučil šetřící režim :roll: moc dlouho zbytečně nestát a žádný dlouhý procházky… ale co bych pro ty moje prcky neudělala :huban:
Petru, to je fajn, že už máš porodnici, tak jsi zase o něco klidnější, viď? No a s tím špiněním :nevim: Asi bych se moc nenamáhala a jen tak odpočívala a polehávala… přeci jen tam máš dva prcky a je to větší zátěž.
Dr. tě prohlížel? Jestli ano, tak buď v klidu, kdyby bylo něco špatně, tak by to viděl :wink: A co tvoje gyn. doktorka nebo doktor na to špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
29.9.10 17:19

pavliii
gratuluji a závidím tu holčičku :-D :-D

petru
super, že už máš porodnici a blízko :-D
taky jsem dvakrát špinila, vždycky to po dvou dnech zase přestalo a teď poho

• Citovat
  • Upravit
1277
29.9.10 17:22

Ahojte holky!!!Prosím o radu..od včerejška mě bolí snad celý člověk..máte někdo bolesti kloubů(kostí??)Koupila jsem si vápník a rybí tuk,chtěla jsem i cvičit,ale to zase nedovolí moc břicho,pže pne a trochu pobolívá při námaze.Tak jsem si dala k pc aspoň balon.A ještě chodíte některá plavat??Přemýšlím,že bych začala chodit..trochu to tělo rozhýbat :think: ale zase se bojim zánětů.. :roll:Jinak Pavli ty 2 holčičky ti závidím :oops: jestli teda budou :-) A Petru,taky bych měla obavy..a řekl ti aspoň z čeho to může být???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
29.9.10 17:23

pistinka, radši nezáviď páč z holčičky se snadno stane kluk :lol: já na to raději nespoléhám :wink: … ale vždycky jsme chtěli dvě holky :palec: ale teď kdyby to byli dva kluci, tak budeme stejně rádi :srdce:
Já taky špinila ale po krvácení ale to bylo v 8. týdnu. A taky jen tak dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
29.9.10 17:28

Herma, já bych neřekla, že mě bolí celej člověk ale že mě bolí celej spodek :mrgreen: Jako že by mě bolely všechny klouby to ne, jen ten spodek :roll: Opět jsem to říkala dr. a on mě uklidnil, že je to normální a nemám se zbytečně namáhat a spíš se šetřit.
S tím plaváním bych se poradila s gynekologem :nevim: Přeci jen dvojčátka jsou něco jiného než jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí