Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
29.9.10 17:33

Právě..toho se bojim,že čekám dvojčata a nevim,příští pátek jdu na ko a zeptám se ho,jestli můžu vůbec plavat.Mě právě bolí ruce a záda a ty zuby..přitom jsem asi před 14 dnama byla u zubaře a jdu v listopadu.Asi nedostatek vápníku,jak moc nejim ,tak mě asi chybí.Fakt děs. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
29.9.10 17:50

A nějaké vitamíny bereš?
No jestli moc nejíš, tak to asi bude nedostatek nějakého vitamínu nebo vápníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
29.9.10 17:57

beru těhotenské vitamíny..ale odedneška ten rybí tuk a vápník..ježiš snad to pomůže.nebo umřu :evil: no snad na mě něco neleze..tak začíná myslim i chřipajzna,že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
29.9.10 18:12

Jojo, to je pravda, při chřipce bolí klouby. Tak možná to bude ta chřipka, tak hodně jez vitamíny a ovoce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
29.9.10 18:13

Tak holky já jela ke svojí dr a ta zjistila že mám hematom ,že se mi odděluje placenta :-( :-( ,tak mě poslala k Apolináři na vyšetření a tam to potvrdili,ale nenechali si mě tam jen předepsali antibiotika a ascorutin a za týden kontrola,tak snad se to srovná,jen kdybych začla červeně krvácet okamžitě k nim…tak držte palečky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
29.9.10 19:59

petru, určitě budu držet palečky. A nějaký klidový režim máš? Hlavně buď v klidu a nenervuj se, tak můžeš udělat maximum! Psychika taky dělá hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
29.9.10 21:46

Ahoj holky,

Pavli gratuluji k holčičkám, budu držet palečky, aby vyšly :pankac:

Petru, tak na sebe hlavně dávej pozor, odpočívej a vůbec žádný stres :hug:

Hermo mě dr. dovolila plavání. Prý kdybych měla potom nějaké problémy, tak bych musela přestat. Ale zatím jsem byla jenom jednou

Jinak já jsem dneska skejsla na deset hodin v práci a byla jsem úplně vyřízená, ještěže mám dva dny volna :palec: jinak bych se asi zbláznila :zed: A docela mě dneska pobavili, prý se mnou počítají ještě dva měsíce, že mám času dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
29.9.10 22:07

Jolando, díky :kytka: To je divný, že tě dr. nechal chodit do práce. Mě už dneska doporučil šetřit se a zbytečně se nenamáhat ikdyž je teď ještě nález v pořádku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
29.9.10 22:44

Ona mě nechtěla nechat chodit do práce, ale ještě jsem si chvilku vyškemrala. Pravda je, že někdy je to náročné :zed: Uvidíme, jak to budu zvládat, ale doma můžu zůstat kdykoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
30.9.10 12:55

Ahojky!! :kytka: Tak večer přišla teplota,tak je to chřipajzna.Ležim,potim se a už je to lepší..zase přišlo zvracení,toho se asi nezbavim :roll: Petru odpočívej,stejně mě nejde do hlavy,že ti to v té nemocnici nezjistili(neřekli)nebo pořádně nevyšetřili!!! :think: Jinak jsem si udělala metřík,ale ukazuje se jen po kliknutí na ten odkaz :nevim: nechápu a až mě bude líp,tak nad tim pošpekuluju.Holky držte se a opatrujte,jdu do peřin :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
30.9.10 13:13

Herma, tak přeji brzké uzdravení :kytka: Hodně čajíčku s citronem a vitamínků :wink: Tak ať je brzy dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
30.9.10 14:51

petru hodně odpočívej, budeme na tebe moc myslet. U apolináře tomu dobře rozumí, tak věřím, že všechno bude zase brzo v pořádku. Ještě, že jsi jela k té své paní doktorce! To byl nějaký blb, ten doktor v tý nemocnici :nevim:

Švagrová to měla taky tak v cca 12 tt, ležela doma, jedla léky a malej se narodil v poho.

Herma taky se hezky vylež a přeji ať to rychle přejde. A těším se, že pak uvidíme ten tvůj metřík:-D

Mimochodem někde jsem četla studii, že když těhotný maminky berou rybí tuk a mají dostatek jódu, tak že miminka můžou být chytřejší až o 10-15 bodů IQ, to je teda strašně moc, co?

Příspěvek upraven 30.09.10 v 22:44

• Citovat
  • Upravit
pistinka
30.9.10 14:54

Holky, já se plavání moc bojím, dvakrát jsem měla problémy tak 8tt a pak znova a vždycky tak druhý den po tom, co jsem byla v bazénu. Možná je to náhoda, nebo jsem nějaká přecitlivělá na tu desifekci ve vodě nevím :nevim: ale koupání a plavání jsem radši vzdala. A taky jsem si představovala, jak budu chodit na těhu cvičení a nic :lol: :lol:
Tím, že jsou dvě tak bříško pořád tahá a tlačí a já jen lenoším a občas jdu do práce.

Chodíte nebo budete někerá chodit na těhu cvičení?

• Citovat
  • Upravit
16312
30.9.10 16:22

Já na těhu cvičení nechodím a ani se nijak nechystám :oops: Ani nevím jak to cvičení probíhá, protože je asi rozdíl jestli čekáte jedno nebo dvě. Při dvou musí být asi jiný režim cvičení, nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
30.9.10 22:43

pavliii taky si myslím, že to se dvěma půjde hůř, zkusím to zjistit v podolí na kurzech, uvidíme co řeknou. Jinak skončím jako koule :-D :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky