Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
1.10.10 18:36

Taky bych potřebovala nějaký seznam věcí, nějak v tom začínám plavat :oops: Já budu mít postýlky hned 3 :mrgreen: Dvě v ložnici a jednu v kuchyni :wink: ze začátku totiž budu mít přes den mimča v jedné postýlce v kuchyni, protože mám kuchyň a obývák skoro společně a ložnice je přes chodbu. Do ložnice budeme kupovat postýlky nové a do kuchyně budu mít od sestry, tam musím dokoupit jen matraci. Ty nebesa je tohle http://www.zlobitko.cz/…ylky-rodina/ :wink:
Já mám z toho nakupování spíš strach, vůbec nevím, co a kolik toho koupit, co všechno je potřeba :oops: … no prostě jsem bez zkušeností a rovnou do toho spadnu se dvěma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.10.10 19:40

Pavli vůbec nic si z toho nedělej, jsem na tom úplně stejně. Vůbec nevím co mám kupovat natož to kupovat dvakrát.
Ale máme vybrané postýlky. V sobotu si je jedeme vyzvednout. Obě postýlky i s kokosovo-molitanovou matraci za 2000,– To je docela dobré ne?

Jinak holky, jak často Vám dělá doktor UTZ? Dnes jsem byla na kontrole a vůbec mi ho nedělala, že jí stačí ten screening (to jsou dva týdny, co ho mám). No a na kontrolu mám přijít až za měsíc. Jsem z toho strašně nervozní. Navíc jsem se na prďolky dneska moc těšila a nakonec nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.10.10 20:09

Ahoj holky!Tak výbavičku ještě vubec neřeším..možná bych pomalu měla,ale zase takové ty věci jako je vanička,oblečení..to podostáváme,postýlky koupíme v zimě i s kočárem.JOLY mě dělá ultrazvuk doktor pokaždé.A na kontroly chodím po 14 dnech.Prej častěji než maminy s jedním mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.10.10 21:42

Tak to jsem z toho vážně blázen. Hlavně nechápu, že jí stačí mě vidět až za měsíc. To je tak strašně dlouhá doba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
1.10.10 22:23

Já mám utz každou návštěvu. A teď už jdu taky jednou za měsíc, jen doktor vždycky říká, že kdyby se mi něco nezdálo, ať přijdu dřív.

• Citovat
  • Upravit
pistinka
1.10.10 22:47

22
Taky to budu řešit v pondělí, dojedu do Prahy k sestřičkám pro ten papír na peníze a hodím ho do práce.
Mám to ale asi o hodně blíž k dr než ty. Ty máš taky doktora v Praze, že?
Tak co kdyby ta chytrá sestřička, co ti ten papír neposlala, rovnou udělala dva a jeden poslala na tvou OSSZ? To by se stihlo :-D :-D
Myslím, že ti jiný lékař než ten, který vystavil tvojí neschopenku, nemůže vystavit papír na peníze. (Ale nikdy jsem to nezkoušela)

Práce se vůbec neboj. Oni ten papír jen přepošlou a jinak je to vůbec nezajímá. Ten papír pro ně vlastně nic neznamená, a asi je jim jedno, kdy ty dostaneš prachy od OSSZ.

Držím palce, ať ti to dobře dopadne a ať nám pošle OSSZ nějaké peníze na utrácení :-D

• Citovat
  • Upravit
336
3.10.10 10:08

Ahoj holky,tak já s těch problémů snad nevylezu,se mi udělal do rána na puse opar ..chjo to je pořád něco.
A jak se máte? dneska je tady u nás docela zataženo a pěkná zima -mužíček už zatopil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.10.10 12:48

Ahojky petru!!! :mavam: U nás je taky zima..ale je u nás pouť,tak se půjdeme projít po stánkách a podívat na kolotoče.Byli jsme u mamky na obídku,měla kačenu,zelí..to já můžu. :palec: Teď si půjdu lehnout,než můj přijde z fotbalu a pak vyrazíme.Opar snad brzo zmizí,jako ten hematom :kytka: Mě už 2 dny nebylo zle :potlesk: ale nechci to zakřiknout 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.10.10 12:53

:pocitac: mě nejde zobrazit ten metřík :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.10.10 14:03

Mě dělá ultrazvuk každou návštěvu, tj. každé 3 týdny. Taky tam chodím častěji než s jedním :wink: Dr. mi říkal, že mám rizikové těhotenství díky dvojčátkům tak proto ta zvýšená a častější kontrola :nevim:
Holky je to sranda jak jsou teď už mimča živá a jak kopou, dávaj o sobě už dost vědět a je to hned veselejší :dance: a taky si troufám říct, že dokážu rozeznat které zrovna kope :wink:
Petru, taky jsem jim zkoušela pouštět hrací hračku ale rozkopali se tak, že jsem toho rychle nechala :mrgreen:
Teď váhám jestli koupit přebalovací pult :roll: Ale asi budu muset, protože už pomalu nemám kam dávat oblečení pro mimča :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
3.10.10 16:34

Herma

dívala jsem se na tvůj odkaz na metřík, co máš pod podpisem a je to nějaký divný formát toho odkazu.
Zkusila jsem kliknout na metřík Pavliiiny a udělala jsem vzorový a jeho adresa - to co se kopíruje do nastavení - začíná a končí takhle:

začátek špič. závorka a href=„http://lilypie.com/“ konec závorky

konec závorka a konec závorky

Tobě tam tento začátek a konec chybí. Zkus si udělat nový metřík kliknutím na ten Pavliiiny (ten je taky z lilypie) a zkopíruj si odkaz do podpisu.

Snad už to bude lepší. :-D :-D

Hned na začátku vyber Full Size Ticker, bude líp čitelnější.

Posílám Ti odkaz na metřík přes SZ, protože sem do textu nejde napsat (vždy se rovnou zobrazí)

Příspěvek upraven 03.10.10 v 18:06

• Citovat
  • Upravit
1920
3.10.10 17:22

Petru, nic si z toho nedelěj já už má šestý opar za těhotenství a vždycky si říkám, že už je to snad poslední :zed:

Holky, já jsem úplně blázen z těch kočárků, pořád nevím jaký si mám vybrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.10.10 18:32

Joli, musíš si říct, co od kočárku čekáš, mít nějaké kritéria, které ten kočárek musí splňovat, pak už se vybírá líp, protože ti už moc na výběr nezbyde :mrgreen: Důležitá je šířka, jestli ti nebude vadit moc široký kočár a nebude ti vadit, že se nedostaneš do dveří, pak otočná přední kolečka, jestli to zvládneš bez nich nebo ne, taky pak asi cena… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.10.10 18:42

Pavli ty bláho ty ses do toho nakupování nějak vrhla,že už to nemáš kam dávat :-D ,já teda zatim vůbec nic nemám…joa docela závidim ty pohyby,já dneska žádný necítila a byla jsem docela už zoufalá až před chvílí pár malích ťukánků,tak jsem se uklidnila,ale stále je to jen takový polechtáníčko.
Hermo co na ty opary používáš???? Já zatim jen zubní pastu ale zítra si asi dojdu koupit tu náplast na opary.
Už aby byla středa a já věděla jak na tom je ten hematom,snad to bude dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.10.10 18:43

jééé mě se metřík stratil úpně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie