Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
tak já jsem unavená snad od úplného začátku…zrovna teď o víkendu jsme se o tom bavili…že třeba něco udělám a pak si musím na chvilku odpočinout abych mohla pokračovat v něčem jiném
.
Jinak já jdu tento týden taky na kontrolu, tak mám taky strach, aby všechno bylo v pořádku ![]()
Jinak s pohyby ještě neporadím…sice mám dojem, že už mě mimča v sobotu také jednou koply,ale jistá si s tím 100% nejsem, takže zatím nic neříkám
.
Co dneska holky vaříte? Potřebovala bych nějaký typ ![]()
Já dneska vařím rizoto z kuřátka ![]()
Vercao ty se máš, ty už jdeš tento týden na KO, já už bych šla taky, potřebuju trošku uklidnit, zdá se mi to jako věčnost, co jsem tam byla ![]()
Holky,mam na prodej podpurny tehu pas,pouzivany dva mesice,puvodni cena 650,nyni 350 i s postovnym.Paragon se zarukou je samozrejmosti. Ja diky nemu donosila nase slunicka do 38. tydne. Jestli mate nektera zajem,tak mi pisnete na joanynka@seznam.cz
ahojky děvčata,já jsem také nějak poslední dobou unavená, když jdem na procházku tak já nevim ujdu kilometr a funim jak buldok
dnes jsem se vážila a mám 2 kila dole,což nevim proč,jim normálně,ale nejaké zvláštní chute nemam,vubec bych nemusela sladke,ale kysele mam radeji ![]()
Já dnes varila karbanátky ,zkousela jsem do nich dát syr,cibuli a jeste salám a byli luxusni s kašičkou ![]()
Marketm: ano jsem z písku vlastně 10 kilometrů za pískem
22 já kousek od Tábora to už jsi ruhá těhulka co čeká dvojčátka ještě jedna holčina z Budějek ![]()
Nazdárek holčiny,
přišlo mi, že je nás tu nějak málo, tak jsem zkusila založit nové téma Dvojčátka 2010/2011, třeba nás takhle najde víc maminek
Je fakt, že takhle co tu jsme máme termín docela blízko sebe ale ráda přijmu i rady a zkušenosti někoho, kdo je dál než já a budu se tak moct připravit na co, co by mě mohlo čekat
Co vy na to?
A jak se máte, co vaříte? Já dneska budu vařit bramboračku a škvarkový placky ![]()
Ahoj,
taky se tam ráda půjdu nakouknout a zjistit nějaké nové zkušenosti.
Já byla v úterý na kontrole…vše v pořádku,příští týden jdu na krev. A už se mám objednat na velký ultrazvuk…už se nemůžu dočkat..jestli nám řeknou co budeme mít
![]()
Dneska vařím zapečené těstoviny s uzeným..už se těším až budou hotové, mám je ráda ještě teplé ![]()
vercao tak gratuju k úspěšné kontrole
Já musím počkat až do středy a zdá se mi to jako věčnost
Taky jsem čekala na velký ultrazvuk a těšila jsem se, že mi dr. prozradí pohlaví a nakonec to vím tak napůl
ale nevadí, kupuju vše v neutrálních barvách a až prckové vykouknou na svět, tak až pak jim budu kupovat do barviček ![]()
Nepřijde vám, že ta zima přišla nějak brzo?
Ráno na nule a mlha všude ![]()
Jj, ráno jsem měla omrzlé celé auto…ještě že jsem nikam nemusela…bych jinak musela škrábat
.
No já budu do poslední chvíle doufat, že mi to řeknou
…už se těším až je budu „ladit“. Zatím mám věci po dcerce, tak je pak vytřídím a uvidím co použiji a co ne. Minulý týden jsem už ale neodolala a i když je to ještě docela brzo, tak jsem koupila dvoje dupajdy
..budou je mít až půjdou z porodnice, jsou fakt nádherný
.
Jinak středa už je tu skoro hned
…než se naděješ, tak už na ně budeš koukat na ultrazvuku ![]()
Ahoj holky,
mám „problém“…mám možnost koupit kočárek na dvojčátka po kterém oba dva s manželem toužíme…a za super cenu. Jenže mě ale straší představa, že je ještě moc brzo
…já vůbec nevím co mám dělat..? Šly by jste do toho? ![]()
vercao, pokud je to kočárek, který chcete a fakt je to výhodná cena, tak já bych do toho šla
Můžu se zeptat, co je to za kočárek? Jaká značka?
Kočárek bych koupila, ale nechala bych si ho uskladnit někde jinde třeba u příbuzných ![]()
ahoj holky tady je to nějaké mrtvé…co nového ?? já jdu na kontrolu 26.10 až za tyden a co vy ??? no snad mi už řekne doktorka pohlaví se moc těším ![]()
a už pomalu nakupuju věcičky
porád čekam kdy me prckové kopnou a ještě nic
tak jsem zvedava kdy to bude …
jo a ten kocárek bych koupila kdybych mela tu sanci jako ty akorád bych si ho schovala asi u rodičů nebo u známych ![]()