Dvouletá pije UM i přes zákaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
12.2.21 16:21
@Anonymní píše:
Ja ji mleko davam!!! Ma ho rano a vecer a dostatek (plnou velkou lahev) a i v noci, kdyz chce, dostane.Ale pres den nedavam. Ona mi pak pres den neji..

aha, takže vše na povel, a mléko není jídlo? asi ho dítě potřebuje, když po něm tak touží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Uslava píše:
Proč ty děti máš, když ti tak lezou na nervy?

Na to jste prisla jak? Ja sve deti miluji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Jen chci, at mala papka pres den normalni jidlo a mlecko ma vecer a rano (prip. i v noci) jako jistotu.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
@Anonymní píše:
Je zajimave, ze bezne se tu pise, jak dvouletak uz UM nepotrebuje a mam ho odbourat. Ale to mi prijde prehnane a normalne a rada ji hodavam (i v noci). To mleko pres den (po obede) jsem zatrhla, protoze mi nechtela obed. Proste se najedla toho mleka. Tak to nechci zase porusit. Uz tak s jejim jidlem bojujeme..

A taky tu lidi píšou že dávají ani ne ročním dětem pribinak či Lipanka každej čte to co chce. Není důvod proč by nemohlo pít mléko. Malá si dá mléko do hrníčku a co jako. Jsou i dospělí co pijí mléko a mezi mlékem a um moc rozdil nevidím jen v chuti a v tom že um na v sobě navíc přidané i další vitamíny a látky. Jsou ženy co to odbourávají neb jim to třeba leze do peněz… Jde jen o to aby. Tím dítě nenahrazovalo hlavní jídla nebo nemělo víc energetického příjmu než potřebuje. Pokud s tím problém není není jediný důvod čemu by to mohlo vadit.

• Citovat
  • Upravit
78489
12.2.21 16:23
@Anonymní píše:
Na to jste prisla jak? Ja sve deti miluji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:Jen chci, at mala papka pres den normalni jidlo a mlecko ma vecer a rano (prip. i v noci) jako jistotu.

já si lásku představuji jinak, než honem umývat lahvičky, aby dvouleté dítě nemohlo vypít trošku mléka, děláš jako by to mléko bylo pro tu dvouletou jedovaté :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 16:24
@stinga píše:
aha, takže vše na povel, a mléko není jídlo? asi ho dítě potřebuje, když po něm tak touží

Prave proto sem pisu. Chci to orobrat zde s dalsimi maminkami.

Jako ano, je to jidlo. Ale nemela by v tomto veku uz mit i jinou stravu? Vsude se oise jak ma mit na obed masozeleninu a spravne pripravenou.

Ja ji to mleko po obede samozrejme zase muzu vratit.

Dekuji za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36556
12.2.21 16:25

Protože mám jen jedno dítě, dvouletá je pro mne taky skoro „miminko“, ty se tváříš, jak kdyby to byla puboška, co tě prudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064

Chutná ji to, ty jí to nedovolíš tak se s tím schovala.To je celý. Když byl syn malý a zbylo mléko, občas ho dopila i osmiletá. Nejak mě nenapadlo z toho dělat problém.

Příspěvek upraven 12.02.21 v 16:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922

Dvouletá je ještě moc malinká. Děláš z komára velblouda. A promiň, ale máš Alzheimera nebo něco podobného? Protože pokud ti to tak hrozně vadí, tak to po dokrmení hned vylij a máš to. Určitě menší plýtvání.
Když to necháváš někde válet a malé to chutná, tak je divný, že to vypije. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 16:26
@ludmilaadamkova píše:
A taky tu lidi píšou že dávají ani ne ročním dětem pribinak či Lipanka každej čte to co chce. Není důvod proč by nemohlo pít mléko. Malá si dá mléko do hrníčku a co jako. Jsou i dospělí co pijí mléko a mezi mlékem a um moc rozdil nevidím jen v chuti a v tom že um na v sobě navíc přidané i další vitamíny a látky. Jsou ženy co to odbourávají neb jim to třeba leze do peněz… Jde jen o to aby. Tím dítě nenahrazovalo hlavní jídla nebo nemělo víc energetického příjmu než potřebuje. Pokud s tím problém není není jediný důvod čemu by to mohlo vadit.

Ale to je oresne nas problem. Ona nechce jist hlavni jidlo. Chce to mleko. Proto jsem ji ho odbourala pres obed..

A ted jste se tu do me pustili jako kdybych ji nesnasela a byla nejaka semetrika 8o

Tady se na neco zeptat.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
12.2.21 16:27
@Anonymní píše:
Prave proto sem pisu. Chci to orobrat zde s dalsimi maminkami.

Jako ano, je to jidlo. Ale nemela by v tomto veku uz mit i jinou stravu? Vsude se oise jak ma mit na obed masozeleninu a spravne pripravenou.

Ja ji to mleko po obede samozrejme zase muzu vratit.

Dekuji za radu :kytka:

Dvouleté dítě maso zeleninu? Moje dvouleté dítě ji normální jídla jako já samozřejmě chuťově pro ni Šolín přiměřeně. Dneska máme těstoviny se zeleninou, houbami a telecím masem zapečené s 10 procentní smetanou luxus největší :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.21 16:28
@stinga píše:
já si lásku představuji jinak, než honem umývat lahvičky, aby dvouleté dítě nemohlo vypít trošku mléka, děláš jako by to mléko bylo pro tu dvouletou jedovaté :nevim:

Ale ona by nejradsi nejedla a jen pila to mleko.. Proto ji pres den nedavam.. Ale donedavna mela i pres den.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
12.2.21 16:29
@Anonymní píše:
Ale to je oresne nas problem. Ona nechce jist hlavni jidlo. Chce to mleko. Proto jsem ji ho odbourala pres obed..

A ted jste se tu do me pustili jako kdybych ji nesnasela a byla nejaka semetrika 8o

Tady se na neco zeptat.

Ale to jsi nenapsala napsala jsi že 2 léta bez dovolení dopila mléko po mincí ne ze nechce jíst hlavní jídla :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
150064
12.2.21 16:29
@Anonymní píše:

Tady se na neco zeptat.

Co jí dáváš? Ve dvou letech dítě jedlo s námi, jen jsem nekořenila, tolik nesolila a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 16:30
@ludmilaadamkova píše:
Dvouleté dítě maso zeleninu? Moje dvouleté dítě ji normální jídla jako já samozřejmě chuťově pro ni Šolín přiměřeně. Dneska máme těstoviny se zeleninou, houbami a telecím masem zapečené s 10 procentní smetanou luxus největší :P

Ja se spatne vyjadrila. Ji samozrejme normalni jidla (maso a zeleninu). Dnes to byly kureci prsa s ryzi a hovezi vyvar s nudlemi.

• Citovat
  • Upravit
351
12.2.21 16:30

Teda zenske, ste sa do zakladatelky pustili ako slepice, fakt!! :zed: :zed: :zed:

Na jednej strane tiez nevidim problem, aby dvojrocna dopila mlieko po miminku. Myslim, ze odopieranie nepomoze ani surodeneckym vztahom - to male ma nieco, co ona mat nemoze, takze moze ziarlit.

Na druhej strane by mi vadilo, ak by UM nahradzovalo normalnu stravu, co sa asi deje.

Zakladatelko, moja rada je, aby si malu nechala. Ked chce dopit, nech dopija a moc to nehrotit. Ale prebrala by som s nou, ako to spravit, aby jedla normalne jedlo. Dvojrocne uz rozumie vela a podla mna ovela viac, ako si myslis. Takze sa na ferovku spytaj malej. A uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí