Dvouletá pije UM i přes zákaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
12.2.21 17:51

A kdyz ji to UM das do hrnku, tak ho taky bude tak zboznovat? Spousta deti je fixovana na to sani z flasky, ne obsah jako takovy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 17:54

@Svistice To jsem nezkousela. Ale to kravske pije z hrnku a vypije ho klidne i 2 hrnky.. Jde ji o obsah..

• Citovat
  • Upravit
Uslava
12.2.21 18:17
@Anonymní píše:
@Markéta80 To uz vim taky, ze odbourat jsem mela driv.. Ale chci ji dat cas, treba odboura sama. Nechci na ni tlacit..
Špatně naprogramovaný dvouletý robůtek.
  • Citovat
  • Upravit
78489
12.2.21 18:24
@Denisa56 píše:
Tak horší by bylo, kdyby dojížděla po tatínkovi vychlazenou dvanáctku.

možná, kdyby to dojížděla „s dovolením“, tak by to tak nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
12.2.21 18:28
@Uslava píše: Špatně naprogramovaný dvouletý robůtek.

ano, chudák dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.2.21 18:30

Ježíš, je to malé dítě, tak holt nemá vůli odolat tomu, co ji chutná. Tak buď to neřeš, nebo nebuď bordelar a nenechávej doma povalovat zbytky jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
12.2.21 19:03

No, zakladatelko… chceš po dvouleté moc. Mnoho dospělých neodolá dobrotam a mlsají… ty chceš disciplínu po dvouletém batoleti. Nechceš aby dopijela mléko? Tak jí nepokoušej. Tvoje důvody jsou úplně mimo možnosti chápání dvouletého tvorečka. Já chápu že nechceš aby se dopovala mlékem místo jídla, ale ona to není schopná pochopit. Takže to musíš zařídit ty - nenechavat nedopite mléko na stole. Výraz BEZ DOVOLENÍ je úplně mimo…Věřím tomu že to byl jen nešťastný slovní obrat v úvodním příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
12.2.21 19:05
@Anonymní píše:
@Svistice To jsem nezkousela. Ale to kravske pije z hrnku a vypije ho klidne i 2 hrnky.. Jde ji o obsah..

Má ráda mléko, to mi nepřijde jako špatně. Kdyby si vyřvávala denně sladkosti, to by bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.2.21 19:23
@Anonymní píše:
Je zajimave, ze bezne se tu pise, jak dvouletak uz UM nepotrebuje a mam ho odbourat. Ale to mi prijde prehnane a normalne a rada ji hodavam (i v noci). To mleko pres den (po obede) jsem zatrhla, protoze mi nechtela obed. Proste se najedla toho mleka. Tak to nechci zase porusit. Uz tak s jejim jidlem bojujeme..

Asi bych řekla, že máš smolíka a budeš jí ho muset nechat dopíjet. V rámci zachování dobrých sourozeneckých vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
12.2.21 19:57

Pije moc mléka, pak nemá hlad. Dvouletému dítěti bych dávala jen jednu dávku mléka, klidně rozdělenou na dvakrat. V noci nic. Po miminku bych jí to nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 20:15

Ano, to bez dovoleni bylo nestastne zvoleno.. Omlouvam se..

Ja z ni zadneho robota nedelam. Naopak to nechavam s mlekem na ni. Jen jsem ted odebrala ve 2 letech mleko po obede (v jejim pripade spis na obed). A nelibi se mi, ze si to mleko vzala. Ale chalu, ze ani dospely neodola casto sladkostem, i kdyz by nemel.

Ukazalo se kdysi, ze je jedno jidlo, ktere ji ve velkem. To kdyz jsem ska k doktorovi a hlidal muz a delal na jidlo parky :mrgreen:. To pry snedla hned dva :mrgreen:. Ale parky ji krmit nechci..

@Zuzaja Zda se, ze jste s timto nazorem v mensine.

• Citovat
  • Upravit
34322
12.2.21 20:51
@Anonymní píše:

Ja z ni zadneho robota nedelam. Naopak to nechavam s mlekem na ni. Jen jsem ted odebrala ve 2 letech mleko po obede (v jejim pripade spis na obed). A nelibi se mi, ze si to mleko vzala. Ale chalu, ze ani dospely neodola casto sladkostem, i kdyz by nemel.

Ukazalo se kdysi, ze je jedno jidlo, ktere ji ve velkem. To kdyz jsem ska k doktorovi a hlidal muz a delal na jidlo parky :mrgreen:. To pry snedla hned dva :mrgreen:. Ale parky ji krmit nechci..

Hele, ono by to bylo všechno v pořádku, kdyby nebylo to mimino.
Prostě prcek může a ona ne. To je hrozná křivda.
Naopak bych využila toho, že to mléko chce a podala bych jí to tak, že když miminko něco nechá, tak to může dopít. Pokud to bude v době oběda, tak bych to podmínila tím, že musí sníst nejdřív oběd (ne moc velkou porci, ať to v pohodě zvládne, pak můžeš postupně porce navyšovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
12.2.21 22:44
@Anonymní píše:

tak pokud jí dáváš UM ráno, večer, někdy ještě v noci tak se moc nedivím, že ti nechce přes den jíst :think: jak prospívá? je drobnější? hubenější? podle mě jí jen převážně UM ve dvou letech nemůže stačit :think: nechala bych UM na večer, ale v noci a ráno bych ho odbourala, jinak ti jíst nezačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
12.2.21 22:54
@Anonymní píše:

Nelíbí se ti, že si to mléko vzala. Takhle malé dítě. :think: No to tě čeká životní překvapení. Tři děti si často budou brát a dokonce dělat něco, co se ti líbit nebude. Můžeš je jedině přivázat k zidlim a zalepit pusu. Taťka má stejné názory na to, jak se mají vychovávat vaše děti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.21 00:43

Zakladatelko, z tvých reakcí jde poznat, že jsi rozčarovaná z těch názorů. Nech diskuzi zablokovat, napis adminům a máš klid :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML