Dvouletá pije UM i přes zákaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13320
12.2.21 16:31
@Anonymní píše:
Ale ona by nejradsi nejedla a jen pila to mleko.. Proto ji pres den nedavam.. Ale donedavna mela i pres den.

Kolik tam toho mlíka po miminu zbyde? Asi moc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
12.2.21 16:31
@Anonymní píše:
Ale to je oresne nas problem. Ona nechce jist hlavni jidlo. Chce to mleko. Proto jsem ji ho odbourala pres obed..

A ted jste se tu do me pustili jako kdybych ji nesnasela a byla nejaka semetrika 8o

Tady se na neco zeptat.

no podívej, to teď už otáčíš - původní dotaz zněl - že vypila zbytek mléka bez DOVOLENÍ - a že před ní to mléko honem vylíváš a dáváš barevné sklenky, aby to neviděla - to je prostě nenormální
a teď honem píšeš, že nechce jiné jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 16:34
@Anna766 píše:
Co jí dáváš? Ve dvou letech dítě jedlo s námi, jen jsem nekořenila, tolik nesolila a tak.

Delam normalni jidla. Vyvary s testovinou, maso (veorove, hovezi, kureci, kruti) s prilohou (testoviny, spagety, brambory, ryze, cocka..). Uoravy na vsechny zpusoby. Nepresoluji a nekorenim nijak extra (trochu papriky a pod.). Delam i karbanatky, zemlovku, puding… Pecu buchty, kolace, strudly.. Rano livance, palacinky, chleba s kde cim..

Nic nechce. Jen to mleko by pila..

I kdyz jak jsem ho zatrhla, tak ji to donutilo jist vic..

Mam vratit to mleko?

• Citovat
  • Upravit
351
12.2.21 16:36

@stinga hele, ty to tiez chapes po svojom. Zakladatelka sa mozno nevyjadrila v uvodnom prispevku najlepsie, ale ty si jej prispevky beries po svojom a citas, co tam nie je.

Barevne lahvicky nema kvoli tomu, aby holka mlieko nevidela, ale aby vedela, ze ta flaska nie je jej. To mne teda pride ako dobry napad, aj ked evidentne prd platny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.2.21 16:36

A v čem že je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 16:38
@stinga píše:
no podívej, to teď už otáčíš - původní dotaz zněl - že vypila zbytek mléka bez DOVOLENÍ - a že před ní to mléko honem vylíváš a dáváš barevné sklenky, aby to neviděla - to je prostě nenormální
a teď honem píšeš, že nechce jiné jídlo

Nechtela jsem tu psat litanie, jak mi dcera neji.. Proto nedavam mleko v dobe obeda a nechci dovolit ani dopijeni mleka pres den. Proste nepovolit, at ji normalni jidla..

Proste problem byl, ze i kdyz ji mleko nedovoluji, tak uz 2× si ho proste vzala. Resila jsem tu problem a ne duvody, proc to resim. Zadala jsem radu, jak ji odnaucit.

Me nenapadlo nic lepsiho jak ty lahvicky hned umyt, at k tomu mleku nema pres den pristup.

Nezbyde toho moc. Tak 40ml plus minus. Ale ona mi pak proste neji :nevim:. Jinak sni alespon neco malo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.21 16:40
@jaia00 píše:
@stinga hele, ty to tiez chapes po svojom. Zakladatelka sa mozno nevyjadrila v uvodnom prispevku najlepsie, ale ty si jej prispevky beries po svojom a citas, co tam nie je.Barevne lahvicky nema kvoli tomu, aby holka mlieko nevidela, ale aby vedela, ze ta flaska nie je jej. To mne teda pride ako dobry napad, aj ked evidentne prd platny…

Presne proto jsou barevne. Dekuji za pochopeni :srdce:

A jsou jen lehce zabarvene. Mleko je tam videt (vygooglete si barevne lahve od Aventu)

• Citovat
  • Upravit
34473
12.2.21 16:41
@Anonymní píše:
Ale ona by nejradsi nejedla a jen pila to mleko.. Proto ji pres den nedavam.. Ale donedavna mela i pres den.

A kolik toho po tom miminu dopije, že je to takový problém? Jako sorry ale lít to radši do kanálu, než dát cucnout dvouletému prckovi, to je docela síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161

Deti nekdy s jidlem zlobí. Teda nas rodiče to zlobi. V dopiti mlika problém nevidim. Jinak ja krmim 14 měsíčního tim, cim zbytek rodiny. I knedlík s omackou. Skleničky nechce, ultra zdravý dětský jidla taky ne. Uz davno nad tim nepřemýšlím. Prospívá, to je hlavní. Pokud ti nechce nic jiného, hlidala bych, at nedopiji. Ale vyznelo to, ze ti vadí, ze se nezeptala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249

No tak předpokládám, že miminko krmíš ty, takže jak je možné, že se dcera k nedopitým flaškám dostane?
Tak to hned umyj a nebo dej někam, kde to malá neuvidí a nedosáhne na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.2.21 16:42

Tak prostě když nechceš, aby po miminu dopíjela, tak prostě lahev musíš hned odnést, dát z dosahu.
To je jako bys nechala psovi na zemi kus flákoty a čekala, že na slovo poslechne a ani se ho nedotkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
12.2.21 16:43

Já bych jí to normálně dovolila dopít, nevím čemu to vadí, zaprvé když to hystericky vyléváš a zakazuješ, bude na to mít větší chuť a asi také chce mít to, co má miminko - a když jí to zakážeš, bude na miminko žárlit a to není dobré

• kamarádky 3letý když se jim narodilo miminko chtěl plenku a dudlík, to tak děti dělají, že chtějí to, co má miminko - a dvouletá není ještě žádný dospělý,

že první dítě odmítalo UM nic neznamená, většinou dětem UM chutná i když jsou větší, moje dcera teda pije plnotučné mléko od dvou let, ale večer ho má z miminkovské lahvičky, ó hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
12.2.21 16:44

Ženský styďte se… Myslím, že tady hysterčíte úplně zbytečně :zed: Vy tady hned každého odsoudite, ale občas je to fakt bez důvodu. Nevím jak jste četli, ale já jsem hned z úvodního příspěvku pobrala, že zakladatelka to mléko nedává protože malá nejí normální jídlo. Sorry jako, ale myslím, že by jste to tady řešila každá kdyby vaše dítě chtělo jen mléko ve 2 letech.

Pro zakladatelku, mléko místo oběda bych určitě nevracela, ale to, že dojede mléko po mladším sourozenci bych taky neviděla jako problém. Kolik tam toho zůstává? Určitě ne tolik aby ji to plně zasitilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 16:44
@Rive píše:
No tak předpokládám, že miminko krmíš ty, takže jak je možné, že se dcera k nedopitým flaškám dostane?
Tak to hned umyj a nebo dej někam, kde to malá neuvidí a nedosáhne na to :nevim:

To delam, ale vrhli jste se tu ma me jako na nejakou hyenu 8o

Bohuzel ne vzdy to umyju IHNED a zustane chvili stat na lince a toho dcera vyuzila.

@terien píše:
A kolik toho po tom miminu dopije, že je to takový problém? Jako sorry ale lít to radši do kanálu, než dát cucnout dvouletému prckovi, to je docela síla.

Prectete si diskuzi proc to delam prosim.

• Citovat
  • Upravit
2249
12.2.21 16:45
@Anonymní píše:
Prectete si diskuzi proc to delam prosim.

Tak to dej na té lince tak, aby na to nedosáhla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect