Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,stavebnice je super!Premyslim ze bych ji koupila dceri k narozkam.
Na cisteni koupelek pouzivam medium od missivy.Cisti pekne,a krasne voni.Obsahuje kyselinu citronovou.Ma eko znacku.0.5l lahev vychazi na 14.-.
Myslim ze kdyz clovek sype do vany kys.citronovou,tak to pak vychazi draz!Kdysi jsme to taky tak delala.
Složení Medium Missiva:
C8-10 Alkyl Polyglucoside
Kyselina citronová
5949-29-1
Citric Acid
Alkyl dimethyl betaine
66455-29-6
Amphoteric Alkylaminocarboxylate
Parfém GE 98- 0566
parfume
Norton Water Green 111000
Acid Green 25
Citronelol
106-22-9
Citronellol
2-(4-terc-butylbenzyl)-propinaldehyd
80-54-6
Butylphenyl Methylpropional
3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one
127-51-5 α-Isomethyl Ionene
Takže pro mě je to fujky, fujky -samá chemie… čistá kyselina citrónová udělá lepší službu i když to třeba vyjde dráž.
EKO vyrobek neznamena ze neskodi zivotnimu prostredi,ale znamena ze podstatne mene zatezuje zivotni prostredi.A slozeni ktere jsi tu napsala je opsane z lahve koncentratu 0.5l.Pokud z toho clovek udela 11lahvi o obsahu 0.5l,tak tam te chemie moc neni!
Znam pani ktera se v tom i okoupala a nic se ji nestalo,ani vyraska nebo podrazdeni
Ale proč škodit, byť minimálně, když se nemusí škodit vůbec??
MMCH zrovna to Medium ani EŠV nemá..!
To uz zalezi na cloveku.Myslim ze stejne je nejdulezitejsi prani,vana se tak casto necisti.Vec nazoru,nechci se tu hadat,jen pisu svuj nazor,jo holky?
Mě se na vanu nejvíc osvědčil sliz, kyselinu jsem ovšem žádnou nezkoušela, takže porovnat nemůžu. Žádný univerzální čistič ale nikdy nevyčistil například dětskou vaničku ulepenou od olejíčků - to dokázal zase jenom sliz. Nanést, nechat působit a vydrbat štětkou - na účinek jsem zírala
.
Sliz z Aktivního kyslíku je nějakej divnej, mýdlo jakoby napěnilo a pod ním mám půl kýble vody, i když jsem to míchala
.
Knoflice -
když se mi podařilo identifikovat jednotlivé postavy, až jsem se zděsila - to je doslova podle nás
. Proto jsem se vzdala pracně vytvořených metrů a přivlastnila si toto.
Já si taky pochvaluju sliz. Jen tomu doma říkáme amaroun, protože se mi výraz sliz nelíbil. Já s tím čistím skoro všecko a vyčistí to líp než komerce. Jen mi to nikdo nevěří ![]()
Leeloo a spol., u toho perkarbonátu můžete počítat i se mnou.
Ale budu teď od 11. do 21.6. mimo net, odjíždíme na dovču.
Co používáte, když si potřebujete oholit jisté partie?? Kromě toho, že na „jednorázových“ holítkách mi vadí ta neeko jednorázovost, když omrknete obal, zjistíte, že i na ten pidikousek zvlhčovacího proužku narvali nějakej paraben. Zvládáte to některá klasickým holítkem, kde se vyměňujou žiletky?? Nerada bych si na starý kolena přivodila obřízku.
Bluesky píše:
Nerada bych si na starý kolena přivodila obřízku.
Elektrický strojek
.
Bluesky píše:
Co používáte, když si potřebujete oholit jisté partie?? Kromě toho, že na „jednorázových“ holítkách mi vadí ta neeko jednorázovost, když omrknete obal, zjistíte, že i na ten pidikousek zvlhčovacího proužku narvali nějakej paraben. Zvládáte to některá klasickým holítkem, kde se vyměňujou žiletky?? Nerada bych si na starý kolena přivodila obřízku.
PS: muž má ten nejnovější Gilette a já s tím svým prehistorickým - to je jako když vedle sebe stojí Jaguár a Trabant - když už k nám někdo příjde do koupelny VŠICHNI si toho všimnou (asi si pořídím na svá zařízeníčka skříňku).
Bluesky, já používám pánský holicí strojek z DM(mám vyzkoušené,že pánské strojky nebo tedy žiletky holí mnohem lépe než ty dámské).
Jinak tu chci pochválit obchod Ecovoice.Včera jsem si u nich objednala nějaké věci a dnes mi je pošťačka přinesla domů.To je teda rychlost
.
Nevíte někdo náhodou,jak je to s oblečením z biobavlny od CaA ?Někde jsem totiž četla,že některé řetězce používají označení Organic cotton,které sice uděluje nějaká organizace,ale které může také znamenat,že té biobavlny tam je jen určitý podíl(třeba jen 5%)a zbytek je bavlna konvenční(a výrobce to asi nemusí procentuálně uvádět).Já jsem si koupila od C a A dvě trička a nějaké věci pro malého a teď by mě zajímalo,jak to je.Doufám,že jsem to nenapsala moc zmateně.Pokusím se ten článek najít a hodit ho sem.
Už jsem ten článek našla.http://www.agronavigator.cz/ekozem/default.asp?ch=94&typ=1&val=59444&ids=0Jak tomu rozumíte vy?