Ekologická domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1162
6.6.08 11:33
Pimpa píše:
Leeloo, ten perkarbonát sodný by mě docela zajímal, můžeš mi prosím napsat, na kolik u nich vyjde? I když z Brna nejsem, ale pokud by to bylo hooooodně zajímavé, tak by se snad nějaká cestička do Prahy našla.
Pimpo , Leelaa mi poslala jejich ceník, tak snad nebude vadit, když to napíšu já :wink: - perkarbonát sodný vychází na 23 Kč za kg bez DPH, zase je to v 25 kg pytli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
6.6.08 13:55
KatyK píše:
Pimpa píše:
Leeloo, ten perkarbonát sodný by mě docela zajímal, můžeš mi prosím napsat, na kolik u nich vyjde? I když z Brna nejsem, ale pokud by to bylo hooooodně zajímavé, tak by se snad nějaká cestička do Prahy našla.
Pimpo , Leelaa mi poslala jejich ceník, tak snad nebude vadit, když to napíšu já :wink: - perkarbonát sodný vychází na 23 Kč za kg bez DPH, zase je to v 25 kg pytli.
8O

nemám slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.6.08 14:08

Katyk, Pimpa
jojo, uz nad nim rozmyslam stvrt roku, jedna kamoska by si nieco vzala a mozno este jedna, takze nam ostava cca 20kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
6.6.08 14:14

No já se přiznám, že za tuto cenu bych si klidně vzala celý pytel. On navíc tak velký nebude - soudím podle kilových balení, která tady mám. Akorát bude těžký. Jestli je to to samé co sůl na skvrny od různých výrobců, které už známe.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
6.6.08 14:35

Ahojky,
Pimpo, já bych se taky hlásila o perkarbonát sodný. Takže bychom byly už dvě pražské. Třeba by se ještě někdo přidal, ta cena je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
6.6.08 14:46

No pokud by to šlo nějak objednat, tak bych do toho určitě šla. Holky v Brně - neříkejte že by se vás nesešlo tolik, abyste si jeden pytel nerozdělily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
6.6.08 14:52

Já se taky hlásím!!! Jestli perkarbonáty všech výrobců fungujou stejně, bylo by to fakt úžasný. Kupovala jsem sonneťáckej 450g asi za 80… 8O :roll: Pár kil by se šiklo- to půlkilo zmizelo jak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.6.08 16:00

No ja myslim, ze prakticky vsetky velkoobchody chemikalii budu mat podobnu cenu, Eurosarm som si nasla, lebo maju sklad v Brne, ale mozo je nejaky priamo v Prahe. Prave preto som to tu vypustila, lebo bohuzial nemam tu tolko kamaratok a este menej co peru ekologicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
6.6.08 19:05

Leeloo mě vyhledávač vyhledal jen tenhle velkoobchod. Ale nevadí, uvidíme co s tím půjde udělat. Počkala bych kdo se ještě ozve a podle toho vykoumáme, co dál. Skoro si myslím, že by bylo lepší nejdřív vyzkoušet jak jejich PS funguje, by to nakonec nebyla stejná vylomenina, jako Aktivní kyslík :roll: . Ideálně kdyby někdo jezdil z B do P a část sem dovezl. Kdyby se osvědčilo, mohly bychom se zajímat o velké balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.6.08 21:28

Ahoj holky,muzu Vam tu napsat akci na mesic cerven?
Plati do konce cervna za nakup u Missivy.Nakup za 3500.- sleva 200.-,a za nakup za 5300.-sleva 500.-
Missiva ma eko cistici,praci prostredky.Eko znacka schvalena ministerstvem zivot.prostredi.Kosmetiku s dermalnimi klinickymi testy a potrav.doplnky.Muzete se podivat na www.missiva.cz
Ja tyhle vyrobky pouzivam a muzu jen doporucit,jsem moc spokojena s pranim i se vsim ostatnim.
Pokud mate zajem pisnete na mail katka.jarosova@t-email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
6.6.08 21:33

Potřebuju poradit (jinak bych se tu zas neukazovala, že jo :roll: ). Od té doby, co čistím záchodovou mísu mýdlovým slizem, tak se tam více usazují vápenité usazeniny. Dneska tam zase fouknu kyselinu citronovou, ale nemáte třeba ještě nějaký jiný fígl :?: Děkuji.

Pimpo, ten tvůj podpis je skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
6.6.08 22:06

Evo , to mám radost.

Jo a holky díky za tipy - zkusím citron i mléko, pokusných kousků přibylo, tak můžu na každé zkusit něco :twisted: . Dám vědět, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
6.6.08 22:37
Knoflice píše: …od té doby, co čistím záchodovou mísu mýdlovým slizem, tak se tam více usazují vápenité usazeniny. Dneska tam zase fouknu kyselinu citronovou, ale nemáte třeba ještě nějaký jiný fígl ?
Horký ocet, nechat přes noc a ráno mechanicky dočistit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
6.6.08 22:49

Moje děti si již se stavebnicí nehrají, ale pro vaše robátka by to třeba bylo dobré → stavebnice vyrobená z kukuřice barvená potravinářskými barvami, dílky se spojují navlhčením, dají se formovat prsty, stříhat atd., drží na všech podkladech z přírodního materiálu, Je-li opakovaně použitelné, netuším, text jsem vám opsala z časopisu Zdraví a dohledala na webu.
 http://www.pos-praha.cz/…r1-velky.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.6.08 07:56

Ahoj!
Kyselina nezklamala. To nezklame nikdy, ale mám pocit, že to nějak často opakuju. Stavebnice vypadá dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný