Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pimpa píše:Pimpo , Leelaa mi poslala jejich ceník, tak snad nebude vadit, když to napíšu já
Leeloo, ten perkarbonát sodný by mě docela zajímal, můžeš mi prosím napsat, na kolik u nich vyjde? I když z Brna nejsem, ale pokud by to bylo hooooodně zajímavé, tak by se snad nějaká cestička do Prahy našla.
KatyK píše:Pimpa píše:Pimpo , Leelaa mi poslala jejich ceník, tak snad nebude vadit, když to napíšu já
Leeloo, ten perkarbonát sodný by mě docela zajímal, můžeš mi prosím napsat, na kolik u nich vyjde? I když z Brna nejsem, ale pokud by to bylo hooooodně zajímavé, tak by se snad nějaká cestička do Prahy našla.- perkarbonát sodný vychází na 23 Kč za kg bez DPH, zase je to v 25 kg pytli.
nemám slov
Katyk, Pimpa
jojo, uz nad nim rozmyslam stvrt roku, jedna kamoska by si nieco vzala a mozno este jedna, takze nam ostava cca 20kg
No já se přiznám, že za tuto cenu bych si klidně vzala celý pytel. On navíc tak velký nebude - soudím podle kilových balení, která tady mám. Akorát bude těžký. Jestli je to to samé co sůl na skvrny od různých výrobců, které už známe.....
Ahojky,
Pimpo, já bych se taky hlásila o perkarbonát sodný. Takže bychom byly už dvě pražské. Třeba by se ještě někdo přidal, ta cena je super.
No pokud by to šlo nějak objednat, tak bych do toho určitě šla. Holky v Brně - neříkejte že by se vás nesešlo tolik, abyste si jeden pytel nerozdělily?
Já se taky hlásím!!! Jestli perkarbonáty všech výrobců fungujou stejně, bylo by to fakt úžasný. Kupovala jsem sonneťáckej 450g asi za 80…
Pár kil by se šiklo- to půlkilo zmizelo jak nic.
No ja myslim, ze prakticky vsetky velkoobchody chemikalii budu mat podobnu cenu, Eurosarm som si nasla, lebo maju sklad v Brne, ale mozo je nejaky priamo v Prahe. Prave preto som to tu vypustila, lebo bohuzial nemam tu tolko kamaratok a este menej co peru ekologicky
Leeloo mě vyhledávač vyhledal jen tenhle velkoobchod. Ale nevadí, uvidíme co s tím půjde udělat. Počkala bych kdo se ještě ozve a podle toho vykoumáme, co dál. Skoro si myslím, že by bylo lepší nejdřív vyzkoušet jak jejich PS funguje, by to nakonec nebyla stejná vylomenina, jako Aktivní kyslík
. Ideálně kdyby někdo jezdil z B do P a část sem dovezl. Kdyby se osvědčilo, mohly bychom se zajímat o velké balení…
Ahoj holky,muzu Vam tu napsat akci na mesic cerven?
Plati do konce cervna za nakup u Missivy.Nakup za 3500.- sleva 200.-,a za nakup za 5300.-sleva 500.-
Missiva ma eko cistici,praci prostredky.Eko znacka schvalena ministerstvem zivot.prostredi.Kosmetiku s dermalnimi klinickymi testy a potrav.doplnky.Muzete se podivat na www.missiva.cz
Ja tyhle vyrobky pouzivam a muzu jen doporucit,jsem moc spokojena s pranim i se vsim ostatnim.
Pokud mate zajem pisnete na mail katka.jarosova@t-email.cz
Potřebuju poradit (jinak bych se tu zas neukazovala, že jo
). Od té doby, co čistím záchodovou mísu mýdlovým slizem, tak se tam více usazují vápenité usazeniny. Dneska tam zase fouknu kyselinu citronovou, ale nemáte třeba ještě nějaký jiný fígl
Děkuji.
Pimpo, ten tvůj podpis je skvělý.
Evo , to mám radost.
Jo a holky díky za tipy - zkusím citron i mléko, pokusných kousků přibylo, tak můžu na každé zkusit něco
. Dám vědět, jak jsem dopadla.
Knoflice píše: …od té doby, co čistím záchodovou mísu mýdlovým slizem, tak se tam více usazují vápenité usazeniny. Dneska tam zase fouknu kyselinu citronovou, ale nemáte třeba ještě nějaký jiný fígl ?Horký ocet, nechat přes noc a ráno mechanicky dočistit.
Moje děti si již se stavebnicí nehrají, ale pro vaše robátka by to třeba bylo dobré → stavebnice vyrobená z kukuřice barvená potravinářskými barvami, dílky se spojují navlhčením, dají se formovat prsty, stříhat atd., drží na všech podkladech z přírodního materiálu, Je-li opakovaně použitelné, netuším, text jsem vám opsala z časopisu Zdraví a dohledala na webu.
http://www.pos-praha.cz/…r1-velky.jpg
Ahoj!
Kyselina nezklamala. To nezklame nikdy, ale mám pocit, že to nějak často opakuju. Stavebnice vypadá dobře!