Ekologická domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
15.6.08 20:04

Ajule :A s kompostem na zahradě pak co dál? Obracíš a dáváš na záhonky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
16.6.08 07:53

Monculo přesně tak :lol: , musí se počkat až kompost vyzraje a pak na záhon místo hnojení. Zatím bioodpad končil na kompostu manželových rodičů, ale už máme vlastní u naší novostavby, takže kytky se mají na co těšit :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
18.6.08 13:09

Ahoj,prosím ,prosím o radu zkušenější. :wink: Mooncup nebo Lady cup ?Uvažuju,že zakoupím,ale nějak se nemůžu rozhodnout který.Uvítám všechny rady a zkušenosti i ohledně velikosti.Je mi 29,těhotná jsem byla,ale rodila jsem císařem.Moc děkuju a přeju hezké odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
18.6.08 13:59

Kláro, určitě bych vzala větší velikost a krom těch dvou vypadá zajímavě i Lunette: http://www.plinky.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
19.6.08 08:28

Kláro, nevím, jestli tu někdo má zkušenost s více kalíšky… Stejně jako Pimpa radím větší velikost (ta se doporučuje od 30, u LadyCupu dokonce od 25) a pak si vyber, který Ti bude sympatičtější. Já mám Mooncup, a po 30 či porodu uvažuji o LadyCupu, protože vypadá, že nemá tak tuhou obrubu (na což se dá ale zvyknout, možná dokonce díky ní drží lépe podtlak) a proto, že je český. Srovnání kalíšků (včetně fotek) najdeš též na této stránce dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
19.6.08 09:29

Neznáte náhodou stránku, která zasílá ladycup i na Slovensko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
19.6.08 09:55

Holky,moc vám děkuju.Rozhodla jsem se pro ten Lady cup .Ještě prostuduju pár stránek a pak si ho asi koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
22.6.08 09:53

Dělám si úklid na ploše a našla jsem tu tenhle soubor. Dost možná na něj odkaz dala některá z vás, takže už ho znáte, přes to ho sem dám znovu než ho smažu, co kdyby. Ale jestli to znáte tak se omlouvám, opravdu si nic nepamatuju.

Týká se bio a běžných textilií.

http://www.kht.tul.cz/…musilova.doc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.6.08 09:02
aaliana píše:
Neznáte náhodou stránku, která zasílá ladycup i na Slovensko?

Našla jsem něco tady .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
23.6.08 09:44

Herminko díky. :srdce: Mají skvělou cenu! 8O
Nedavno jsem na tu stránku koukala a žádné informace tam nebyly :D
Akorát jsem se navnadila a musím počkat do 1.7. :cry: Ale za ty prachy vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
24.6.08 16:11
aaliana píše:
Herminko díky. :srdce: Mají skvělou cenu! 8O
Nedavno jsem na tu stránku koukala a žádné informace tam nebyly :D
Akorát jsem se navnadila a musím počkat do 1.7. :cry: Ale za ty prachy vydržím :lol:

Do 1.7. už není tak daleko :wink: Jinak musím říct, že s kalíškem se na MS skoro těším - a to je při mém třítýdenním cyklu co říct! :D
Ten růžový kalich je dobrý úlet :lol: , ale jinde jsem se setkala s pozitivními reakcemi na něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
24.6.08 22:29

…a ta úžasná vrecúška .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
25.6.08 10:45

Holky, co uděláme s tím perkarbonátem sodným ? Nikdo Brno-Praha zdá se nejezdí, Praha-Brno také ne :evil: , tak jsou dvě možnosti: zkusit to objednat zvlášť a nebo s brňačkama, jestli by nám to poslaly poštou. Sice by se trošku prodražil, ale pořád by cena byla za hubičku. Co vy kdo na to :?: :?:

Leeloo , opravdu prodají jeden jediný pytel 25 kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
25.6.08 15:12

Ahoj, ekoložky!

Pamatujete si ještě na Fazoli? :-D

Mám na vás prosbu - časopis Betynka má uvědomělejší šéfredaktorku, než bývá v podobných plátcích zvykem, a tak mám pro ně napsat 4stránkový článek o ekomatkách tak, aby z toho vyšly jako inteligentní angažované paní, které mají na mysli planetu, a ne nějaké socky s dredama…

Takže které se v tom popisu poznáváte (no, i ty dredy by prošly :-D ), měly byste chuť se mi ozvat na rozhovor? A kdybyste byly ochotné, aby vás pan fotograf profesionálně vyfotil (třeba s látkovkou v ruce, kýblem slizu a podobnýma ekoproprietkama), tak by to bylo vůbec nejlepší.

Jinak jak se daří nám - máme s Erýskem něco jako nového tatínka, no, zrovna jsme v první pořádné vztahové krizi, mazec, ale dobrý. Občas něco sesmolím pro Horydoly ( www.horydoly.cz ) nebo Betynku - kupte si červencovou, hehe. Erýs už je chlap jak hora, rok a půl a první pbdobí vzdoru. Náš blog: www.mikrousi.smyslzivota.cz .

Předem dík!

Bluesky , bydlíš nejblíž, s Tebou počítám automaticky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
25.6.08 15:13

Kruciš, kontakt, co?

kloubh@seznam.cz

Díky! Faz.

• načítám...
  • Citovat