Epilepsie u psa

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
558
17.4.20 12:14

@Dana Freya no ja jsem neuveritelne vdecna, ze to mame v takhle mirne forme. I ty zachvaty samotne nejsou zdaleka takove, jak jiny popisuji. V podstate “jen” krece v zadnich nohach, ale je normalne pri vedomi, jen chudinka nechape, co se s ni deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.20 13:02

@boletka Tak to máte dobrý. V podstatě tohle si myslím nezatěžuje psa ani majitele. U nás když je den D, tak dokáže mít náš psík od 4 záchvatů až do 8. Jednou mi dokonce předvedl 3 záchvaty za sebou. Jenže se vším všudy…bezvědomím, rychlými pohyby končetin, cvakáním zubů, pomočením se, sliněním a někdy i pokakáním se. Moc príma. I když jsem otrlý zdravotník, tak nám to doma fakt dává zabrat. Pak musím přemýšlet, zda mu dát rektální Diazepam a nebo pak s odstupem 2 tablety barbiturátu najednou. Když ani po tomhle záchvaty neustanou, pádíme na veterinu. Po tomhle „príma“ dni D mám svaly jak Pepek námořník, protože usměrňovat pobíhajícího a zmateného více než 30 kg psa není vůbec snadné. Ono totiž je tak zmatený, že těsně po záchvatu padá, naráží do nábytku, vylívá misku s vodou. Nikdy bych žádnému pejskaři tohle zažít nepřála, protože je to opravdu docela masakr. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
17.4.20 13:53

@Dana Freya to je strasny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie