Erotická masáž semenných váčků a ampulí chámovodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.10.17 20:53
@Al3×andra píše:
@Venetia
Tak prostata je přece taky v dírce :mrgreen: :mrgreen: Teda ono kolikrát stačí masírovat kořen, ale vevnitř je to prý ještě daleko „masitější“ :palec:

Prostata jde namasírovat i nepřímo přes hráz nebo přes akupresurní body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.10.17 20:53

Ale asi se na to už bude používat nějaký pomocník, pochybuji, že délka prstu stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
7.10.17 20:55
@Venetia píše:
a jak se teda provádí?

http://hormonalni-rovnovaha.webnode.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.10.17 20:56

@Therminal Earth
Měla sem pocit, že u chlapa to nemůžu nazývat hrází, ten kořen mi přišel lepší :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
7.10.17 21:03
@Therminal Earth píše:
Na přímo.

tak to toho vím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
7.10.17 21:06
@Žirafa 69 píše:
http://hormonalni-rovnovaha.webnode.cz

Díky..takže análem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
7.10.17 23:00
@Venetia píše:
Díky..takže análem

Jo, já to chtěla vyzkoušet :oops: a ex přítel nebyl vůbec proti, ale pak jsme se rozešli a nedošlo na to. Lákalo mě vidět, jak si to užívá a jestli je to pro ně fakt tak…waaaaau.

Jinak tohle využívaly kdysi už prostitutky, aby chlapa rychle udělaly, měly rychle vyděláno a „další na řadě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.10.17 23:12
@Žirafa 69 píše:
Jo, já to chtěla vyzkoušet :oops: a ex přítel nebyl vůbec proti, ale pak jsme se rozešli a nedošlo na to. Lákalo mě vidět, jak si to užívá a jestli je to pro ně fakt tak…waaaaau.Jinak tohle využívaly kdysi už prostitutky, aby chlapa rychle udělaly, měly rychle vyděláno a „další na řadě“.

ti nevim, ale vetsina chlapu nevydrzi ani tech 10min sexovat, takze pokud ten orgazmus trva 10min, tak si casove moc nepolepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
7.10.17 23:12
@Žirafa 69 píše:
Jo, já to chtěla vyzkoušet :oops: a ex přítel nebyl vůbec proti, ale pak jsme se rozešli a nedošlo na to. Lákalo mě vidět, jak si to užívá a jestli je to pro ně fakt tak…waaaaau.Jinak tohle využívaly kdysi už prostitutky, aby chlapa rychle udělaly, měly rychle vyděláno a „další na řadě“.

vidět to by mně taky lákalo..to bádání v analu ani moc ne…zajímalo by mně jestli existuje něco, co by toho mého opravdu vzrušilo tak, aby to bylo vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
7.10.17 23:22
@warita píše:
ti nevim, ale vetsina chlapu nevydrzi ani tech 10min sexovat,takze pokud ten orgazmus trva 10min, tak si casove moc nepolepsi.
:) to asi ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
7.10.17 23:22
@Venetia píše:
vidět to by mně taky lákalo..to bádání v analu ani moc ne…zajímalo by mně jestli existuje něco, co by toho mého opravdu vzrušilo tak, aby to bylo vidět

No, řekla bych, že tohle asi jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
8.10.17 00:03
@Žirafa 69 píše:
No, řekla bych, že tohle asi jo. ;)

Zatím nemám pocit, že by ho tyhle partie nějak lakaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
8.10.17 08:43

@Venetia
Přijde mi, že každý chlap dělá nejdřív cavyky ;) Bojí se asi, že už je to homosexuální..Zkus nejdřív nenásilně poreferovat, popsat, navrhnout a až si s ním budeš příště hrát, vsaď botu, že o tom alespoň popřemýšlí a časem ho to začne lákat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.10.17 09:57
@Al3×andra píše:
Ale asi se na to už bude používat nějaký pomocník, pochybuji, že délka prstu stačí :mrgreen:

Semenné váčky a ampule chámovodu jsou zhruba 7 až 9 cm hluboko, proto by masérka měla mít prostředníček v délce minimálně 7 cm. Takže pokud máš prostředníček kratší, nebo má Tvůj partner tyhle žlázky uložené hlouběji, masáž nebude proveditelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 09:58

Masáž semenných váčků slyším poprvé. Docela zajímavé :D Já teda zatím zkoušela jen masáž prostaty. Myslím, že pro chlapa je to fakt zážitek. S manželem tak jednou do měsíce určitě. Na víc někdy, když u chlapů bývá problém s dosažením orgasmu(např. více alkoholu)tak u tohohle je úspěch zaručen. Ale myslím, že já konkrétně bych měla problém dosáhnout prsty až za prostatu, mám problém dostat se i tam, mám kratší prsty no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky