Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Al3×andra píše:
@Venetia
Tak prostata je přece taky v dírce![]()
Teda ono kolikrát stačí masírovat kořen, ale vevnitř je to prý ještě daleko „masitější“
Prostata jde namasírovat i nepřímo přes hráz nebo přes akupresurní body.
Ale asi se na to už bude používat nějaký pomocník, pochybuji, že délka prstu stačí ![]()
@Therminal Earth
Měla sem pocit, že u chlapa to nemůžu nazývat hrází, ten kořen mi přišel lepší
![]()
@Žirafa 69 píše:
http://hormonalni-rovnovaha.webnode.cz
Díky..takže análem
@Venetia píše:
Díky..takže análem
Jo, já to chtěla vyzkoušet
a ex přítel nebyl vůbec proti, ale pak jsme se rozešli a nedošlo na to. Lákalo mě vidět, jak si to užívá a jestli je to pro ně fakt tak…waaaaau.
Jinak tohle využívaly kdysi už prostitutky, aby chlapa rychle udělaly, měly rychle vyděláno a „další na řadě“.
@Žirafa 69 píše:
Jo, já to chtěla vyzkoušeta ex přítel nebyl vůbec proti, ale pak jsme se rozešli a nedošlo na to. Lákalo mě vidět, jak si to užívá a jestli je to pro ně fakt tak…waaaaau.Jinak tohle využívaly kdysi už prostitutky, aby chlapa rychle udělaly, měly rychle vyděláno a „další na řadě“.
ti nevim, ale vetsina chlapu nevydrzi ani tech 10min sexovat, takze pokud ten orgazmus trva 10min, tak si casove moc nepolepsi.
@Žirafa 69 píše:
Jo, já to chtěla vyzkoušeta ex přítel nebyl vůbec proti, ale pak jsme se rozešli a nedošlo na to. Lákalo mě vidět, jak si to užívá a jestli je to pro ně fakt tak…waaaaau.Jinak tohle využívaly kdysi už prostitutky, aby chlapa rychle udělaly, měly rychle vyděláno a „další na řadě“.
vidět to by mně taky lákalo..to bádání v analu ani moc ne…zajímalo by mně jestli existuje něco, co by toho mého opravdu vzrušilo tak, aby to bylo vidět
@warita píše:
ti nevim, ale vetsina chlapu nevydrzi ani tech 10min sexovat,takze pokud ten orgazmus trva 10min, tak si casove moc nepolepsi.
@Venetia píše:
vidět to by mně taky lákalo..to bádání v analu ani moc ne…zajímalo by mně jestli existuje něco, co by toho mého opravdu vzrušilo tak, aby to bylo vidět
No, řekla bych, že tohle asi jo. ![]()
@Žirafa 69 píše:
No, řekla bych, že tohle asi jo.
Zatím nemám pocit, že by ho tyhle partie nějak lakaly
@Venetia
Přijde mi, že každý chlap dělá nejdřív cavyky
Bojí se asi, že už je to homosexuální..Zkus nejdřív nenásilně poreferovat, popsat, navrhnout a až si s ním budeš příště hrát, vsaď botu, že o tom alespoň popřemýšlí a časem ho to začne lákat ![]()
@Al3×andra píše:
Ale asi se na to už bude používat nějaký pomocník, pochybuji, že délka prstu stačí
Semenné váčky a ampule chámovodu jsou zhruba 7 až 9 cm hluboko, proto by masérka měla mít prostředníček v délce minimálně 7 cm. Takže pokud máš prostředníček kratší, nebo má Tvůj partner tyhle žlázky uložené hlouběji, masáž nebude proveditelná.
Masáž semenných váčků slyším poprvé. Docela zajímavé
Já teda zatím zkoušela jen masáž prostaty. Myslím, že pro chlapa je to fakt zážitek. S manželem tak jednou do měsíce určitě. Na víc někdy, když u chlapů bývá problém s dosažením orgasmu(např. více alkoholu)tak u tohohle je úspěch zaručen. Ale myslím, že já konkrétně bych měla problém dosáhnout prsty až za prostatu, mám problém dostat se i tam, mám kratší prsty no ![]()