Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak paní se vymluvila, že to údajně poslala špatně a vrací se to z překladiště v Praze zpátky k ní. Na sms mi nereaguje, takže ji posilam dnes mail s tím, že pokud to nepřijde do konce týdne, hlásím to tam, kam můžu. Už přestava všechno a mě to fakt nebaví. Peníze taky neseru. Už mám zjištěny kontakty, tak to pak jen pošlu a hotovo. Uvidíme, jak se k tomu vyjádří
Nazdar maminy.
Nemáte některá zkušenosti s tímhle eshopem? http://svetdeti.mimishop.cz/index.php
Objednala jsem si tam celou sadu do postýlky a už je to měsíc a pořád nedorazilo. Platila jsem to převodem na učet, tak teď nevím jestli jsem jen někomu nenaletěla. ![]()
Mám. Zkus se podívat do staré diskuze, kde se tohle řešilo
Jenom co jsem viděla nadpis, přesně tohle jsem čekala…
Už sem tam psala dva maily. Po pár dnech mi napsali že už je balík odeslany, ale to bylo před týdnem a furt nic.
Tak nevím jestlí to třeba neposlali po poštovním holubovi.
@vejka123 píše:
Už sem tam psala dva maily. Po pár dnech mi napsali že už je balík odeslany, ale to bylo před týdnem a furt nic.
Tak nevím jestlí to třeba neposlali po poštovním holubovi.
můžeš být klidná, odeslaný určitě není.
@vejka123 Už ti přišla výmluva o nemocných dětech, nebo paní změnila taktiku a nekomunikuje už vůbec??
Jo už sem si tu diskuzi přečetla. co je mi po tom že má tři děti na které je sama. každá máme něco, tak nemá slibovat dodací lhůtu. zkusím ještě to číslo balíku. Mám sice termím „až“ za měcic ale jsem celkem nervozní že nemám už postýlku připravenou.
Už si budu dávat pozor od koho co nakupuju přes net. minulý týden mi psala, že měla poracovní povinosti mimo.
@Seizdra píše:
můžeš být klidná, odeslaný určitě není.
a tobě nakonec příšel nebo aspoň vrátila peníze?
Pokud si objednávám z neznámého e-shopu, čtu si podmínky prodeje a ostatní okolo tohoto shopu. Já vím, že už je pozdě, ale třeba pro příště. Mimochodem kromě podmínek u kterých se mi nelíbí některá ustanovení, nemá na stránkách celý kontakt, což už o něčem napovídá.
Být to v jiné zemi, dostane milá paní mastnou pokutu (no myslím, že už i u nás by ji mohla dostat). Klidně bych na ni tu ČOI poslala, ať si udělá pořádek.
Podmínky prodeje mi přišly vpořádku a kontakt taky(adresa, telefon, mail, ičo)co víc by tam mělo být? jen je chyba že tam paní nemá prostor na diskuzi a recenze ale asi ví proč.
@-Evka- píše:
Pokud si objednávám z neznámého e-shopu, čtu si podmínky prodeje a ostatní okolo tohoto shopu. Já vím, že už je pozdě, ale třeba pro příště. Mimochodem kromě podmínek u kterých se mi nelíbí některá ustanovení, nemá na stránkách celý kontakt, což už o něčem napovídá.
Být to v jiné zemi, dostane milá paní mastnou pokutu (no myslím, že už i u nás by ji mohla dostat). Klidně bych na ni tu ČOI poslala, ať si udělá pořádek.
Můžeš být klidná, já si podmínky četla a co si myslíš - bylo mi to k hovno. Já všechny závazky dodržela, tedy platbu atd., zboží jsem očekávala do daných počtu dní a prd. Čekala jsem přes 2 měsíce!!!
@vejka123 Mně nakonec přišel, až jsem jí napsala celkem vyhrožující mail, do dvou dnů jsem měla zboží doma. Prostě se s těma lidma nesmíš srát
O číslo balíku, který byl údajně odeslaný, jsem si říkala taky. A pokud neodepsala třeba do dvou hodin, tu samou SMS jsem jí odeslala ještě jednou. Pak mi napsala „Dobrý den, číslo balíku je BAXXXXXXXXX, ale nějak se mi nezdá jeho tvar, budu muset zjistit kde je problém“. Přitom já odesílám balíčky z Aukra dnes a denně a vím, že BA XXXX X je běžný číslo balíčku. Akorát když jsem koukala na sledování zásilek, tahle neexistovala
Takže to bylo vymyšlený. Když jsem jí to napsala, řekla, že se jí to vrací z překladiště, že v tom má ČP strašnej bordel a že blablabla.. Prostě výmluvy a výmluvy. zabral až ten mail, kde jsem jí podrobně vylíčila situaci a jak budu postupovat v případě, že balík nedojde do následucjící středy… Jo, v pátek byl doma ![]()
Jo a prodává i na aukru.. Já kráva blbá jsem si toho nevšimla dřív, byla bych to nekupovala, za ty nervy to nestálo…
„Milí zákazníci, od října byly velké problémy s poštou, doručování balíků trvalo dlouho, spousta se jich toulala a ztrácela. Navíc pošťáci často balíky vůbec nerozváželi a v lepším případě vhodili do schránky lístek, v horším ani to. Pošta se pouze odkazovala na vánoční provoz, v současné době se odkazovali na problémy kolem sčítání lidu. To však neprobíhalo v říjnu, ani v lednu ani v únoru, kdy problém ys doručováním balíků stále trvaly. Vzhledem k tomu, že pošta opět zdražila své služby, musím zdražit poštovné rovněž. Na poštovném nijak nevydělávám, zvlášť u větších a těžších balíčků stanovené poštovné většinou kryje pouze poštovné. Je třeba myslet i na poplatky v bance, benzín na cestu na poštu něco stojí, obalové materiály nejsou zadarmo. Stačí se podívat na jiné prodejce, kteří mají jednotné poštovné 100Kč bez rozdílu, jestli je tam obyčejné tričko nebo něco většího. Opět zavádíme přepravu kurýrem, tentokrát zkoušíme vsadit na DPD a doufáme, že budou spolehlivější než PPL, která balíky řádně nedoručovala a nechávala je válet na depu.“
Tohle myslím mluví za vše. Výmluvy výmluvy… Jak může vědět, že doručování balíků u příjemců je na prd a že ČP doručuje halabala?? ![]()