Syn je extrémní hygienik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5263
4.12.18 14:56
@LenkaN26 píše:
Tak to my jsme teda podle téhle diskuse úplná prasata. Holky mají triko do školy na 2 dny pokud si jej první neumažou. Spodní prádlo každý den čisté, ale když v sobotu večer dcera stoupla ponožkou do vody a šla si vzít na hodinu čisté tak je měla i na druhý den. Ručníky měním 1-2× týdně. Povlečení na postelích 2-3 týdny. A když jedeme na vodu nebo na chalupu tak klidně chodím v triku i týden dokud není viditelně špinavé. Kdybych měla prát denně tak se asi zblázním. Máme 2-3 pračky týdně.

Hlasim se do klubu :mrgreen: Ja tu od rana, kdy jsem prispivala, jenom obcas nahlednu a zasnu vic a vic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 14:57
@lucenka píše:
Tak tebe bych chtěla mít za sousedku, když klidně necháš zapnutou pračku a sušičku v době, kdy nejsi doma :cert:

Mame rodinný dům. Samostatný se zahradou dostatečně velkou. Nikoho nerusime. Mužu prát i v noci a spát, není to slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.12.18 14:57

@Jana525 :lol: :lol: :lol: A co žehličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 14:59
@Jana525 píše:
Delam to uplne bezne a nekdy dokonce i troubu. Dam pect maso a odejdu si .

A vždyť jo, proč ne? ;) to si mam k pracce sednout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.12.18 15:00
@Lioness34 píše:
Mame rodinný dům. Samostatný se zahradou dostatečně velkou. Nikoho nerusime. Mužu prát i v noci a spát, není to slyšet.

Tak mně spíš šlo o možnost vytopeni sousedů, závadě na elektrice. Nikdy bych neodešla z bytu, kde by zůstal nějaký spotřebič zapnutý. Přijde mi to dost nezodpovědný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2950
4.12.18 15:01
@Annabela11 píše:

Představ si ze muže nechat i zehlicku. Dnes jsou totiž senzory ze pokud se nepoužívá zehlicka se sama vypne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.12.18 15:03

@Lioness34 Jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 15:03
@lucenka píše:
Tak mně spíš šlo o možnost vytopeni sousedů, závadě na elektrice. Nikdy bych neodešla z bytu, kde by zůstal nějaký spotřebič zapnutý. Přijde mi to dost nezodpovědný :nevim:
sousedy máme dalekeko… já nevím já v tom problém nemám. Proste mi bezi pracka nebo myčka - já u toho sedět nebudu… pro mě jento ztráta času - to samé v lete jsme byly permanentně venku a čekat na to až mi skončí programy mi přijde dlouhé zbytecne… samozřejmě ze se snažíš dělat to v době kdy jsi doma ale když to nevyjde tak holt nevyjde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.12.18 15:19
@lucenka píše:
Tak tebe bych chtěla mít za sousedku, když klidně necháš zapnutou pračku a sušičku v době, kdy nejsi doma :cert:

Taky delam bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.12.18 15:56
@Annabela11 píše:

Co to je ? :mrgreen: Nezehlim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.12.18 16:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.12.18 18:54
@lucenka píše:
To sice není, ale nějak ti to nebude vycházet časově, když si vezmu délku pracích programů

taky jsem si všimla, že to nějak nesedí. Sušička má tak krátký program leda tak na osvěžení prádla, ale myslím, že i ten je delší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.12.18 18:56
@lucenka píše:
Tak mně spíš šlo o možnost vytopeni sousedů, závadě na elektrice. Nikdy bych neodešla z bytu, kde by zůstal nějaký spotřebič zapnutý. Přijde mi to dost nezodpovědný :nevim:

pokud bydlí v RD, nevidím problém… vytopí leda tak sebe :palec: Taky to dělám. Já mám navíc pračku, sušičku v prádelně, která je mimo hlavní obytní místnosti, takže by se zas tak moc nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
4.12.18 19:28
@LenkaN26 píše:
Tak to my jsme teda podle téhle diskuse úplná prasata. Holky mají triko do školy na 2 dny pokud si jej první neumažou. Spodní prádlo každý den čisté, ale když v sobotu večer dcera stoupla ponožkou do vody a šla si vzít na hodinu čisté tak je měla i na druhý den. Ručníky měním 1-2× týdně. Povlečení na postelích 2-3 týdny. A když jedeme na vodu nebo na chalupu tak klidně chodím v triku i týden dokud není viditelně špinavé. Kdybych měla prát denně tak se asi zblázním. Máme 2-3 pračky týdně.

Taky tak - nejsem blázen, abych prala čisté prádlo, ne? To by se mi chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
4.12.18 19:30

@lucenka A vypínáš při odchodu i lednici, sporák ze zdi, veškeré tyhle spotřebiče? A jinak - klidně zapnu pračku a odejdu, nebo vrazím maso do trouby a jdu nakoupit nebo na zahradu, a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí