Syn je extrémní hygienik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
4.12.18 13:28
@jannina1 píše:
Je praci prasek primo na softshell.

NO, to je, ale předtava, že se dvakrát týdně točí pračka s dvojema dětskýma softama… :think: To se fakt nedivim, že jsou ty tři pračky za den. Já mám tak 3-4 za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.12.18 13:46
@Anonymní píše:
opakuji, že syn ještě nesmrdí, vím, že časem to začne. Fyzicky není v pubertě ani náhodou. Trapně mu určitě být nemusí.

Ocichavas ho? To je nejakej zpomalenej, ne? Kdyz ve 12 nesmrdi potem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.18 14:21
@rozand píše:
Ocichavas ho? To je nejakej zpomalenej, ne? Kdyz ve 12 nesmrdi potem.

Ano je, má o dva roky opožděný kostní věk. Je to ještě děťátko :mrgreen: prostě je v tomhle trošku pozadu, ale určitě se srovná, neboj :D a máš pravdu i v to, že očichávám :mrgreen:trendy a fusekle tedy ne :lol: achjo, že jsem něco psala. Jdu péct ať nám to tu aspoň trošku voní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5645
4.12.18 14:30

Tak bundy také peru několikrát za sezónu. Zimní kabáty taky. Asi jsem uneta, ale dětem ještě dvě sezóny stejne nevydrží a ja si stejne chci koupit každy rok nový. Naše lyžařské peru po každém týdnu na horách (což je za sezónu 4×) a po víkendech jak kdy, podle toho, jak to vypadá (víkendy by to byly 2 v měsíci) to bych se z toho opravdu zblaznila :mrgreen:

A to nemáme žádné “béčkove” kabáty nebo lyžařské soupravy… četnost prani na nich vidět není (dospelaci máme od columbie, děti maji nordblanc a roxy). A jak říkám, bežně obleceni - z toho rychleji vyrostou než ho operu.
Určitě i záleží na kvalitě pračky a susicky, věřím, ze nekvalitní (neříkám kvalitní = nejdražší) mohou prádlo zničit… jdu prat - dcera uklouzla na bahně a syn byl se skolkou na zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
4.12.18 14:31

Jo a mimochodem - peru i boty - mám na ne program jak v pracce, tak v susicce :mrgreen: samozřejmě ne kožené kozačky ale adidasky, tenisky, snehule bežně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.12.18 14:34

@eliskaj Peres kabaty? To asi nemas vlnene, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
4.12.18 14:34

A s tema rucnikama - každé dítě ma svoji osušku, jednu dávám na zem na podlahu k vane, když vylézají, manžel jednu, ja jednu na hlavu a jednu na tělo, 2× ručníky na ruce (klasicky malý) v koupelně a malý u umyvadla na wc. Manžel každy den osusku a ručník ze sportu, ja taky. Stále ještě de koupeme, takže po bazénu zabalim do osušky a mažou v ni zabaleni domu… takže opravdu mám obden pracku rucniku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
4.12.18 14:35

@rozand mám s peřím. Pak mám klasicky kabát takový ten hladký a ten peru taky. Do susicky s tenisakem a je jako nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 14:38
@eliskaj píše:
Jo a mimochodem - peru i boty - mám na ne program jak v pracce, tak v susicce :mrgreen: samozřejmě ne kožené kozačky ale adidasky, tenisky, snehule bežně :mrgreen:
:palec: o botech jsem raději nepsala :lol: kabáty neperu ty dávám do čistírny ale nenosím je zase tak často jako bundy - ty peru taky! I manželovi - softsh. , zimní a lyžařskou (lyžařskou podle toho jak je často na lyžích, když jede jednou - jezdí třeba jen na večerní, tak ne) ale proste já bych nemohla dat použité do skříně ../ když Vyrazime někam na pivo nebo do hospody na koncert apod tak to Peru taky… :lol: Eliško raději už tady nebudeme psát nebo nás ukamenuji :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 14:40
@eliskaj píše:
@rozand mám s peřím. Pak mám klasicky kabát takový ten hladký a ten peru taky. Do susicky s tenisakem a je jako nový

To jsem nevěděla s tím tenisakem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@eliskaj píše:
Tak bundy také peru několikrát za sezónu. Zimní kabáty taky. Asi jsem uneta, ale dětem ještě dvě sezóny stejne nevydrží a ja si stejne chci koupit každy rok nový. Naše lyžařské peru po každém týdnu na horách (což je za sezónu 4×) a po víkendech jak kdy, podle toho, jak to vypadá (víkendy by to byly 2 v měsíci) to bych se z toho opravdu zblaznila :mrgreen:A to nemáme žádné “béčkove” kabáty nebo lyžařské soupravy… četnost prani na nich vidět není (dospelaci máme od columbie, děti maji nordblanc a roxy). A jak říkám, bežně obleceni - z toho rychleji vyrostou než ho operu.
Určitě i záleží na kvalitě pračky a susicky, věřím, ze nekvalitní (neříkám kvalitní = nejdražší) mohou prádlo zničit… jdu prat - dcera uklouzla na bahně a syn byl se skolkou na zahradě :mrgreen:
Školnímu dítěti nevydrží bunda 2 sezóny? 8o jo a jen tak mimochem, ve školce nám říkali, že oblečení na zahradu máme nechávat ve školce celý týden a brát na praní až v pátek. Že díky takovým matkám, které musí prát dětské oblečení každý den a ještě si na to stěžují před dítětem, způsobují dětem strach z přirozeného hraní, a ty se pak bojí třeba sednou na písek v pískovišti ;)
  • Citovat
  • Upravit
5645
4.12.18 14:41

@Lioness34 k perovym bundam, ja to dávám ke všem bundam, aby se to peří zase hezky nacechralo. Poradila mi to kamarádka v cistirne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
4.12.18 14:41

Tak to my jsme teda podle téhle diskuse úplná prasata. Holky mají triko do školy na 2 dny pokud si jej první neumažou. Spodní prádlo každý den čisté, ale když v sobotu večer dcera stoupla ponožkou do vody a šla si vzít na hodinu čisté tak je měla i na druhý den. Ručníky měním 1-2× týdně. Povlečení na postelích 2-3 týdny. A když jedeme na vodu nebo na chalupu tak klidně chodím v triku i týden dokud není viditelně špinavé. Kdybych měla prát denně tak se asi zblázním. Máme 2-3 pračky týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 14:42

@eliskaj jinak dnes mi bezi 4.pracka od rána - povlečení, ručníky, ještě mam dvě várky dek, a deti přijdou o půl pate ;) oblečení buď večer nebo zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí