Syn je extrémní hygienik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
4.12.18 10:23
@eliskaj píše:
@Lama Lama tak jasne, nic se nestane… ale ta vůně čistého ručníku :mrgreen: to mi za to stojí měnit často :mrgreen:

No, tobě jo, mě ne. Mě zas rajcujou jiný věci a stojí mi ta to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 10:23
@Anonymní píše:
@Lioness34 : a co když jedete někam, kde tato možnost není? já ani nevěděla, že něco takového je, si představ, že bys jela s příručákem na 14 dní a neměla možnost prát (a v ruce prát - to mi přijde zbytečný zdržování) :mrgreen:

No proto vybíráme nebo já jsem raději pro domy - zadas si jaké chceš vybavení - pračku myčku TV zehlicku vanu atd apod a je to skvělá dovolená - mas tam vše…můžeš si najít u pláže… nejsi vázána na hotelové služby na jídlo chodíš do restaurace kterou si vyberes popřípadě na trhy a snídani si uchystas nebo dojdes… je to strašne fajn.. my si užili i spoustu dovolených v hotelu s vynikajícím servisem aquaparky atd ale proste máme deti a mě to přijde skvěle dojet/doletět a půjčit si auto a žít tam jakoby chvíli… tři týdny nebo mesic… proste super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 10:25
@Anonymní píše:
@Lioness34 : a co když jedete někam, kde tato možnost není? já ani nevěděla, že něco takového je, si představ, že bys jela s příručákem na 14 dní a neměla možnost prát (a v ruce prát - to mi přijde zbytečný zdržování) :mrgreen:

S prirucakem na 14 dni je pro mě nereálné ani jako pro mě samotnou… jsem prdla já to vím. Ale proste já bych doplatila kufr… s prirucakem bych na dva týdny nikam neletela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.12.18 10:26
@Lioness34 píše:
Máme deti tři a od mala každý den ciste oblečení komplet včetně kalhot. Tepláky na doma někdy vydrží dva dny a pyzama na prani beru ob den nejdyl je snad měly tři dny

jakože to měníš a pereš i když nejsou špinavé?

@jannina1 píše:
Vy detem do skoly neprevlikate tricka denne? To jsou v nich treba cely den a pak zase dalsi dny? Proc se synovi zakladatelky tak divite?

tak trika, ponožky a spodní prádlo, to je samozřejmé. Ale aby kluk vyšiloval kvůli kousíčku bláta, to je docela úlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
4.12.18 10:27

@Lama Lama tak zase trochu brzdime jo… legrace, legrace ale dělat ze me úchyla, co ho rajcuje čistý prádlo… tak to trochu uber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 10:28
@Anonymní píše:

A nebo nesla všechno, včetně spacáku, karimatky a jídla na zádech. To se člověk vzdá toho ručníku uplně. :mrgreen:
A todle je zas něco, co MĚ stojí za to , se ručníku vzdát nebo chodit 3 dny v jednom spocenym triku. A přitom se cítit báječně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 10:29
@neila píše:
tak trika, ponožky a spodní prádlo, to je samozřejmé. Ale aby kluk vyšiloval kvůli kousíčku bláta, to je docela úlet…

Jako jak nejsou špinavé? Proste za dva dny pro mě špinavé jsou - nosi je.. Někdy viditelně a někdy neviditelně ale proste je vyperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 10:30
@Lioness34 píše:
Jako jak nejsou špinavé? Proste za dva dny pro mě špinavé jsou - nosi je.. Někdy viditelně a někdy neviditelně ale proste je vyperu.

jsi psala že měníš denně, ted píšeš dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 10:30
@Lama Lama píše:
A nebo nesla všechno, včetně spacáku, karimatky a jídla na zádech. To se člověk vzdá toho ručníku uplně. :mrgreen:
A todle je zas něco, co MĚ stojí za to , se ručníku vzdát nebo chodit 3 dny v jednom spocenym triku. A přitom se cítit báječně.

Ale však jo. Já verim ze tohle pro tebe super. Ne každá to máme stejne a je to dobre. Každá jsme nějaká a děláme to tak jak nám to vyhovuje ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 10:31

@Lama Lama
Ano oblečení do školy denně na doma a Pyzamo denně max za dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 10:34
@Lioness34 píše:
Ale však jo. Já verim ze tohle pro tebe super. Ne každá to máme stejne a je to dobre. Každá jsme nějaká a děláme to tak jak nám to vyhovuje ;) :kytka:

NO, dyt jo, tak proč to strašný pohoršování nad tím, že někdo nemění troko každej den, nemění kalhoty, a neřeší kapku bahna.
Jako taky bych se nehnala s kartáčem na vlasy čistit čepici ( teda hlvně proto, že si to technicky nedovedu předstait), ale jako křižovat se z toho, pohoršovat, jako kdoví co se stalo… No tak je kartáč od bahna, se strčí pod vodu a je to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 10:37
@Lama Lama píše:
jsi psala že měníš denně, ted píšeš dva dny.

Do školy a školky každé ráno čistá nova kupicka poskladaneho prádla. Přijdou domu, prevleknou se do domácího (tepláky - tričko si mohou nechat), ze školky a školy oblečení jde do koše. Večer se svléknou osprchuji a berou si ciste Pyzamo. Tepláky daji do prádla nebo si je mohou nechat na duhy den po škole, pokud si je nechaji na druhy den tak druhy den jdou do prádla na 100%. Bavíme se teď ne v lete kdy je daji na optani každý den(běhají venku na zahradě)… někdy si Pyzamo berou druhy večer ale v tom případě putuje po vyspani ráno do prádla na prani…a deti u nás nejsou sterilní z venku chodí špinavé bezne - nejsem psycho abych se na ne zlobila ze mají od blata kalhoty apod. Ať si to užijí já to vyperu… a softsh. Kalhoty Peru tak 1-2× tydne - pod nimi ale nosi leginy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 10:39
@Lama Lama píše:
NO, dyt jo, tak proč to strašný pohoršování nad tím, že někdo nemění troko každej den, nemění kalhoty, a neřeší kapku bahna.
Jako taky bych se nehnala s kartáčem na vlasy čistit čepici ( teda hlvně proto, že si to technicky nedovedu předstait), ale jako křižovat se z toho, pohoršovat, jako kdoví co se stalo… No tak je kartáč od bahna, se strčí pod vodu a je to, ne?

Ale já se nepohorsuji… já bych čepici kde je kousek blata nechala ať si ji prepere sám a nebo ji přihodila k prádlu. Mě je to jedno. Já prani neberu jako úchylku já to beru tak ať jdou v čistém - já mam pak dobrý pocit ze jsou v čistém ale s vědomím ze se proste zaprasi… a co… ;) to mě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.12.18 10:45

Prijde mi to normální, taky chci každý den čisté tričko :mrgreen: buď ráda, že syn není pravý opak

• Citovat
  • Upravit
16186
4.12.18 10:48

@Lioness34 já tedy nevím jak u vás, ale my máme doma čisto a pokud dítě tepláky nezaprasí od jogurtu, fixy, nebo něčeho jiného, nebo je nepropotí, pak je má klidně týden :jazyk: Nevidím jediný rozumný důvod prát čistou věc, ale proti gustu… :kytka: Z mého pohledu si otrok hader ;) A nemyslím to nijak špatně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí