Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ještě že jsem použila anonyma, já špindíra , ufmusím se polepšit.
No jasne ![]()
Syn se doma taky prevlika. Vzdycky zkontroluje, jestli obleceni je spinave nebo tricko smrdi potem a pokud ano, tak haze do pradla. Jinak sklada do skrinky a obleka priste. Ja taky nosim veci, dokud nejsou spinave.
Samozrejme, ze spodni pradlo a ponozky menime kazdy den, v pripade potreby i behem dne ![]()
@eliskaj tak to už je diagnóza ne? Denně dvě až tři pračky? To není normální , říká ti něco životní prostředí … a prev´ikat se z oblečení které mám na sobě hodinu ![]()
@luckaa85 půjdu se léčit
![]()
Proste když mám v kosi na prádlo něco, co dá dohromady pracku, tak to vyperu ne? Prevleknu se z práce a to dávám vyprat každy den. Ankety pak doma vařím, uklizim, atd tak proč bych to večer nedala na vyprani taky?
to není žádné nemoc proboha. Proste jen nemam rada si druhy den oblect stejne obleceni.
Děti se v tom valí ve škole a ve školce, občas sedí v kroužku na zemi a diskutuji (ve škole) tak nechápu proč to nevyprat ![]()
Myslím, ze životní prostřední to přežije. Jsou horší věci.
Každy den me přijde do kanclu někdo, kdo ma sezvykane triko, evidentně nekolikaty den, někdo, kdo je cítit počtem, apod. Proste raději budu prat denně než tohle
@cecetka raději to tu nebudu zmiňovat, nebo mi tady někdo vymysli poruchu
![]()
@Mar__tanka1983 přesně - nebo bych klidně vyprala ale žehlil by si to sám. Každopádně vyšla bych mu vstric.
@eliskaj chapu jak to myslíš ale to fakt das denně 2, 3 pračky ? To nenasbiram ani ja ted s 11 měsíčním zapatlankem.jako každého věc ja hazim denně vecer taky věci do prádla
@eliskaj píše:
@luckaa85 půjdu se léčit![]()
Proste když mám v kosi na prádlo něco, co dá dohromady pracku, tak to vyperu ne? Prevleknu se z práce a to dávám vyprat každy den. Ankety pak doma vařím, uklizim, atd tak proč bych to večer nedala na vyprani taky?to není žádné nemoc proboha. Proste jen nemam rada si druhy den oblect stejne obleceni.
Děti se v tom valí ve škole a ve školce, občas sedí v kroužku na zemi a diskutuji (ve škole) tak nechápu proč to nevyprat
Myslím, ze životní prostřední to přežije. Jsou horší věci.
Každy den me přijde do kanclu někdo, kdo ma sezvykane triko, evidentně nekolikaty den, někdo, kdo je cítit počtem, apod. Proste raději budu prat denně než tohle
Já to kam stejne. Navíc das si sprchu a chceš být v čistém … ne oblékat to co jsi měla včera .. já to mam i s pyzamama. Večer sprcha - ciste Pyzamo/kosilky a to samé deti. Když mají Pyzamo dva dny tak to zkousnu ale déle ne. Ono ale vezmou si Pyzamo a někdy ještě veceri a ráno v pyžamu snídaji. Když si dam sprchu ráno taky do čistého… mě to nepřijde ujety. Mě to přijde standart. Ale je mi jedno jak to mají jiní… já to neřeším. Nikoho nenutim nehodnotim ať si chodí jiní v čem chtějí. My ale máme proste ciste oblečení každý den.
@luckaa85 manžel ma denně nohejbal nebo fotbal nebo jiný sport, ja chodím cvičit, děti škola, školka, každy den venku. Jen obden mám plnou pracku ručníků. Ano, nasbiram , ať to zprumeruju, denně pracku určitě. 7 -10 praček za týden…
Jinak já teda denně taky neperu a rozhodně neměním trička dvakrát třikrát denně, pokud zrovna neštípu dříví nebo se neplazim někde v lese.
A syn taky - tričko dva dny, pokud ho nepokydá, kalhoty do školy měním dvakrát týdně, pokud nepřijde zasviněnej ![]()
Spodní prádlo, případně ponožky denně, ale ostatní oblečení dle potřeby, rozhodně né automaticky denně nové.
Příspěvek upraven 04.12.18 v 10:00
A jinak mam pracku na 8kg a Peru denně jednu nebo ob den dvě tři…někdy i po třech dnech ale to dam 3-4pracky. Ja menim často i povlečení a deky..mam rada proste vůni domu… ať to hezky voní když si Lehnes … oblečení… atd a celkove i proto peču občas… to je proste nádhera jít spát čistá a do čistého povlečení…
@eliskaj : to menis rucniky kazdy den nebo co? to nedělají ani v hotelích ne ![]()
@eliskaj píše:
@luckaa85 manžel ma denně nohejbal nebo fotbal nebo jiný sport, ja chodím cvičit, děti škola, školka, každy den venku. Jen obden mám plnou pracku ručníků. Ano, nasbiram , ať to zprumeruju, denně pracku určitě. 7 -10 praček za týden…
@Anonymní píše:
@eliskaj : to menis rucniky kazdy den nebo co? to nedělají ani v hotelích ne
V hotelu nám vždy mění a měnili denně. Každý den ne ale Peru je často.