Syn je extrémní hygienik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.12.18 11:02

@lucenka přesně tak, u nás na vesnici teď spoustě lidem došla voda ve studních a musí se chodit koupat a pro vodu na obecňák.

A spousta lidí to vůbec neřeší, hlavně ti, co nemají vlastní studnu, to vidím na babičce: já vodu nešetřím, však stojí jen pár korun.
:roll:

• Citovat
  • Upravit
78491
4.12.18 11:04

syn je normální, zakladatelka je prase :poblion:
ale můj názor je, že je to troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
4.12.18 11:06

Ja jsem taky takhle cakla, nastrsti se snazim ovladat a neobtezuju okolo. Ale ten popis s hrebenem na vlasy a blatem, fuj no :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 11:14

Muj nejstarsi ma 13 a ma teda podobne sklony. Vsechno na sebe bere denne ciste, snad jen mikiny ma i par dnu. Pyzama ani nevim, zda se mi, ze je to skoro denne. Ale ty ostatni veci jsou nekdy na palici. Jako treba, ze se nenapije po nikom jinym z flasky (marne mu vysvetluju, ze jako rodina uz davno sdilime stejne bakterie :lol: ), na sbalenou plinku taky nechce sahat :D Ale teda kdyz jedem kempovat, je v klidu a kdyz prespava u kamarada, tak tam se kolikrat ani neprevlece (stejne tak to delaji kamaradi u nas)…hygiena okamzite zapomenuta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.18 11:23

Ahoj, tady zakladatelka, troll nejsem (to je taky výraz! :mrgreen: ) mezitím, co jsem byla nakoupit se tady rozjela plodná diskuze…některé názory jsem si vzala k srdci, především ty, které radí, aby se náš syn více zapojoval do třídění prádla, úklidu atd. Vím, že v tom jsme důsledně nebyli a trošku lituji budoucí nevěstu , ale třeba to ještě nějak zlepšíme. Jak Vás tady tak pozoruji, je to hlavně o rozdílnosti povah a přístupu k životu. A to je možná to, kdy se se synáčkem rozcházíme. Já jsem vyrostla na vesnici, pořád ve stáji nebo ve chlévě, rodiče mi dopřáli plno zvířat a volnosti, lezla jsem po stromech no proste trochu jako kluk. Někdy jsem se musela vysvlékat už na dvoře, protože oblečení smrdělo a bylo samý chlup. Nevadily mi špinavé tepláky, vážně ne. Do školy jsem chodila čisté, doma taky normálně čísto, jednou týdne velký úklid. Teď je to jiné, nějakou dobu jsme žili ve městě, teď máme dům na vesnici. Kluka vozím do školy autem, májiné zájmy než já kdysi. Tak je proste jiný než já :lol: některé maminky zde mi také přijdou extremistky co se hygieny týče, respektuji vás, každá jsme jiná. Myslím si, že nejsem prase, to se tedy ohrazuji. Také bych nikdy neposlala dítě do školy smrdící či špinavé, to mi věřte. Byl to prostě takový ranní povzdech. A na tu svou budoucí nevěstu jsem již teď zvědavá :mrgreen: třeba budezase trošku jako já. Hezký den všem.

• Citovat
  • Upravit
2950
4.12.18 11:33

Zakladatelko houby zle, každá jsme tady jiná a každá si to děláme po svým… mě jedno dítě chodí domu jak čuně pomalu denně - blato na bunde atd a druhé o rok mladší přestože bylo na stejne vycházce tak není vidět ze bylo venku… obě stejne pohlaví ;) dělej si to sama jak uznas za vhodne. Doma syna zapoj a tak nějak hlavně na pohodu, on přichází i do puberty atd… ciste věci mu dej ale ať se trochu podílí ;) mej se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.12.18 11:45

Zakladatelko,to neni o tom,kde jsi vyrostla.Ja taky nejsem pro extremni cistotu,mame doma zvirata:),ale prece jen dospivajici kluk se trochu jiz poti,to mi nerikej.Spray do podpazi a denne ciste tricko je snad standart.Vis,jak je to trapny,kdyz nekdo smrdi potem i spoluzaci si to rikaji? Jak se tu nekdo divil,ze denne ciste tricko rozhodne ne,ze pere jednou za 14 dni,to mi prijde fakt sileny. A cepici snad neni takova prace hodit na 30° do pracky,je to suchy za hodinu.
Hele treba se mu libi nejaka spoluzacka,tak o sebe dba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.12.18 11:58
@Lama Lama píše:
NO, dyt jo, tak proč to strašný pohoršování nad tím, že někdo nemění troko každej den, nemění kalhoty, a neřeší kapku bahna.
Jako taky bych se nehnala s kartáčem na vlasy čistit čepici ( teda hlvně proto, že si to technicky nedovedu předstait), ale jako křižovat se z toho, pohoršovat, jako kdoví co se stalo… No tak je kartáč od bahna, se strčí pod vodu a je to, ne?

Ja mam spis za to, ze nam, kdo veci vic dni nenosime, neprijde normalni to nazyvat OCD a extremni hygienou ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 12:10
@jannina1 píše:
Zakladatelko,to neni o tom,kde jsi vyrostla.Ja taky nejsem pro extremni cistotu,mame doma zvirata:),ale prece jen dospivajici kluk se trochu jiz poti,to mi nerikej.Spray do podpazi a denne ciste tricko je snad standart.Vis,jak je to trapny,kdyz nekdo smrdi potem i spoluzaci si to rikaji? Jak se tu nekdo divil,ze denne ciste tricko rozhodne ne,ze pere jednou za 14 dni,to mi prijde fakt sileny. A cepici snad neni takova prace hodit na 30° do pracky,je to suchy za hodinu.
Hele treba se mu libi nejaka spoluzacka,tak o sebe dba :)

Jdu prát červené prádlo a sbírám i čepice sály atd proste to přihodim k tomu… to samé pak s modrým… já proste vyndam z koše prádlo do pračky a pak projdu byt protože když už Peru prihodim k tomu co je třeba :mrgreen: to přece nejdes prát jen čepice - a nebo můžeš, já to placam k sobě i když vím ze by neměla být avivaz atd to pak termo Peru zvlášť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.12.18 12:14
@Lioness34 píše:
Jdu prát červené prádlo a sbírám i čepice sály atd proste to přihodim k tomu… to samé pak s modrým… já proste vyndam z koše prádlo do pračky a pak projdu byt protože když už Peru prihodim k tomu co je třeba :mrgreen: to přece nejdes prát jen čepice - a nebo můžeš, já to placam k sobě i když vím ze by neměla být avivaz atd to pak termo Peru zvlášť..

Ale jasne,pokud najdu neco co je potreba vyprat na 30 °,obdobne barvy tak to prihodim.Najde se vzdy v kosi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
4.12.18 12:15

@Lioness34 přesně tak. Dcera přijde ze by zítra rada do školy tyhle šaty ale ze si je umazala - Ok, červená, tak projdu všude možné a posbiram, co se k tomu hodí… hlavně, než se obleceni zničí častým přáním, tak děti z nej vyrostou a me se moje už “nebude líbit” a koupíme nové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.18 12:17
@jannina1 píše:
Hele treba se mu libi nejaka spoluzacka,tak o sebe dba :)
opakuji, že syn ještě nesmrdí, vím, že časem to začne. Fyzicky není v pubertě ani náhodou. Trapně mu určitě být nemusí.
  • Citovat
  • Upravit
7257
4.12.18 12:19

S tim trickem-to neni o tom,ze by dite sedelo 5 hodin a pak svliklo,jak tu nekdo psal.Na druhem stupni jsou odpoledky,krouzky.Dite v tom jde taky na obed,ma vytvarku apod.A samozrejme kluci litaji po tride,blbnou,perou se,takze tricko odpoledne cistotou tedy nezari a nevoni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 12:46
@eliskaj píše:
@Lioness34 přesně tak. Dcera přijde ze by zítra rada do školy tyhle šaty ale ze si je umazala - Ok, červená, tak projdu všude možné a posbiram, co se k tomu hodí… hlavně, než se obleceni zničí častým přáním, tak děti z nej vyrostou a me se moje už “nebude líbit” a koupíme nové :nevim:

Ty jsi moje krevní skupina :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.12.18 12:47

@Lioness34 ty pereš softshellky dvakrát týdně? 8o Jak se na to tváří jejich nepromokavost a prodyšnost? Nebo obden pereš v pračce samotné dvoje dětské kalhoty se spešl přípravkem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí