Syn je extrémní hygienik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
4.12.18 20:37
@Lama Lama píše:
  1. jsi
:lol: asi jo… mě se ale i tak dobre žije :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
4.12.18 20:42

@Lioness34 každej má něco. :)
Mně třeba vadí, že se příliš častým praním oblečení ničí, takže se snažím to nepřehánět, nějakej mini flíček nikoho nezabije. A já teda zas tolik oblečení nemám, abych to točila úplně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 20:43
@alatheia1 píše:
Ahoj, tak zas mi neprijde, ze v dnesni dobe to, co dela tvuj syn, neco divneho. Nekdo mu mohl rict treba ve skole, ze smrdi, ve 12 uz to bude puberta, chce se treba libit holkam, taky tu je vliv spoluzaku, youtuberu, vsude ten duraz na cistotu, uz je to prehnany, ale da se tomu asi tezko branit u deti. Osobne mi prijde pro kluka meneni tricka kazdy den ok, po venceni psa tak to muze byt jak po sportu, jestli s nim beha nebo sbira po nem a tak. Jinak moc nechapu tohle predhaneni se v hygiene, mne se tak extremni prani zas nelibi z eko hlediska, ono to totiz asi i castecne zpusobuje vyskyt plastu a dalsich v pitne vode, coz je problem. Taky jsem nedavno cetla o studii a souvislosti vyskytu akutni leukemie u deti a te prehnane cistotnosti - neco jako ze se to vyskytuje u tech cistotnych a hygienizovanych lidi, tak pozor na to. Pokud clovek nesmrdi a chodi v cistym, tak proc hned prase, trochu tolerance by to chtelo.

To je ale fakt. My mame ve vzdalenejsi rodine imunologa, neni to zadny orezavatko, ma snad 200publikaci, jezdi po svete, prednasi a kdysi mi zduraznoval, ze to nejhorsi co muzou mamy udelat pro zdravi svych deti, je drzet je v prehnane cistote az sterilnim prostredi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 20:45

My na to třeba ani nemáme v práci nárok. Máme dvoje hadry na tejden a šmitec. Tím pádem se domnívám, že to až taková prasárna, být 2-3 dny v jedněch hadrech, nebude když to tak je i ofiko nastavený ve zdravotnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 20:45
@Lioness34 píše:
@ospalámyš holka asi ji mam :lol: ja nevím. Ja se fakt necítím dobre pokud nemám ciste oblečení. A nádobí do mycky rovnam k sobě :lol: a uklizim postupně - nejprve spodní talíře atd pak kos s příbory - postupně lžičky vidlicky lžíce noze.. a pak vrchní část skleničky a přejdu na skleničky hrnecky misky a talirky malé. Skleničky ale dávám stejne k sobě a hrnecky taky. Takže možná svihla jsem :lol:

Hlasim se taky, ale ja nikdy netvrdila, ze jsem normalni :mrgreen:
Delam to uplne stejne, jen presne v opacnem poradi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 20:50
@Lenka_Hal to já si myslím taky… a mě nevadí když přijdou deti z venku zablacene…naopak. Já jsem rada, ze si to venku uzily… já jsem se nikdy nezlobila ze umazaly oblečení..
@ospalámyš píše:
@Lioness34 každej má něco. :)
Mně třeba vadí, že se příliš častým praním oblečení ničí, takže se snažím to nepřehánět, nějakej mini flíček nikoho nezabije. A já teda zas tolik oblečení nemám, abych to točila úplně každý den.

Já mam nakoupeno z akce nebo zahraničí fakt levný a dobrý… ale par mam pro ne značkové nebo na oslavy besidky do divadla atd … a taky si myslím, ze ma každý něco. Já to prani mam po mamce - manžel se s mym tatkou směje ze jsme stejný … a co jeste dělám tak je to ze striham cedulky u oblečení :lol: No jo no. A doma uklizim normálně - neprehanim to. V lete jsme byly stále venku..nebo jezdíme hodne na kole atd na výlety .. takže doma nepigluji po nocích a nejsem vyrizena když nesetru podlahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 20:52
@Lenka_Hal píše:
Hlasim se taky, ale ja nikdy netvrdila, ze jsem normalni :mrgreen:
Delam to uplne stejne, jen presne v opacnem poradi 8)

Díky! ;) :lol: :hug: :kytka: já to dělám od spolu protože někdy je nahoře voda tak ať mi neteče dolu :lol: i když tam jsou dvířka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 20:53
@Lama Lama píše:
My na to třeba ani nemáme v práci nárok. Máme dvoje hadry na tejden a šmitec. Tím pádem se domnívám, že to až taková prasárna, být 2-3 dny v jedněch hadrech, nebude když to tak je i ofiko nastavený ve zdravotnictví.

Asi jak kde :nevim: vím o pracovišti, kde mají denně nove oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 20:54
@Lama Lama píše:

A upřímně ve zdravotnictví pokud si nemění oblečení denně mi přijde tedy humus - neber to ve zlem - ale pokud pracujes u lůžka… to by mě snad kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 20:54
@Lioness34 píše:
Díky! ;) :lol: :hug: :kytka: já to dělám od spolu protože někdy je nahoře voda tak ať mi neteče dolu :lol: i když tam jsou dvířka…

Tak ja se obavam, ze zadny kloudny duvod k tomu ani nemam… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.12.18 20:55
@Lioness34 píše:
@ospalámyš holka asi ji mam :lol: ja nevím. Ja se fakt necítím dobre pokud nemám ciste oblečení. A nádobí do mycky rovnam k sobě :lol: a uklizim postupně - nejprve spodní talíře atd pak kos s příbory - postupně lžičky vidlicky lžíce noze.. a pak vrchní část skleničky a přejdu na skleničky hrnecky misky a talirky malé. Skleničky ale dávám stejne k sobě a hrnecky taky. Takže možná svihla jsem :lol:

Chápu, že se denně převléká horník nebo dělník. Ale jinak je to zbytečné. Na Saharu s tebou. Tam by ses musela omýt pískem. A pro tvé děti sterilní čistota není nic dobrého do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 20:56
@Lenka_Hal píše:
Tak ja se obavam, ze zadny kloudny duvod k tomu ani nemam… :lol: :mrgreen:
:mrgreen: to nevadí - i tak díky za podporu :mrgreen: mě by přišlo divny vzít lžičku a lak nůž - beru to postupně… hrnecky mam i ve skříňce u sebe :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 20:56

@Lioness34 A doufam, ze neprijde rec na system veseni pradla, to se asi rovnou objednam k psychologovi… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 20:57
@Lioness34 píše:
A upřímně ve zdravotnictví pokud si nemění oblečení denně mi přijde tedy humus - neber to ve zlem - ale pokud pracujes u lůžka… to by mě snad kleplo.

u lůžka nepracuju, sedim u počítače a max podávám ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.12.18 20:59

@Lenka_Hal Nas pediatr ma hned v ordinaci clanek na tohle tema. Doporucuje i mimina koupat tak obden. Cistota pul zdravi, spina cele :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí