Syn je extrémní hygienik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
4.12.18 20:59

@divine woman ale já nemám sterilní čistotu - opakuji to tady stále… já jim jen dávám ciste oblečení a jsou v cistem … třeba dnes dcera došla ze školy a mikinu - zítra by v ni jít nemohla ani omylem - ty rukávy usmudlany - proste od lavice možná z jídelny družiny nevím ale ma je usmudlany… sedí často na koberci na zemi (škola) proste já ji to nedam…navíc u legin je vidět ze je už měla - jsou volnější… u kolen divny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.12.18 21:04

@Lioness34 No ono tezko rict, taky jsem nechapala, ze tu vodu tolik lidi kupuje, a ted se ukaze, ze v tom jsou plasty, ve strevech u lidi uz prokazane, tak nevim, jestli aspon na piti tu vodu nekupovat, nejakou lepsi z pramene, tam snad tech plastu tolik nebude. Stavy taky nechapu, ale je to o zvyku, jak si clovek navykne, je tezsi pit jen vodu bez chuti bych rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 21:07
@alatheia1 píše:
@Lenka_Hal Nas pediatr ma hned v ordinaci clanek na tohle tema. Doporucuje i mimina koupat tak obden. Cistota pul zdravi, spina cele :) .

A nejen to, nemit doma vsechno ve sterilni cistote, nedelat hruzu z toho, kdyz dite strci do pusy neco, co neni uplne ciste atd…jsem si hned vybavila tenhle vtip :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 21:16
@Lenka_Hal píše:
A nejen to, nemit doma vsechno ve sterilni cistote, nedelat hruzu z toho, kdyz dite strci do pusy neco, co neni uplne ciste atd…jsem si hned vybavila tenhle vtip :) :mrgreen:
:lol: já nechala všechny dělat všechno :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 21:20

@Lenka_Hal mě nevadí ze se uspini mě vadí když se večer neumyji - i když to je relativní protože kolikrát jsme je přenesli z auta rovnou spát.. ale třeba fakt špinavý od blata atd tak mi to přijde skvěle - pak se umyji naji a já se na ne dívám jak spí ciste v ciste posteli a spousta zážitku k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 21:23
@Lioness34 píše: :lol: já nechala všechny dělat všechno :lol:

no, vida, takže když ho nezabilo v roce bahno vnitřně, tak nikoho nezabije ani na kartáči o 11 let později ne… :think: Jako nechci polemizovat o smyslu čštění čepice kartáčem na vlasy… Zkrátka jen ukázat na to, že se žádná hrůza nekoná ani teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 21:28
@Lama Lama píše:
no, vida, takže když ho nezabilo v roce bahno vnitřně, tak nikoho nezabije ani na kartáči o 11 let později ne… :think: Jako nechci polemizovat o smyslu čštění čepice kartáčem na vlasy… Zkrátka jen ukázat na to, že se žádná hrůza nekoná ani teď

Bahno nejedl nikdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 21:29
@Lioness34 píše:

jaký je rozdl mezi bahnem a hlínou s vodou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 21:32
@Lama Lama píše:
jaký je rozdl mezi bahnem a hlínou s vodou? :think:

Hlínu s vodou ani bahno do pusy nedavaly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 21:33
@Lioness34 píše: :lol: já nechala všechny dělat všechno :lol:

tak já pochopila tvojí reakci na ten vtip, že tovje děti dělali všechno z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.12.18 21:34
@Lioness34 píše:

To nemuzes vedet, mikroskopicke castky hliny s vodou nebo slinama…a mas bahno hned, ani si nevsimnes, ze to dali do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 21:36

@Lama Lama ne… ale lezly po trávě, hrály si na písku, behaly v dešti - to dělají do dnes. Nehroutim se, když si neumyji ruce nebo jak to napsat…proste nemám deti ve sterilnim prostředí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 21:37
@Lioness34 píše:
@Lama Lama ne… ale lezly po trávě, hrály si na písku, behaly v dešti - to dělají do dnes. Nehroutim se, když si neumyji ruce nebo jak to napsat…proste nemám deti ve sterilnim prostředí

jo, takže trávu, hlínu ani žížaly nejedly, takže se spíš hodí napsat, že ani jedno nic z toho nedělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 21:39
@alatheia1 píše:
To nemuzes vedet, mikroskopicke castky hliny s vodou nebo slinama…a mas bahno hned, ani si nevsimnes, ze to dali do pusy.

Mikrosk.to neřeším ;) běhají na zahradě v trávě bosy…proste nejsem úplná blázniva máma co řeší sterilní prostředí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
4.12.18 21:39

Sousedka zdravotnice,manžel lékař…a ona nechala v poklidu děti strkat do pusinek kamínky na hřišti a kdeco a nezasáhla.Já z toho měla husinu jak pralinky.Když si představím jak to pochcal pes,děti do toho flušou,sem tam do toho přiletěl vajgl.
No,každy jsme nějaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect