Syn je extrémní hygienik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
4.12.18 21:41

@Lama Lama mě to tvoje slovíčkaření nebaví…kdo chce pochopi… mej se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 21:42

Tak ty moje teda hlinu obcas stihly snist, jen s tou zizalou si nejsem jista :think: tu asi nestihly ulovit :mrgreen: No a ted co mame psa, tak nejmladsi uz parkrat stihla ochutnat psi zradlo (granule). Jeden by se divil, jak takovou hnusotu muze jist, a pritom ji clovek kolikrat predlozi div ne vrchol kucharskeho umeni a ona se tvari, ze by radeji umrela, nez to treba jen ochutnat.. aby se cert v tech batolatech vyznal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.12.18 21:45

@Lenka_Hal Taky jeden znam - u prvniho ditete se dudlik vyvari, kdyz spadne na zem, u druheho olizne a u tretiho se da oliznout psovi :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.18 21:49
@Lioness34 píše:
@Lama Lama mě to tvoje slovíčkaření nebaví…kdo chce pochopi… mej se :mavam:

jojo, jsem nechápavá. jestli ti děti běhaj v trávě nebo žerou žížaly, v tom fakt vidim velkej rozdíl, ne slovíčkaření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.12.18 21:51
@alatheia1 píše:
@Lenka_Hal Taky jeden znam - u prvniho ditete se dudlik vyvari, kdyz spadne na zem, u druheho olizne a u tretiho se da oliznout psovi :) .
:mrgreen: :mrgreen: holky ale je znát první a druhé i třetí dítě…v takovým mym klidu… a nadhledu - nemyslím teď uklid ale tak nějak celkove
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.12.18 21:54
@alatheia1 píše:
@Lenka_Hal Taky jeden znam - u prvniho ditete se dudlik vyvari, kdyz spadne na zem, u druheho olizne a u tretiho se da oliznout psovi :) .

Taky dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
5.12.18 06:44
@Afrikana píše:
Hlasim se do klubu :mrgreen: Ja tu od rana, kdy jsem prispivala, jenom obcas nahlednu a zasnu vic a vic :mrgreen:

Dnes jsem za prase v práci. Včera večer jsem si polila triko, vzala si na cca hodinu čisté a dnes ho mám na sobě v práci a džíny mám stejné už třetí den. Světe div se, žiju, kolega mi řekl, že mám hezký triko (to bude asi tím výstřihem) a můj chlap mi ráno řekl, že pěkně voním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
5.12.18 06:46
@inkakřivák píše:
Taky tak - nejsem blázen, abych prala čisté prádlo, ne? To by se mi chtělo.

Nám se v neděli porouchala sušička a sušák fakt nemám kam dát tudíž se u nás teď šetří oblečením tudíž jsem večer prohlídla dětem trika a jedna z dcer jde v tom co měla včera. Kalhoty mají taky stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.12.18 08:35
@LenkaN26 píše:
Dnes jsem za prase v práci. Včera večer jsem si polila triko, vzala si na cca hodinu čisté a dnes ho mám na sobě v práci a džíny mám stejné už třetí den. Světe div se, žiju, kolega mi řekl, že mám hezký triko (to bude asi tím výstřihem) a můj chlap mi ráno řekl, že pěkně voním.

No a co? To vubec neni tema diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
5.12.18 08:41
@Lenka_Hal píše:
A nejen to, nemit doma vsechno ve sterilni cistote, nedelat hruzu z toho, kdyz dite strci do pusy neco, co neni uplne ciste atd…jsem si hned vybavila tenhle vtip :) :mrgreen:

Moje děti rozhodně ve sterilní čistotě nežijou, jsem opravdu hodně otlý rodič, ale i tak mě dostalo, když jsme teď byli v parku a starší, téměř sedmiletý dítě, kterýmu neustále vtloukám do hlavy, že tady na Kypru potulný kočky jsou nemocný, nikdo je neočkuje a nestará se o ně, tak se mi přijde pochlubit, že ochutnal kočičí granule, které někdo nechal na lavičce pro kočičky… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
5.12.18 09:14

@Lioness34 ja te chápu :srdce: v tomhle si moje krevní skupina ;)

Moje děti taky nejsou skleníkový orchideje. Nejak po zahradě, vykopavaj žížaly, hlínu i trávu určitě snedly a kdo ví, co ještě :mrgreen: na chatě přežijeme i týden (bez tekoucí vody a susicky na prádlo)
Doma mám uklizeno, hodně, miluju pořádek, jsem na nej ujeta, ale rozhodne nemam žádnou poruchu. Porucha dnešní doby je na každém hledat poruchu a dávat tomu odborný název :mrgreen:
Mám rada když to doma voní, leskne se to a všechno je srovnané. Nesnáším nádobí ve dřezu, zaskladanou kuchyňskou linku něčím, atd atd to by bylo na novou diskusi :mrgreen: :mrgreen:

Ale moje děti jsou obyčejný venskovsky děti, který tráví cele odpoledne na zahradě, venku, v lese a patlaji kde co. Kolikrát ke svlekam přede dverma, protože jsou tak obalene špínou, ze musejí první projít sprchou…
O koupání denně - jasne… taky mi to dětská říkala, ze stačí ob den… ale to je každého věc. Ja se třeba spěchají ráno (to si myju hlavu) i večer… děti se koupou jen večer, manžel taky ráno i večer. Ale je to každého věc :nevim:

Všechny moje vesnicky kamarádky jsou na prani stejne “ujety” jako ka. Respektive sebou všech pere pořad a všechno :nevim:
Děti z toho nemají nic, ani jedno není alergik (dcera tedy ano - na vosi stipnuti, ale to nesouvisí s pranim)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
5.12.18 09:29

A k tomu nechávani obleceni ve školce cely týden… :roll: takhle to vypadá denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
5.12.18 09:33
@eliskaj píše:
A k tomu nechávani obleceni ve školce cely týden… :roll: takhle to vypadá denně

No a? Na softech to uschne a týden to tam vydrží. :nevim: O důvod víc to neprat, páč todle tam přesně bude mít již po 5ti minutách venku.
Přijde mi to přesně jak o tom čistění zubů, při pojídání tatranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
5.12.18 09:35

@Lama Lama jakoze tohle bys tam klidně dítěti nechala na další den?? 8o tak to promiň, ale to už není o tom “neperu často”…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
5.12.18 09:42
@eliskaj píše:
@Lama Lama jakoze tohle bys tam klidně dítěti nechala na další den?? 8o tak to promiň, ale to už není o tom “neperu často”…

jo, s naprostým klidem. Dyt je to jen mokrý. řikam, kdyby to bylo na softech, tak uschnou a je to v cajku.
Přijde mi to jak kdyby jsi chtěla denně čistit monterky automechanikovi, lakýrníkovi nebo denně vytírat a luxovat truhlářskou dílnu, lakovnu čistit od skvrn apod…
Dítěti to nijak neuškodí, je uplně fuk, jestli s timdle už vyjde ven nebo si to tam nacáká deset minut po tom, co ven vyleze. V každém případě v rom bude zbylé 2 hodiny dopoledne a dvě hodiny odpoledne tak jako tak. :nevim:

Příspěvek upraven 05.12.18 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect