Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@histep a přesně proto se neustále apeluje na šetření vodou, protože protočit xxx litrů vody v pračce, sprše a bazénu je naprosto v pohodě, že? Lidi si v létě nesmí často ani zalít zahrady, ale praní je v pohodě. To je fakt logika ![]()
Tak já dávám synkovi stejné tričko do školky klidně i třetí den. Na doma má jiné.
@Lenka_Hal to co děla vás syn obzvlášť v 13 letech je absolutně normální chování
@Anonymní píše:PANEBOŽE chápete ze může mít třeba OCD? To je porucha za kterou NEMŮŽE a nikdo si ji nevybral slušně si s nim NORMÁLNĚ promluvit třeba to ocení Ugh. Nebo jste jen prase..
Ahoj, chci se zeptat zda to má taky někdo takhle. Syn 12 let je extrémně čistotný až mi s tím leze na nervy. Např. Jde ven se psem a věci pak všechny hodí do pračky, přitom věci vypadají čisté ani nesmrdí. Stále mu říkám ať si je tedy převlékne a druhý den opět použije, to se mu nezdá. Furt mám plnou pračku. Dva dny stejně tričko ee přitom se ještě nepoti a nesmrdi. Plenku zabalenou do ranecku uklidi jen s největším úsilím a kecama. Neexistuje že by mu třeba doma spadl bonbon a on ho “ofouknul” a dal do pusy. Já taková vůbec nejsem, klidně si utrhnu jablko ze stromu a hned sním. Taky ale nejsem žádná spindira, proste tak nějak normálně. Včera me úplně vytoci, přinesl čepici z tréninku a na ni kousek ztuhleho blata, jestli prý to vyperu. Zrovna po ruce byl kartáč na vlasy, tak jsem ho popadla a dvakrát přejela nad umyvadlem. Hned to spadlo. Čepice čistá a kartáč taky. A už to začalo, moc nechybělo a řekl mi ze jsem prase. Byl to fakt kousicek blata. Už nikdy se tím kartacem nehodlá cesat a další kecy. Pak mi řekl jestli bych se já tedy tímto pocesala ať to tedy udělám. S klidem jsem se ucesala a to jste měli vidět ten jeho šok. Připadala jsem si pak jak kontaminovaná. No a tak bych mohla pokračovat. No zkratka je to opruz. Ale má to tak jen se sebou, jestli chápete, bordel v pokoji má jako každý kluk.